30 janvāris, 2019

Dr.Organic sejas kopšanas labumi. Atrasts Drogās

Nesen stāstīju par lielisko dabiskās kosmētikas zīmolu Dr.Organic - tas radīts ar maksimāli dabisku sastāvu un sertificētām organiskajām sastāvdaļām, papildināts ar bioaktīvām vielām un ļoti interesantiem komponentiem. Gliemežu serums, bišu māšu peru pieniņš, Manukas medus, Nāves jūras minerāli un aktivētā ogle, vai kaut kas piezemētāks - alveja, kokosriekstu eļļa, E vitamīns un granātābolu ekstrakts. Un ne tikai - tas un vēl citas vērtīgas vielas ir pamats jaukajai Dr.Organic kosmētikai.


Es sejas kopšanai izvēlējos maksimāli interesantākos produktus, līdz ar ko sejas kopšanai šobrīd aktīvi izmantoju šos: Snail gel želeju ar gliemežu serumu,Rojal Jelly acu serumu ar bišu māšu peru pieniņu, Manukas medus sejas skrubi, attīrošo želeju ar Nāves jūras minerāliem un sejas masku ar aktivēto ogli. Katrs no citas līnijas. Katrs savādāks un katrs tik īpašs.

DR.ORGANIC Royal Jelly serums ādai ap acīm.



Serums ar bioloģiski aktīvu organisko bišu māšu peru pieniņu, kas bagātīgi satur augu hormonus, barības vielas un aminoskābes, kā rezultātā tā šūnu stimulējošās epiģenētiskās īpašības padara šo pieniņu par revolucionāru, bioaktīvu sastāvdaļu, kas ir perfekta dabiskajā ādas kopšanā. Serums bagātināts ar tādām bioaktīvām sastāvdaļām kā propoliss, tīrs medus, silīcija dioksīds, papaijas sēklu eļļa, alvejas sula, griķu vasks, citrona mizas eļļa, ģerāniju eļļa, pačūlijas eļļa, rūgtā apelsīna eļļa, sandalkoka eļļa, zaļās tējas ekstrakts, kokvilnas sēklu eļļa, vitmīni B5, C un F, centella, sarkanais āboliņš, virši, ciedru eļļa un polipeptīdi.
Efektīvs pretnovecošanās komplekss, kas paaugstina kolagēna stabilitāti ādā, samazina smalkās līnijas un grumbiņas, samazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm, veicina šūnu atjaunošanos.

Sarakstīts tik daudz laba, ka šo vienkārši nevar neņemt. Acu serums ir ārkārtīgi maigs un mitrinošs gēlveida konsistences produkts, kas teicami uzsūcās un patīkami nomierina jūtīgo ādu acu zonā. Bagātīgais un mitrinošais sastāvs efektīvi izlīdzina gan toni, gan tekstūru. Pret pietūkumu acīmredzams efekts ir tad, ja serumu tur ledusskapī un to klāj vēl vēsu - tad ir tiešām superīga sajūta.

DR.ORGANIC Manuka Honey skrubis sejai.


Bioaktīvs skrubis sejai ar Manuka medu sniedz ādai dziļu pīlingu, dabīgā veidā palīdz ādai atjaunoties un baro to. Kombinācijā ar kompleksu no bioaktīvām, dabīgām un organiskām sastāvdaļām un formulā iekļautajām dabīgas vulkāniskās lavas mikrodaļiņām un kukurūzas pulveri, skrubis dziļi attīra, atjauno un nomierina ādu, vienlaicīgi mitrinot un barojot to un piešķirot tai veselīgu starojumu.
Skrubis ir krēmveida konsistences ar maigām abrazīvajām daļiņām, kas, pat neatvērts, smaržo pēc īsta medus. Tas patīkami attīra un atjauno ādu, krēmīgā tekstūra sniedz ādai kārtīgu barošanu. Pēc attīrīšanas āda ir maiga un zīdaini gluda, tonis vienmērīgāks, kopumā āda starojošāka. Patīkams skrubītis, ērts iepakojums - būs mans draugs dušā.

DR.ORGANICDead Sea Mineral līdzeklis sejas mazgāšanai.


Viens no maniem favorītiem mazgājošo līdzekļu pulciņā.
Maigs, attīrošs sejas mazgāšanas līdzeklis, kas sniedz ādai tūlītēja svaiguma, ideāli kondicionētas un redzami revitalizētas ādas sajūtu. Līdzeklis satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā Nāves jūras sāls, alvejas lapu sula, aļģu ekstrakts, pūšļaļģes ekstrakts, brūnaļģes ekstrakts, mandarīna mizas eļļa, apelsīna mizas eļļa, rūgtā apelsīna lapu/zaru eļļa, priežu skuju eļļa, timiāna ziedu/lapu eļļa, savvaļļas piparmētru augu eļļa, krūmmētras augu eļļa.
Lai būtu galīgi precīzi - teikšu, ka tā ir attīrošā želeja. Želeja ir piemērota taukainai, kombinētai, problemātiskai, kā arī sausai un jutīgai ādai. Tā tonizē un atsvaidzina ādu, dziļi attīra poras. Attīrošā želeja maigi saputojas un labi noskalojas. Ādu padara tīru, maigu, un to nesausina un nesavelk. Man patīk tas efekts - tīra āda, bet tajā pašā laikā pilnīgā komfortā pat ja tūliņ nav uzlikts mitrinošs krēms vai serums. Tiešām dievīgs - katru dienu priecājos.

DR.ORGANIC Activated Charcoal maska sejai.


Sejas maska efektīvi un dziļi attīra sejas ādu un poras no netīrumiem, ko izraisa pilsētas piesārņotais gaiss un citi vides faktori. Skrubis satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā aktivētā ogle, alvejas lapu sula, Ķīnas māls, melleņu ekstrakts, cukurniedru ekstrakts, gurjuna balzāma eļļa, pačūlijas eļļa, apelsīna augļu ekstrakts, citrona augļu ekstrakts, gurķu augļu ekstrakts, vītolu mizas ekstrakts, cukura kļavas ekstrakts, kumelīšu ziedu ekstrakts, greifrūta sēklu ekstrakts, ehinācijas ekstrakts, vīraka eļļa, elemi eļļa, apelsīna augļu ekstrakts, palmrozes eļļa, krustnagliņu lapu eļļa, rožkoka eļļa, Guaiacum koka ekstrakts, ciedrkoka mizas eļļa, ilang-ilang ziedu ekstrakts, kanēļa lapu eļļa, rūgtā apelsīna lapu/zaru ekstrakts, mandarīna mizas ekstrakts, mirres eļļa, ģerāniju eļļa, jasmīna ekstrakts, Otto rozes ziedu eļļa, benzoīna ekstrakts.
Aktīvā ogle ir unikāla dabīga sastāvdaļa, kas kombinācijā ar kompleksu no bioaktīvām, organiskām sastāvdaļām, t.sk., dabīgām augļskābēm efektīvi piesaista netīrumus un taukus, palīdzot izvilkt tos no porām un atsvaidzināt ādu, nodrošinātu izlīdzinātu sejas krāsu un dziļi attīrītu ādu.

Nevarēju saprast vai vajag uzskaitīt visas bioaktīvās vielas, bet nu lai iet. Saraksts milzīgs, līdz ar ko arī maskas konsistence ir patiešām patīkama. Tā ir tik krēmīgi maiga, klājas vienkārši dievīgi - viegli un perfekti, bez pleķiem un kunkuļiem. Maskas tekstūra ir bieza, bet krēmīga, tā ir maiga un pat nožūstot nesavelk ādu. Noskalota ādu atstāj perfekti tīru, zīdaini gludu, samtaini maigu un burvīgi  starojošu. Ja sākumā likās, kas ta tur īpašs būs, tad lietojot arvien saprotu, ka tik maiga ogles/mālu maska man laikam nav bijusi nekad. Žēl, ka to lietot var tikai 2x nedēļā :D

DR.ORGANIC Snail Gel gels ādas kopšanai.


Gliemežu sekrēts ir unikāla viela, ar kuru gliemeži atjauno savu bojāto čaulu un sadziedē ievainojumus. Tā sastāvā ir tādi unikāli sabalansēti vērtīgi kosmētikas komponenti kā glikolskābe, kolagēns, elastīns, alantoīns, vitamīni un minelālvielas, kas kombinācijā ar organisko alveju un bioaktīvo sastāvdaļu kompleksu efektīvi nomierina un mitrina ādu. Gels satur tādas bioaktīvās, dabīgās un organiskās sastāvdaļas kā gliemežu sekrēcijas filtrāts, alvejas sula, ābolu ekstrakts, karoba sēklu ekstrakts, hialuronskābe, litsejas eļļa, citronzāles eļļa, laima eļļa.
Uzreiz gribu teikt, ka viss kārtībā - neviens gliemezis kosmētikas ražošanā nav cietis. Gliemežu sekrēts izdalās tiem pārvietojoties, tas tiek savākts no virsmas un attīrīts un tālāk izmantots kosmētikas ražošanā.
Snail gel želeja ādas kopšanai ir tiešām brīnišķīga - tā lieliski mitrina un nomierina ādu, kā arī ilgtermiņā sniedz pretnovecošanās iedarbību - izlīdzina sīkās sausuma radītās krunciņas un nogludina ādas tekstūru. Tā lietošana ir universāla - gēls piemērots visiem ādas tipiem un visam ķermenim (arī sejai un pat lūpām). Es to lietoju sejas, kakla un dekoltē ādas kopšanai - dievinu gēla mitrinošo un nomierinošo iedarbību. Sastāvs ir ārkārtīgi vērtīgs - āda burtiski staro.
Piebildīšu vien, ka gēls nav lipīgs, tas uzsūcas ātri un ādu padara maigu, starojošu. Patiešām lielisks!


Dr.Organic kosmētiku meklē veikalos Drogas.

Cenas:
Snail gel želeja - 19,99 EUR | 50ml
Rojal Jelly acu serums- 9,99 EUR | 15ml
Manukas medus sejas skrubis - 6,99 EUR | 125ml
Attīrošā želeja ar Nāves jūras minerāliem - 8,99 EUR | 200ml
Sejas maska ar aktivēto ogli - 6,99 | 125ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru