13 novembris, 2015

Dove DermaSpa Goodness

Dove pavisam nesen nāca klajā ar jaunu ādas kopšanas produktu līniju DermaSpa, ko pats ražotājs pozicionē kā luksus klases produktus. Un ir jau arī pamats - ieturēti elegantā vienkāršībā, maigi un saudzīgi. Mazais mājas SPA.


DermaSpa, kas ir līdz šim Dove zinātniski advancētākā un modernākā ķermeņa kopšanas produktu līnija, apvienojot augstvērtīgu dermatoloģisku kompetenci ar vienreizēju Spa līmeņa produktu baudījumu. Tā pats ražotājs.

DermaSpa līnijā ir trīs kolekcijas:



  • Summer Revive - sniedz ādai dabīgu, saudzējošu pašiedeguma efektu;



  • Uplifted+ - atjauno ādas elastību un tvirtumu;



  • Goodness3 - izlīdzina ādas tekstūru un padara to samtaini maigu.


  • Manā skapītī šoreiz ir divi Goodness3 kolekcijas produkti - ķermeņa losjons un roku krēms.


    Ķermeņa losjons ir ietilpināts lielā un ērtā iepakojumā ar atvāžamu korķīti. Pats losjons ir ļoti ļoti smaržīgs - ražotājs saka, ka tas ir vaniļas, kokosriekstu, muskusa un citu smaržu, tostarp tonizējošā ingvera un ābola, sajaukums. Nezinu vai tas viss tiešām tur ir, bet smarža būs sajūtama vēl ilgi un tādiem smaržu mīļiem kā es, būs tieši laikā. Ja intensīva smarža nav Tavs labākais draugs - ir vērts skatīties kāda cita produkta virzienā.
    Bet losjons ne vien labi smaržo un lieliski izskatās vannas istabas plauktiņā - bet arī labi mitrina ādu un padara to maigu un mazliet pūderīgu (īpaši to var izjust roku krēmam). Uzsūkšanās spējas ir zibenīgas, nekāda taukainuma, nekāda lipīguma.

    Kā jau minēju - otrs produkts no Goodness3 kolekcijas man ir roku krēms. Sākumā biju mazliet vīlusies, jo krēmam ir nevis atvāžams, bet skrūvējams korķītis. Tomēr to palietojot priecājos, ka ražotājs korķīti ir padarījis tiešām viegli atskrūvējamu (pietiek pa pusīti pagriezt korķīti un darīts!), tā kā es viņiem piedodu :D Un arī tā 75 ml lielais tilpums ir visai iepriecinošs.
    Krēms smaržo tā pat kā ķermeņa losjons un tik pat ļoti. Sākumā tik smaržīgs roku krēms likās mazliet jocīgs - jo tiešām to var just arī pāris stundas pēc uzklāšanas. Tomēr ātri pieradu un man tas pilnīgi netraucē.
    Arī roku krēmu es vairāk raksturotu kā mitrinošu nekā barojošu un, kā jau minēju, tam izteikti var sajust pūderīgo efektu, kad āda paliek samtaina un maiga. Varbūt varētu prasīties ātrāka uzsūkšanās, toties tā sniegtā maigā sajūta būs sajūtama arī pēc laiciņa.

    Goodness3 produktiem ir ļoti daudzsološs sastāvs - tas papildināts ar omega eļļu un Cell-Moisturisers™ aktīvo sastāvdaļu, kas iegūta no dabiskām sēklu eļļām (tai skaitā no smiltsērkšķiem) un neatradu parabēnus vai SLS.

    Nopirkt var lielākajās tirdzniecības ķēdēs - Rimi, Maxima, Drogas u.c.
    Cena: ķermeņa losjonam 7.99 EUR, roku krēmam 4.49 EUR.

    Priekā!

    8 komentāri:

    1. opā, ja tiešām ilgi smaržo, tad man noteikti šos vajag!

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Smaržo.. smaržo tiešām ilgi :)
        Sākumā man bija tā dīvaini - pēc divām stundām sajust roku krēmu.. bet kad pieradu - man patīk.

        Dzēst
    2. tiešām aromāts ir tā ilgi jūtams, bet tas laikam man šajos produktos vis mazāk patīk, jo aromāts priekš mana deguna stipri pa saldu :(
      Bet visas uzslavas skaistajam iepakojumam!

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Es pieļauju, ka ne visiem tiešām aromāts varētu iet pie sirds, jo šobrīd tomēr liela daļa kosmētikas pasaule iet neitrālajā virzienā.

        Dzēst
    3. Dizains superīgs.. smaržu gribētos pasmaržot, gan jau man patiktu :))

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Tev, ka smaržu mīlim - domāju, ka patiktu gan.. un sveicieni ar atgriešanos :)

        Dzēst
    4. Esmu sajūsmā par skaistajiem iepakojumiem, ļoti vienkārši un tiešām izskatās pēc luksus klases produktiem tikai par krietni mazākām naudiņām.
      Manā vēlmju sarakstiņā ir Summer Revive līnija un roku krēmiņš arī izskatās vilinošs.

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Summer Revive ir arī manā vēlmju sarakstā :)
        Un roku krēmiņš noteikti ir pirkšanas vērts.
        Jāseko atlaidēm un tad jau tik jāņem ciet :)

        Dzēst

    Ievadiet komentāru