25 janvāris, 2021

Saudzīga ādas un matu kopšana ar WELEDA

Weleda noteikti ir viens no populārākajiem un uzticamākajiem dabiskās/eko kosmētikas zīmoliem. Zīmolam ir milzīga zināšanu bagāža, daudzu desmitu gadu pieredze un plašs sekotāju loks. Tā ir kosmētika, kuru var atklāt un jaunatklāt un, kuru vienmēr ir prieks redzēt savā vannas istabā.


Weleda pirmsākumi meklējami 1921.gadā, Šveicē, kur nelielā farmaceitiskajā laboratorijā aizsākās zīmola ceļš. Sākotnēji Weleda ražoja ārstnieciskos līdzekļus - holistiski veidotus farmaceitiskos produktus, kas mudina ķermeni ārstēt sevi. Zīmola filozofijai un ārstniecības pieejai bija ļoti liela piekrišana, tādēļ uzņēmums paplašinājās un ārstniecības līdzekļiem pievienojās kosmētika, un vēlāk arī uztura bagātinātāji. Interesanti, ka aktuālajā produktu katalogā joprojām var atrast atsevišķus kosmētikas produktus, ko zīmols ražo jau no saviem pirmsākumiem, un, kas joprojām ir TOP pirktāko produktu sarakstā, piem.: rozmarīna eļļu matiem (radīta 1922. gadā), arnikas masāžas eļļu (1926.), barojošu ādas kopšanas līdzekli (1927.) un priežu vannas pieniņu (1927.).

līdz ar to Weleda ir viens no vadošajiem holistiskajiem principiem atbilstošu dabisko kosmētikas līdzekļu un antropozofijas ārstniecības līdzekļu ražotājiem un minēto produktu ražošanas celmlaužiem. Weleda ražo vairāk nekā 100 dabiskos kosmētikas līdzekļus, 10 uztura bagātinātājus un aptuveni 2500 ārstniecības līdzekļus.

Tāpēc man ikreiz ir liels prieks lietot ko tieši no Weleda zīmola un - šoreiz vesels komplekts saudzīgai matu un ādas kopšanai visai ģimenei.

Auzu atjaunojošs šampūns un kondicionieris matiem.



Šampūns sausiem un bojātiem matiem. Padara matus gludus un novērš matu lūšanu. Ar maigu smaržu, organisko džodžobas eļļu un izvilkumiem no auzām un salvijas, novērš matu lūšanu un galu šķelšanos, padara matus viegli veidojamus. Nesatur sintētiskus konservantus, smaržvielas, krāsvielas, izejvielas no minerāleļļām, silikonu.

Burvīgs, maigs un aromātisks dabiskais šampūns, kas lieliski izmazgā matus un, kuru bez bažām var lietot patiešām VISA ģimene.


Auzu atjaunojošs kondicionieris matiem padara matus elastīgus un viegli veidojamus, mirdzošus. Auzas strukturē, atjauno un aizsargā. Šis kondicionieris ar maigu smaržu, ar organiskām džodžobas un kokosriekstu eļļām un izvilkumiem no auzām un altejas, padara matus gludus, viegli veidojamus, mitrina un atjauno tos.

Mans atklājums - burvīgs kondicionieris, ko esmu izvēlējusies meitiņai, jo mati ir krietni paaugušies, met nelielas lokas un pēc pāris dienām paliek sausi galos, tāpēc kondicionieris abām dāmām mūsmājas ir pilnīgs must-have. Ilgi domāju kādus speciālos bērniem paredzētos kondicionierus izvēlēties - neskalojamus, skalojamus. Pamēģināju šo un "hopš" - man ir super duper kondicionieris: dabīgu sastāvu, maigs, smuki smaržo, mati tiiiik mīksti. PERFEKTI! Uz iepakojuma nekur arī neatradu vecuma ierobežojumus, tāpēc sev pieņēmu, ka 3+ derēs :D

Kliņģerīšu šampūns un dušas ziepes bērniem.


Maigi tīra un kopj smalkus matus un jutīgu ādu. Labi attīra un padara bērna matus un ādu maigu, mirdzošu, nekairina acis. Kliņģerīšu izvilkums nomierina ķermeņa un galvas ādu. Mazgājamajam līdzeklim ir maigs dabīgu ēterisko eļļu aromāts.

Šis noteikti iekaros ikvienas mammas sirdi un vannas istabas plauktu - nu ļoti maigs un aromātisks mazgājamais līdzeklis ādai un matiem. Ārkārtīgi praktiski, jo ir nepieciešams tikai viens iepakojums bērna kosmētikas plauktiņā. 

Man ļoti patīk, kad eju otrajā vannas istabā mazgāties (kur reāli mazgājas tikai bērns), nočiepju šo foršumu :D

Kliņģerīšu vannas krēms bērniem.


Weleda Kliņģerīšu vannas krēms bērniem rūpīgi kopj un saudzējoši attīra, veido ādas aizsargkārtiņu un pasargā no izžūšanas. Āda kļūst samtaini maiga. Nomierina nemierīgu bērnu, veicina veselīgu līdzsvaru zīdaiņa ādā. Izsmalcināti maiga smarža, ūdens un eļļas emulsija. Nesatur sintētiskas smaržvielas, krāsvielas, konservējošas vielas un izejvielas uz minerāleļļas bāzes.

Kā saka mana meitiņa: "mazajai zivtiņai patīk peldēt". Un tieši tā arī ir - mazajai zivtiņai nu ļooooti patīk peldēties, mums vannas prieki parasti ieilgst uz stundu vai divām, kad sāk salt, tad tik lien laukā :D Tāpēc vannas piedevas ir OBLIGĀTS nosacījums, lai ūdens nekairina un lieki nežāvē maigo ādiņu. Šis vannas krēms ir mans atklājums - tas emulsificējas vannā un padara ūdeni krēmīgu un bērnam ādiņu maigu, jo maigu. Mumst-have, ja dodat priekšroku vannai!

Vienīgais mīnuss - pēc peldēm nākas kārtīgi mazgāt vannu, bet ko neizdarīsi bērna mazo prieciņu dēļ :)
 
Kliņģerīšu aizsargkrēms.
 

Aizsargkrēms aukstam un vējainam laikam. Aizsargkrēms kopj, saglāba ādas mitruma līdzsvaru viegli iesūcas ādā lietojams arī rokām un ķermenim ideāli aizsargā un kopj jutīgu ādu. Nesatur sintētiskas smaržvielas, krāsvielas, konservējošas vielas un izejvielas uz minerāleļļas bāzes.

Krēms, par kuru jau stāstīju saviem Instagram sekotājiem: Tas ir lielisks, jo īpaši aukstākajās dienās! Tas teicami aizsargā mazuļa ādu, vaigi pat lielajos mīnusos nepalika sarkani, līdz ar to arī ienākot iekšā izpalika svilstošā sajūta. Tas ir eļļains kā traks, bet tik labi uzsūcas, āda paliek maiga un mīksta, bet nepaliek biezs un nejauks slānis uz ādas (kā es to atceros savā bērnībā :D ). Pie tam eļļainā konsistence ļauj to lietot ļoooti mazā kārtiņā, jo klājas perfekti. Šis viennozīmīgi ir mans šīs ziemas atklājums. Derēs gan mazajiem ziemas prieku baudītājiem, gan arī lieki noderēs lielajiem! Pārbaudīts!

Jāsaka, ka arī Weleda lēnām ierindojas to zīmolu vidū, ko esmu mēģinājusi un patīk IT VISS! Jo īpaši šoziem mani (meitu - būsim reāli) glābj auzu kondicionieris un aizsargkrēms. Mans atklājums, kas atgriezīsies arī nākamajā ziemā! Strādā PERFEKTI!

Kur meklēt? Aptiekās, eko veikaliņos, RIMI utt. Man visērtāk - internetaptieka.lv

Cenas:
Auzu šampūns - 13,86 EUR | 190ml
Auzu kondicionieris - 17,41 EUR | 200ml
Kliņģerīšu šampūns/dušas želeja - 12,90 EUR | 200ml
Kliņģerīšu vannas krēms - 17,92 EUR | 200ml
Aizsargkrēms - 10,98 EUR | 30ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru