04 novembris, 2015

Atsauksme: Dzintars Organic style

Sveiki, mīļie!

Šķiet esmu jau minējusi, ka man ir īpaša mīlestība uz eko kosmētiku (bio, organic - saucat kā gribat), tādēļ arī pētot to, ko patiesi gribas pamēģināt no Dzintars izvēle kritusi par labu Organic style līnijai.


Šoreiz centīšos īsi un ceru, ka sanāks :)

No Organic Style man ir divi produktiņi:
  1. Clean Skin tonizējošs un mitrinošs toniks normālai un kombinētai sejas ādai, kas vienlaicīgi paredzēts dekoratīvās kosmētikas noņemšanai vai ādas tonizēšanai pēc pamatīgākas attīrīšanas. Kā dekoratīvās kosmētikas noņēmējs tas nestrādā tik veiksmīgi, jo man šķiet, ka tas pagrūti tiek galā ar ēnām un arī noturīgāku kosmētiku. Tomēr kā toniks tas ir gana labs produkts. Uzklājot uz attīrītas ādas, tā jūtas atsvaidzināta un mitrināta. Pie plusiem vēl varu minēt arī ļoti parocīgo iepakojumu ar pumpīti un tā tonika sastāvu, kas ir ļoti ir iepriecinošs - tas satur tikai sertificētas dabīgās sastāvdaļas un tādas aktīvās vielas kā hialuronskābe, dabīgais betaīns, kā arī žeņšeņa, rudzupuķu un alvejas ekstrakti.
  2. Hydrocomfort mitrinošs dienas krēms ar matējošu iedarbību taukainai sejas ādai. Dāmas noteikti atceras vēl pavisam nesen zīmola "Stenders" produkcijas klāstā bija matējošs dienas krēms, kas bija īsts hīts, bet nu tas vairs nav nopērkams. Es teikšu, ka šis ir tāds pats un noteikti vēl labāks. To lietoju no rītiem pēc sejas eļļas un pirms BB krēma. Tas satur sīki dispersu balto mālu pulveri un līdz ar to momentā ādai piešķir matētu izskatu un paildzina to brīdi, līdz mana T zona sāks spīdēt, par stundām trim. Lai gan krēms sola ādu arī mitrināt, es no tā neko citu kā matēšanu īsti negaidu. Šis manā ikrīta sejas kopšanas procedūrā ir kļuvis par īstu must-have produktu.

Fakts, kas mani patiesi priecē: Organic Style produkcija ir ieguvusi ECOCERT sertifikātu un līdz ar to tie nesatur parabēnus, minerāleļļas, silikonus, propilēnglikolus, sintētiskas krāsvielas, ģenētiski modificētus produktus un dzīvnieku valsts izcelsmes produktus.

Oktobrī Dzintars produkcijai bija fantastiskas cenas un šie produkti bija zem 10 EUR (baidos sameloties, bet man šķiet, ka kaut kur ap 7 EUR). Pilnā cena tonikam ir ap 15 EUR un sejas krēmam 26 EUR.

Lai forši!

2 komentāri:

  1. Abus šos produktus esmu lietojusi, par krēmu grūti teikt, liekās ka labs, bet mazliet sausināja ādu, uz beigām sāka iekaist, pat nesaprotu no kā :( Par sejas toniku vairāk arī šeit viedoklis http://sieviskiba.blogspot.com/2015/08/dzintars-organic-style-toniks-taukainai.html

    Ar sveicieniem
    Ilze

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru