21 janvāris, 2021

Annemarie Börlind svaigākie JAUNUMI!

Pērnā gada pašā nogalē zīmolam Annemarie Börlind parādījās divi lieliski JAUNUMI - Natu Collagen fluīds sejas ādai ar augu izcelsmes kolagēnu un 2 fāžu līdzeklis sejai ar alveju, kas papildināja brīnišķīgo zīmola produktu klāstu ar diviem nu patiesi foršiem produktiem.

Redzot vegāniskās kultūras popularitāti un ietekmi sabiedrībā, domāju, ka Natu Collagen fluīds būs šī gada skaļākais pieteikums :) Bet, par visu lasi tālāk.


Produkti klāstam pievienojās decembrī un nu tos esmu kārtīgi izmēģinājusi, krietnu laiku palietojusi un patiesi varu padalīties ar šiem atklājumiem. Ja pamanīji Blogeru kosmētikas TOPu, tad viens no tiem ir iekļuvis tajā, un 100% pelnīti! Vai Tu jau nojaut, kurš? ;)

TOP izvēle! Annemarie Börlind Natu Collagen fluīds sejas ādai ar augu izcelsmes kolagēnu.


Jau minēju - domāju, šis būs viens no skaļākajiem pieteikumiem šogad. Un ne velti tas arī iekļuvis mūsu ar Narrative Of Beauty blogeru labākās kosmētikas TOP 2020.

Līdzeklis, kas izstrādāts ādas elastības uzlabošanai, īpašs ar to, ka tas ir PIRMAIS fluīds dabīgajā kosmētikā ar AUGU VALSTS izcelsmes kolagēnu! Dabīgais kolagēns ekstrahēts no kukurūzas, sojas un kviešu proteīna kombinācijā ar baltās lupīnas proteīnu. Tas stiprina ādas struktūru un uzlabo elastību. Savukārt melnās tulpes ekstrakts nodrošina ādu ar papildus mitrināšanu un uztur ādas dabisko aizsargbarjeru. Mīkstai, elastīgai un stingrai ādai.


Serumam ir ļoti viegla un patīkama tekstūra. Tam ir ērts iepakojums, kas ir ļoti parocīgs lietošanā. Tas ir mitrinošs un lieliski sader ar citiem ikdienas ādas kopšanas produktiem!

Kā visiem Annemarie Börlind produktiem, sastāvs ir lielisks - bagātīgs, dabisks, cilvēkam un videi draudzīgs! Un pats serums ir izcils - maigs, mitrinošs un ādas elastību uzlabojošs. Lai gan ar kolagēnu - bet VEGĀNIEM piemērots!

Šis noteikti ir must-have Tavā vannas istabā!


Annemarie Börlind 2 fāžu līdzeklis sejai ar alveju.


Otrs, bet ne mazāk daudz sološs jaunums - 2 fāžu līdzeklis sejai ar alveju.

Aktīvais komplekss no upeņu sēklu eļļas un sirdsēklu ekstrakta palīdz atgūt veselīgo izskatu stresam pakļautai ādai, ar noslieci uz apsārtumu un sasprindzinājumu. Vērtīgās augu eļļas stiprina ādas aizsargbarjeru. Kombinācijā ar bioloģiski iegūtu alveju un paša ražotāja dziļavota ūdeni, augu izcelsmes hialuronskābe (iegūta no sniega sēnes), intensīvi mitrina un piepilda ādu. Āda tiek nomierināta un relaksēta.

Līdzeklis stresam pakļautas sejas ādas kopšanai un nomierināšanai. Tas vienlaicīgi mitrina, baro un relaksē ādu. Tas redzami mazina ādas nepilnības, izlīdzina ādas toni, mazina sausumu un savilkuma sajūtu. 2 fāžu līdzeklim ir patīkama tekstūra, tas labi absorbējas un nav taukains.


Kā jau to pasaka priekšā produkta nosaukums - tas sastāv no 2 dažādām fāzēm, kuras savstarpēji noslāņojas, tādēļ, pirms lietošanas tas ir kārtīgi jāsakrata, lai sajauktu abus aktīvos komponentus, kas ļauj līdzeklim iegūt optimālu kopjošu efektu.

Bet līdzeklis ir foršs - jau minēju, ka tam ir patīkama tekstūra, tas ir jauki mitrinošs un gana labi uzvedas kopā ar citiem kopjošajiem produktiem un pat dekoratīvo kosmētiku. kas to padara par lielisku kompanjonu vannas istabā :)


Burvīgo Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikaliņā Elizabetes ielā, vai internetā www.lavandas.lv.

Cenas:
Natu Collagen fluīds - 51,50 EUR | 30 ml (lai nebiedē cena, fluīds pietiks ļoti ilgam laikam :) )
2 fāžu līdzeklis ar alveju - 21,80 EUR | 50 ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru