23 janvāris, 2019

Dr.Organic dabiskā kosmētika. Atrasts Drogās

Pagājušā gada otrajā pusē veikalu Drogas sortiments tika papildināts ar vienu lielisku dabiskās kosmētikas zīmolu - Dr.Organic, ko atzinīgi novērtējuši gan vienkāršais patērētājs, gan eko kosmētikas cienītāji.


Dr.Organic ir kosmētikas zīmols, kas bieži gozējas specializētajos eko/dabiskās kosmētikas veikaliņos. Bet nu tam dots nopietnāks uzdevums - iekarot plašākas sabiedrības simpātijas, gozējoties veikalu Drogas plauktos.

Dr.Organic nav sertificēts organiskās kosmētikas zīmols, taču zinātāji ir izpētījuši sastāvdaļas un to izcelsmi, atzīstot zīmolu par patiešām zaļu. Kosmētikas sastāvs ir maksimāli dabisks, galvenokārt tiek izmantotas organiski sertificētas sastāvdaļas, kā arī sertificēti bioaktīvie ekstrakti, ja tas nepieciešams perfektai tekstūrai un iedarbībai - tiek izvēlētas citas dabiskas izcelsmes sastāvdaļas. Kosmētika tiek ražota bez kodīgām ķīmiskajām vielām, bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām, bez minerāleļļām, bez ģenētiski modificētām sastāvdaļām un sintētiskiem konservantiem. Tā tiešām ir patīkami dabiska, cruelty-free un gandrīz viss sortiments ir vegāna kosmētika.

Kosmētikas sastāvā tiek izmantoti visi pasaules dabiskie dārgumi, sākot no Manukas medus no Jaunzēlandes, tējas koka eļļas no Austrālijas, līdz pat Nāves jūras minerāliem, u.c. Dažādas izejvielas dažādās kosmētikas līnijās - eksotiskais gliemežu serums, Manukas medus un bišu māšu peru pieniņš, klasiskais vitamīns E, alveja, kokogle, lavanda, kafija vai šī sviests un ne tikai.

Un fantastisks ir ne vien kosmētikas sastāvs, bet arī piedāvātais klāsts - tur atradīsi teju visu sejas kopšanai, matu un ķermeņa kopšanai un pat zobu kopšanai. Pie tam produktu klāsts ir tik dažāds - gan klasiski produkti, gan interesanti un neikdienišķi produkti, kā piemēram Snail Gel - želeja ar gliemežu sekrētu vai šampūns ar aktivēto ogli. Tāpat ievērības cienīgi ir Rojal Jelly produkti ar bišu māšu peru pieniņu vai citi Snail Gel produkti, kā arī tie, kam sastāvs bagātināts ar Nāves jūras minerāliem. Vispār mani uzrunāja ļoti daudzi produkti un pirmie iespaidi ir patiesi lieliski. Par produktiem arī drīzumā sekos detalizētākas atsauksmes.


Vai Tev ir kāds konkrēts produkts par kuru interesētu atsauksme?


Dr.Organic kosmētiku meklē veikalos Drogas.
Daļai produktu šobrīd ir ļoti skaistas atlaides :)

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru