27 janvāris, 2021

Šodienas realitāte - tīrības un tīrīšanas uzvaras gājiens!

Domāju šobrīd ikviena mājās ir ieradušies neskaitāmi roku mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi, dažādi mazgājamie un attīrošie līdzekļi virsmām un grīdām, mans pēdējais piliens un lielākais atklājums tīrības plauktiņā - AUGĻU mazgājamie. Jā, tāda ir šodienas realitāte! Vismaz mūsu mājās. 


Tā kā šos līdzekļus izmantojam VISI, man svarīga ir ne tikai cena, bet arī kvalitāte. Tāpēc leils prieks par SEAL dažādu dezinfekcijas un antibakteriālo līdzekļu plašo klāstu, kā arī EKO līnijas tīrīšanas līdzekļiem, un, protams, JAUNUMU - augļu mazgājamo līdzekli. 


Nu, lūk! Par to arī šodien.



Kā jau minēju - pašmāju ražotāja SEAL klāstā ir diezgan krietns pulciņš dezinfekcijas līdzekļu un antibakterālo želeju rokām. 

Esmu sajūsmā par abiem dezinfekcijas līdzekļiem - SealDez un virsmu/inventāra dezinfekcijas līdzekli, kuri perfekti der, lai notīrītu it VISU - mašīnā, mājās, darbā.



Virsmu dezinfektants - līdzeklis dažāda veida mitruma izturīgu virsmu, atkritumu tvertņu, tualetes podu, durvju rokturu dezinfekcijai. Sastāvā 70% spirts (izopropanols). Ērts lietošanā - izsmidzināms formāts, kas ļoti ātri nožūst, nav jāmazgā, nav jāslauka. Līdzeklis ir biocīds. 2. un 4. produktu veids, kas nozīmē, ka to paredzēts lietot TIKAI virsmām (nav paredzēts tiešai saskarei ar ādu), taču tas ir drošs pārtikas produktu un dzīvnieku barības (tostarp dzeramā ūdens) ražošanas, pārvadāšanas, glabāšanas un lietošanas vietās, kur potenciāli var nonākt saskarē ar pārtikas produktiem.

Savukārt SealDez ir plašāka patēriņa prece. Tas ir roku un dažāda veida mitruma izturīgu virsmu apstrādei. Aktīvās vielas: etanols 70% un benzalkonija hlorīds 0,06%. Tas ir biocīds. 1., 2. un 4. produktu veids. Tas nozīmē, ka tas der gan virsmām, gan pārtikas ražošanas vietās, gan arī tiešais saskarei ar ādu.

Šie ir divi līdzekļi, kuri ir nepārtrauktā apritē: tos lietoju mašīnā dezinficējot salonu, vai iepirkumus, sūtījumus. Lietoju mājās - telefonu tīrīšanai (gan uzmanīgi, jo vienam no vecajiem, kas atdots bērna lietošanā palika dīvains ekrāns :( tā kā varbūt pa priekšu uz salvetītes un tad ar salveti telefonu), durvju rokturiem, krāniem, tiem pašiem iepirkumiem. Šie divi tiešām katru dienu ir lietošanā, tāpēc domāju, ka šiem jābūt ikvienās mājās.

Alcohol Gel roku attīrīšanai



Alcohol gel ir mitrinošs roku kopšanas līdzeklis ar antibakteriālām īpašībām. Produkta sastāvā ir ādu mīkstinošas un mitrinošas vielas, līdz ar to tas gan kopj, gan saudzē ādu. Antibakteriālās īpašības nodrošina etanols (70%).

Šīs mūsu mājās ir favorīti. Pirmkārt, tām ir vispieejamākā cena, tiem ir patīkama lietošana (āda nepaliek sausa un sasprēgājusi, bet arī ne lipīga) un tiem ir dažādi iepakojumi katrai gaumei. Lielie tilpumi ir ērti mājās, savukārt jaunās 100ml tūbiņas ir dikti labas ceļā, jo ērti atvērt un gana liels tilpums, lai nebeigtos otrajā dienā, bet gana mazs, lai iemestu somā.


Jaunums - Antibakteriāls roku krēms.


Krēms, kas vienlaicīgi kopj un dezinficē. Produkta sastāvā ir roku ādu mīkstinošas un mitrinošas vielas, bet tam vienlaicīgi ir arī antibakteriāla iedarbība, ko nodrošina dezinficējoši aktīvās vielas. Viens zaķis ar diviem šāvieniem. Jo kur nu vēl ja ne tagad gribās, lai rokas ir ne vien maigas un koptas, bet arī ekstra tīras :)

Ja runājam par vispārīgo tīrību, tad pēdējie divi ir mani atklājumi.


SEAL ECO Izsmidzināms grīdu tīrīšanas līdzeklis.



Izsmidzināms grīdu tīrīšanas līdzeklis mitruma izturīgu grīdu segumu (linoleja, lamināta, flīžu) kopšanai. Efektīvi iedarbojas uz dažāda veida netīrumiem. Piešķir grīdai patīkamu spīdumu. 

Sadzīves ķīmiju es izvēlos pamatā EKO vai tiešām maksimāli dabīgu un vienkāršu sastāvu. Jo īpaši grīdām. Mājās ir siltās grīdas, kas nozīmē, ka viss, kas izgaro - paceļas uz augšu, attiecīgi visu arī ieelpojam. Tāpēc ar grīdu tīrīšanas līdzekļiem ļoti neaizraujos, tomēr mājās vismaz vienu tādu vajag, jo vienmēr ir neizmazgājamie klekši, ar kuriem grīdas robots netiek galā. Tad man talkā nāk šis Eco floor līdzeklis. Tas ir ārkārtīgi ērts lietošanā - pāris izsmidzināšanas reizes un netīrumi ārkārtīgi viegli notīrāmi ar salveti vai mitrumu uzsūcošu drāniņu. Grīda paliek ekstra spīdīga un mazliet slidena, tāpēc uzmanīgi ar trepju tīrīšanu. Es pamanījos uztaisīt "slidotavu" uz trepēm :D


SEAL Fruit & veggie wash – augļu un dārzeņu mazgāšanas līdzeklis




Augļu un ogu mazgāšanas līdzeklis, kas tos attīra no vaskiem, putekļiem un citiem netīrumiem. Lietošana pavisam vienkārša - kārtīgi apsmidzina ogas, dārzeņus vai augļus ar līdzekli, ja nepieciešams paberzē, atstāj uz 30 sekundēm un kārtīgi noskalo ar ūdeni. Un viss, gatavs lietošanai.

Meklē lieveikalos, veikalos un veikaliņos, sadzīves preču veikalos un, protams, Drogas vai www.drogas.lv

Cenas:
SealDez - 8,99 EUR |  750 ml (bet nepārtraukti ir dažādas akcijas, tā kā realitātē cena ir ap 6 EUR)
Virsmas dezinfektants - 8,99 EUR |  750 ml
Alkohol gel - 5,99 EUR | 300ml un 
Antibakteriālais krēms - 3,99 EUR | 80ml
ECO floor - 3,99 EUR | 780 ml
Fruit & Veggie Wash - 2,99 EUR | 600ml

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru