19 janvāris, 2021

Blogeri iesaka – LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2020

2020-tais ir aizvadīts raibs un atmiņā paliekošs. Tomēr blakus dažādajiem negaidītajiem notikumiem viens ir palicis nemainīgs - mēs ar Narrative of Beauty runājam par kosmētiku! :) Jā, to esam darījušas visu aizvadīto gadu un nu piedāvājam savu LABĀKO 2020. gadā iepazīto kosmētikas līdzekļu topu. Šogad topu esam izveidojušas ļoti konkrētu, skaidru un saprotamu! Lūk - labākie no labākajiem 2020-tajā! 




2020. GADA LABĀKIE SEJAS KOPŠANAS LĪDZEKĻI 



Labākais ATTĪROŠAIS līdzeklis sejai - Mario Badescu enzīmu pīlinga želeja (100ml, veikalos Douglas un www.douglas.lv


Attīrošs līdzeklis sejas ādas ikdienas kopšanai ar ar augļu enzīmiem (kurus satur papaijas ekstrakts) un alfa-hidroksiskābēm (AHA), kuras dabiski satur greipfrūtu ekstrakts. Ar burvīgu želejveida tekstūru, ļoti atsvaidzinošs un sniedz jūtami tīrākas ādas rezultātu! Saudzīgi un maigi noņem atmirušās ādas šūnas, lieko sebumu, kosmētiku, piešķir ādai mirdzumu. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Nesausina! Ar maigu un neuzkrītošu aromātu.


Labākais TONIZĒJOŠAIS līdzeklis sejai - Pharmaceris SENSI-PROTECT Mist attīrošs, antibakteriāls, nomierinošs sprejs (100ml, 11.32Eur, labākajās aptiekās Latvijā un interneta aptiekās, piemēram, www.internetaptieka.lv


Attīrošs, atsvaidzinošs un tonizējošs līdzeklis ādas kopšanai ikdienā. Ideāls ādai ar noslieci uz kairinājumiem un epidermas hiperaktivitāti. Antibakteriālā mandeļskābe kavē un novērš baktēriju augšanu uz ādas, ierobežojot sebuma izdalīšanos. Ļoti jūtams arī ādu nomierinošais efekts, novērš. Universāls - der kā sejai, tā ķermenim. Ērts lietošanā, ar maigu un neuzkrītošu aromātu.


Labākais MITRINOŠAIS līdzeklis sejai - Antipodes ® Baptise intensīvi mitrinošs gels uz ūdens bāzes (60ml, 44.95Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv


Izcili mitrinošs sejas krēms, kas lutina ar nepārspējami foršu gēlveida tekstūru un patīkamu, svaigu, dabisku rožu ziedu aromātu. Slavenais manuka medus un Harakeke jeb Jaunzēlandes linu gels apvienojumā ar mamaku melnās kokpapardes un hibiska ziedu ekstraktiem atbalsta šūnu atjaunošanos, nostiprina un aizsargā ādu. Patiks visiem ādas tipiem!


Labākais līdzeklis ĪPAŠAI kopšanai sejas ādai - Annemarie Borlind Natu Collagen fluīds sejas ādai ar augu izcelsmes kolagēnu (30ml, 51.50Eur, Lavandas eko veikali un www.lavandas.lv


Līdzeklis, kas izstrādāts ādas elastības uzlabošanai, īpašs ar to, ka ir PIRMAIS fluīds dabīgajā kosmētikā ar AUGU VALSTS izcelsmes kolagēnu! Dabīgais augu izcelsmes kalogēns ir ekstrahēts no kukurūzas, sojas un kviešu proteīna kombinācijā ar baltās lupīnas proteīnu - tas stiprina ādas struktūru un uzlabo elastību. Melnās tulpes ekstrakts nodrošina ādu ar papildus mitrināšanu un uztur ādas dabisko aizsargbarjeru. Ar ļoti vieglu un patīkamu tekstūru, ērts lietošanā, mitrinošs un lieliski sader ar citiem ikdienas ādas kopšanas produktiem!


Labākais līdzeklis ACU ZONAS kopšanai - Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel (15ml, 52Eur, veikalos Douglas, Apotheka aptiekās un www.bepa.lv


Nost ar maisiņiem zem acīm! Gēla sastāvā ir nesen atklāts auga Spilanthes Acmella ziedu ekstrakts. Šis ekstrakts zemādā iedarbojas uz šūnām, kas veido ādas skeletu, jeb iekšējo struktūru no šķiedru saistaudiem. Šīs šūnas tiek ietekmētas burtiski pastiepjot šķiedras un tādējādi izlīdzinot ādas iekšējos slāņus. Tas palīdz samazināt acu maisiņus veidojošā šķidruma un taukaudu rašanos. Ar ļoti maigu un patīkamu tekstūru, perfekti iesūcas ādā un sniedz atvēsinošu iedarbību. Ideāls lietošanai no rītiem, lai "atvērtu" acis!



2020. GADA LABĀKIE ĶERMEŅA KOPŠANAS LĪDZEKĻI 




Labākais ATTĪROŠAIS līdzeklis ķermenim - BABE Dermaseptiskās ziepes (1000ml, 20.52Eur, labākās aptiekās Latvijā un interneta aptiekās, piemēram, www.internetaptieka.lv


Ideāls attīrošais līdzeklis ķermenim ikdienas kopšanai. Pateicoties fizioloģiskajam ph un dermaseptiskajam sastāvam, tas perfekti piemērots kā higiēnas nodrošināšanai, tā ādas papildus aizsardzībai. Piemērotas visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Patīkama tekstūra, maigs, neuzkrītošs aromāts, liels tilpums, kas ir ļoti būtiski šādam ikdienā izmantojamam produktam!


Labākais ķermeņa SKRUBIS - Green Wing Ogu skrubis ķermenim (200g, 6.20Eur, www.ziedudens.lv


100% dabīgs ķermeņa skrubis ar jūras sāli un dārza ogām. Jūras sāls kopā ar dārza aveņu un upeņu gabaliņiem maigi attīra āru un noņem atmirušās ādas šūnas, savukārt skrubim pievienotā vīnogu kauliņu eļļa un pašu gatavots kliņģerīšu eļļas ekstrakts baro un mīkstina ādu, novēršot sausuma sajūtu. Perfekti attīrošs, ādu lutinošs un smaržo tā, ka varētu arī ar karoti izsēst!


Labākais MITRINOŠAIS un LUTINOŠAIS līdzeklis ķermenim - Eisenberg Soin Liftant Corps (150ml, 121Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv


Maigas, patīkamas tekstūras, vienlaikus dziļi mitrinošs un barojošs ķermeņa krēms, kas sniedz liftinga iedarbību, padarot ādu tonizētu, gludu un neticami zīdainu! Izteikti nostiprinošs, bagātināts ar zaļo mikroaļģu oligopeptīdiem, līdzeklis pastiprina ādas elastību un redzami samazina tādas ādas nepilnības, kā , piemēram, strijas. Sniedz pretnovecošanās iedarbību, var tikt lietots gan ikdienā, gan intensīva kursa veidā. Ar maigu, elegantu aromātu - bauda lietot!


Labākais PAŠTONĒJOŠAIS līdzeklis ķermenim - Ecooking Paštonējošās putas (200ml, 33Eur, www.ecooking.lv


Paštonējošās putas ar Cukurniedrēm, Hialuronskābi un Organisko Alveju. Maiga un gaisīga tekstūra + neliels tonis, kas ļauj putas uzklāt ideāli vienmērīgi un jau uzreiz baudīt vieglu rezultātu. Tās nožūst ātri, neveido pleķus, un svītras. Iedegums veidojas ļoti pakāpeniski, var paiet pat vairākas dienas, līdz sasniegts tonis, kādu gribas! Āda izskatās kā saules nobučota, nevis "apcepta". Un liels pluss par to, ka šīm putām nav nepatīkamā paštonējošo produktu aromāta!


Labākais ROKU kopšanas līdzeklis/roku ziepes - BeauTerra Antīko rožu Marseļas šķidrās ziepes (1000ml, 9.50Eur, veikalā My Skin un www.myskin.lv


Šī gada aktualitāte - roku mazgāšana! Un, darot to bieži, jāizvēlās piemērotākie līdzekļi, kas ne vien attīra, bet arī lutina roku ādu. Šis ir perfekts! Ar 96,5% dabisku sastāvdaļu, šīs ziepes bagātinātas ar olīveļļu, kas pazīstama ar savām ādu barojošajām un aizsargājošajām īpašībām. Maigi attīra ādu, tā nepaliek sausa. Dabiski bagātas ar glicerīnu un neaizstājamajām taukskābēm, kas aizsargā, baro un mitrina ādu. Un aromāts gan šīm, gan citām BeauTerra šķidrajām ziepēm ir neatvairāms! Piemērotas arī ķermenim, der visai ģimenei!



2020. GADA LABĀKIE MATU KOPŠANAS LĪDZEKĻI 




Labākais ŠAMPŪNS - PLACENTA VITAE Restructuring šampūns matu atjaunošanai ar keratīnu (250ml, 7.99Eur, labākajās aptiekās Latvijā) 


Restrukturizējošs šampūns ar placentas ekstraktu un keratīnu. Pateicoties keratīnam un placentas ekstraktam sastāvā, šampūns dziļi reģenerē trauslus un bojātus matus, stiprinot tos un padarot veselīgākus, mirdzošākus un kuplākus visā to garumā. Labi klājas un saputo, viegli izskalojas, viegli draudzējas ar citiem matu kopšanas produktiem!


Labākais KONDICIONIERIS - Helen Seward Hydra mitrinošais kondicionieris (300ml, 17Eur, www.helenseward.lv


Pasakains kondicionieris! Intensīvi mitrina, nogludina matus, tie kļūst perfekti mīksti, maigi un zīdaini, izķemmējas absolūti bez problēmām. Kondicionieris ideāli piemērots kā dabiskiem, tā krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem - ar augu ekstraktiem un vitamīnu E, kas aktīvi pasargā mata dabīgo krāsu un/vai arī krāsotā mata krāsu, palielinot matu izturību pret ārējiem nelabvēlīgajiem apstākļiem, paralēli saglabā arī pretnovecošanas iedarbību.


Labākā MATU MASKA - BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Avocado + Kiwi Mega Moisture Superfood Hair Mask (200ml, 30,57Eur, www.loverte.com


Barojoša un mitrinoša matu maska sausiem, blāviem un nespodriem matiem. Dabiskas sastāvdaļas, piemērota vegāniem un, protams, nav testēta uz dzīvniekiem! Ar spēcīgām, vitamīniem bagātām augu valsts izejvielām, kas matus burtiski piepilda ar mitrumu. Forša tekstūra, labi klājas matos un aromāts ir ļoooti svaigs! Rezultāts - viegli ķemmējami, spīdīgi un veseli mati!


Labākais NEIZSKALOJAMAIS līdzeklis matiem - Lakme Teknia Full Defense Mist (300ml, 23.49Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv


Neizskalojams kondicionieris ar tūlītēju aizsardzības iedarbību no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, tajā skaitā UV stariem. Ļoti ērti lietojams - kā viegla migliņa, kas vienmērīgi klājas matos. Padara matus vieglāk izķemmējamus, mitrina, piešķir mirdzumu. Vegāna formula - bez sulfātiem, bez parabēniem, bez minerāleļļām, bez krāsvielām. Aktīvās sastāvdaļas - Organiski cukura Biosaharīdi + Organisks brūno Rīsu ekstrakts.


Labākais ĪPAŠAIS līdzeklis matu kopšanai - The Body Shop Ingvera serums matiem un galvas ādai (50ml, 19Eur, The Body Shop veikalos un www.thebodyshop.lv


Šis serums ir bagātināts ar ingvera ēterisko eļļu, baltā vītola un bērza mizas ekstraktiem, kas nodrošina intensīvu galvas ādas kopšanu, palīdzot līdzsvarot un nomierināt galvas ādu. Kontrolē taukošanos un sebuma izdalīšanos. Palīdzēs nomierināt sausu galvas ādu starp mazgāšanas reizēm. Serumam ir netaukaina gēlveida tekstūra, kas ātri iesūcas ādā. Lietošana ērta - ar pipetīti, kas palīdz uzpilināt pāris piles seruma tieši uz galvas ādas. Lietojot regulāri ļoti ir jūtams līdzsvarojošais efekts - mati mazāk taukojas, izskatās kuplāki!



2020. GADA LABĀKIE DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS LĪDZEKĻI 




Labākais TONĀLAIS KRĒMS - ARTDECO Nude Foundation tonālais krēms (20ml, 24.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv


Ļoti viegls tonālais krēms, kas pilnveido, izlīdzina un izceļ sejas krāsu. Nodrošina arī ādas kopšanu un piedod dabiska un nevainojama izskata efektu. Piemērots visiem vecumiem un visiem ādas tipiem. Ērts lietošanā - dozēšana ar pipeti ļauj paņemt tieši tik produkta, cik nepieciešams, iesakām sākt ar mazumiņu, ja nepieciešams, klāt otru reizi!


Labākais PŪDERIS - Lavera Trend Sensitiv minerālu kompaktais pūderis (7g, 9.99Eur, Lavandas eko veikali un www.lavandas.lv)


Tas piešķir ādai nevainojamu matēta grima rezultātu. Sastāvā esošie krāsu pigmenti lieliski fiksē bāzes make-up un, pateicoties gaismu atstarojošiem minerāliem, tas padara ādu starojošu, novēršot nepilnības un spīdumu. Nesatur talku, neaizsprosto poras. Ideāli klājas un izskatās dabīgi. Pluss par to, ka nesausina ādu! Pieejams trīs dažādos toņos. Piemērots visiem ādas tipiem. Dermatoloģiski testēts.


Labākais dekoratīvās kosmētikas līdzeklis UZACĪM - L`OREAL PARIS Brow Artist Plump&Set uzacu tuša (4.9ml, 7.79Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv


Tuša biezām un izteiksmīgām uzacīm - sniedz izteiksmīgu toni un apjoma efektu, vienlaikus kopjot uzacu matiņus. Birstīte ļauj aizpildīt tās vietas, kur uzacis ir plānākās un retākās. Ērts, saīsināts aplikators un šķiedru birstītes īpašā forma ar spicu galu ļauj detalizēti modelēt uzacu formu. Pluss par to, ka rezultāts ir ĻOTI dabīgs, uzacis ir izteiksmīgas, bet neizskatās kā uzzīmētas!


Labākā SKROPSTU TUŠA - Oriflame The ONE WonderLash skropstu tuša 5-1 (8ml, 9.90Eur, www.oriflame.lv


Viss vienā skropstu tuša ar īpašu 3D skropstas atdalošu birstīti, kas sniedz vairāk atliekuma, garuma un apjoma. Ar kopjošām sastāvdaļām, kas mitrina, baro un kondicionē skropstas. Tušas vienmērīgā tekstūra samazina berzi, tādējādi tiek nodarīti mazāki bojājumi skropstām un tās tiek noklātas ar vienmērīgu tušas kārtu. Pagarinošais & apjoma rezultāts ir ļoti izteikts, birstīte ir perfekta. Viennozīmīgi - viena no labākajām skropstu tušām, kas atklātas!


Labākais dekoratīvās kosmētikas līdzeklis LŪPĀM - MAYBELLINE Lifter Gloss lūpu spīdums (4,5ml, 7.09Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)


Lūpu spīdums ar hialuronskābi. Tas vizuāli palielina lūpas un sniedz ilgstošu mitrināšanu. Ļoti gaumīgs un ērts iepakojums, patīkams aromāts/garša. Viegli uzklāt, pateicoties foršajam aplikatoram. Spīdumam ir laba noturība un izskatās tas uz visiem 100! Turklāt - arī toņu ir gana daudz, no pavisam caurspīdīgiem līdz intensīvi sārtiem, lai katra var izvēlēties to īsto sev!



Kā jau minējām šis ir trešais mūsu TOPS. iepriekšējo gadu labākās kosmētikas topus skaties šeit:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru