04 janvāris, 2021

Dr.Hauschka JAUNUMI - matu kopšanas produkti

Pagājušā gada otrajā pusē Dr.Hauschka kosmētikas klāstam pievienojās vairāki matu kopšanas produkti, tādējādi sniedzot iespēju holistiskai pieejai arī matu kopšanā.

Dr. Hauschka matu kopšana, līdzīgi kā ādas kopšana, sastāv no trim soļiem: attīrīšanas (šampūns), kopšanas (kondicionieris) un stiprināšanas (matu eļļa). 


Visus produktus var lietot atsevišķi, tomēr labāka rezultāta iegūšanai tos ieteicams lietot kopā. Kamēr šampūns un kondicionieris piedāvā tūlītēju, efektīvu matu kopšanu, matu eļļa ilgstoši stiprina matus un uzlabo galvas ādas stāvokli.

1.solis - attīrīšana. Matu šampūns.


Šampūns ir lieliski piemērots visiem matu tipiem, arī krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem, tas maigi attīra matus un galvas ādu un mitrina tos visā garumā. 

Šampūns sastāvs ir pilnīgi dabisks, tas bagātināts ar nīmu, rozmarīnu un aivu maigai matu attīrīšanai un mitrināšanai visā to garumā. Zirņu ekstrakta proteīns mitrina matus un padara tos viegli ķemmējamus, savukārt ārstniecības augu ekstrakti atjauno galvas ādu. Citronu, bergamotes, piparmētras ēteriskās eļļas atsvaidzina galvas ādu un piešķir matiem patīkamu smaržu.
Šampūns nesatur silikonus un citus potenciālos alergēnus: lieliska iespēja pilnīgi dabiskai matu košanas pieredzei.

Bonusā - iepakojums ir no otrreiz pārstrādātas plastmasas.

Šampūns ir pamatīgs, tas ļoti, ļoti labi attīra matus, principā pēc vienas saputošanas reizes ir skaidrs, ka mati ir tīri. Nevaru noraksturot to sajūtu, bet ir skaidrs - šampūns savu darbiņu ir paveicis uz visiem 100. Tā kā šampūnam nav klāt silikona, mati ir jūtami tīri, tie gan nepaliek ārkārtīgi gludi, tāpēc kondicionieris būs nepieciešams. Taču cik tīri un patīkami mati saglabājas vairākas dienas. Ja vari iztikt bez silokona kārtas uz matiem, šis būs tavs īstais un vienīgais.

2.solis - kopšana. Matu kondicionieris.


Lielisks kondicionieris visiem matu tipiem un stāvokļiem, kas piešķir tiem apjomu, elastību un veselīgu spīdumu.

Sastāvā esošie ārstniecības augu ekstrakti kopā ar proteīniem bagāto zirņu ekstraktu mitrina matus visā to garumā un nepadara tos smagus. Savukārt nīms, kokosriekstu eļļa un ābolu sidra etiķis piešķir matiem spīdumu un padara tos elastīgus. Vaniļas baltie ziedi piešķir kārdinošu, krēmīgu aromātu.

Kondicionieris nesatur silikonus, taču padara matus viegli ķemmējamus un novērš matu pūkošanos. Rezultātā mati ir kopti, viegli ķemmējami, elastīgi un ar dabisku spīdumu.

Kondicionieris baudpilnam mājas SPA. Tas aromāts... Kas par buķeti - īsta bauda. Tomēr, ja par kondicionieri ne ožas maņām, bet matu gludumam - tad mana pieredze bija dažāda. Nezinu no kā atkarīgs, bet mazgājot pārsvarā mani mati mirdzēja un bija tik gludi, mīksti un maigi pat trīs dienu garumā. Un tad nāca slikto matu diena. Te pēkšņi, pēc vienas mazgāšanas reizes likās, ka nemūžam tos vairs neizķemmēšu (nu labi es drusku pārspīlēju). Nezinu no kā tas bija atkarīgs, vai no turēšanas ilguma vai ūdens temperatūras. Goda vārds nezinu. Bet nu ja tā būtu bijusi pirmā mazgāšanas reize, tas lidotu miskastē.
Bet, ja izslēdzam to vienu vienīgo, nelaimīgo reizi - esmu sajūsmā par tik dabisku kondicionieri, kas ne vien superīgi smaržo, bet arī fantastiski kopj matus. Iesaku!

3. solis - stiprināšana. Matu eļļa.


Matu eļļa, kas intensīvi mitrina bojātus matus, nomierina galvas ādu. Tā ir piemērota visiem matu stāvokļiem un galvas ādai, īpaši jutīgai, niezošai ādai, kā arī sausiem, bojātiem, sašķeltiem matiem.

Sastāvā esošais nīms, kumelīte, kviešu dīgstu eļļa un rozmarīns intensīvi mitrina matus un nomierina galvas ādu.

Matu eļļa stiprina matus un piešķir tiem spīdumu, smalkiem matiem piešķir apjomu un aizsargā matus no vides ietekmes – karstums, saule un sāļais jūras ūdens.

Ja patīk tā kārtīgi palutināt matus - tad šis būs tas, ko meklēji. Matu eļļa pamatīgi pabaro matus, nomierina galvas ādu un piepilda matu struktūru, padarot tos spīdīgus un gludus. Eļļu lieto pirms šampūna - sausos matos, atstāj iedarboties 20 minūtes, pēc tam kārtīgi izmazgā. Tā kā eļļa ir ļoti biezas tekstūras - jārēķinās, būs jāmazgā divreiz. Toties būs to vērts.


Tiešām bija patīkami iepazīties ar šiem Dr.Hauschka jaunumiem. Šampūns un kondicionieris man jau ir beigušies - lietoju intensīvi un tiešām patika: mati paliek gludi, tie nesapinas, neķeras, bet arī nav pieplakuši un smagnēji. Vēl man ļoti patika šampūna un kondicioniera iepakojums - tūbiņai ir tāds skrūvējams uzgalis, kas nevis noskrūvējas, bet pagriežot atveras un ļauj izspiest produktu, pagriežot otrā virzienā aizveras. Man šķiet ļoti droši pārvadāšanai (nekur nekas nevar atspiesties) un ērti lietošanai (jo nav jānoskrūvē, bet tik vien kā mazliet jāpagriež). 

Eļļa gan man vēl ir palikusi lielajā pusē, jo skrienošajā ikdienā ne vienmēr atceros to ielikt matos. Bet tieši šis ir tas produkts, kuram regularitāte un ilgtermiņš ir vissvarīgākais. Jaunā gada apņemšanās - vismaz reizi nedēļā palutināt savus matus.

Visērtāk meklē tos Biotēkā (arī internetā bio.lv) vai aptiekās.

Cenas:
Šampūns - 16,30 EUR | 150ml
Kondicionieris - 17,89 EUR | 150ml
Eļļa - 16,30 EUR | 75 ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru