19 novembris, 2015

Iepazīstos ar Oriflame

Lielā pļāpa šim vakaram, iesaku bruņoties ar tējas krūzi, našķiem un brītiņu brīva laika :)

Zinu, ka daudzām dāmām Oriflame ir bijis viens no pirmajiem kosmētikas zīmoliem, un tas iepazīts jau gadus desmit atpakaļ - vēl skolas laikos. Kā nu bijis, kā ne, bet man nav bijusi tā brīnišķīgā iespēja iepriekš, bet nu pa mazam kriksītim iepazīstos ar produktu klāstu un šis tas mani patiesi iepriecina.

Tiem, kas man pieseko Facebook esmu jau padalījusies, ka man bija lieliska iespēja piedalīties Oriflame stenda prezentācijā izstādes Baltic Beauty 2015 laikā. Bija iespēja onlainā pamēģināt produktiņus, paklausīties make-up mākslinieces Kristīnes Čakares ieteikumos un galu galā iegūt pāris vērtīgus ieteikumus, ko šobrīd pielietoju savā ikdienas make-up.

Izstādes laikā arī bija iespēja piereģistrēties Oriflame un veikt pasūtījumu, ko arī izmantoju. Pasūtījums atnāca zibens ātrumā un jau otrdien (tas ir - pēc 2 darba dienām) devos pakaļ savam sūtījumam.


Nevarēju izlemt ko gribu un ko vajag - līdz ar to nekas daudz pasūtīts netika:
Giordani Gold pērlīšu pūderis;
Kosmētiskā matu lenta;
True Perfection atjaunojoša maska eksfoliācijai;
Pasūtījumam klāt nāca arī daži paraudziņi no True Perfection un Ecollagen produktiem.



Ilgi biju  meklējusi šāda veida pūderi un izvēle krita par labu Giordani Gold pērlīšu pūderim tonī "Natural radience". Tonis ir ideāli piemērots manai gaišajai ādai. Tas ir pārsteidzoši labi pigmentēts, tas paņemas un klājas ļoti viegli, radot dabisku izskatu. Ar lielo otu to lietoju uz vaigu kauliem un mazo otiņu pārbraucu tumšākajām pērlītēm deguna konturēšanai.
Pērlītes ir iepakotas ļoti elegantā melnā kārbiņā, kurai pa virsu nāk spilventiņš, kas pasargā pērlītes no traumēšanās un sadrupšanas. Iepakojums ir ļoti kvalitatīvs, tas aizveras stingri un izskatās izsmalcināti. Šis produkts ir tas, kas mani iepriecināja visvairāk.

Tā kā par ļoti lētām naudiņām varēja paņemt matu lentu ērtākām sejas kopšanas procedūrām - šo iespēju nelaidu garām, jo man ir kādas trīs matu lentas, bet katrai sava vaina. Viena pa platu, viena pa vaļīgu, bet šī pagaidām ir labākā - ne pārāk plata, ar elastīgu gumiju aizmugurē un der manai galvai lieliski.

Visbeidzot paņēmu arī True Perfection eksfoliējošu atjaunojošo masku. Lai gan meklēju kaut ko pavisam citu - konsultante mani pārliecināja, ka šis ir tieši tas, ko meklēju: gomāžas tipa, loboša maska/pīlings. Nu nē - diemžēl nav. Ir pamēģināta un ir vilšanās sajūta, bet cerams ka vismaz būs kāds efekts un maska noderēs.

Bonusā pāris bildes no izstādes (trakums - jau divas nedēļas kā riņķī).

Skaistie un krāsainie Oriflame labumi.
Foto no mana personiskā arhīva
Iedvesmojošā prezentācija. Tiku pie knifiņiem par uzacu veidošanu. Klausos - pati nopietnība :D
Oriflame publicitātes foto
 Oriflame stends.
Oriflame publicitātes foto
 :)
Oriflame publicitātes foto
Tāda, lūk, mana plašākā iepazīšanās ar Oriflame.

Cenas:
Pērlīšu pūderis - 9,99 EUR
Matu lenta - 1,09 EUR
Maska - 10,99 EUR

Bučas!

5 komentāri:

  1. Es esmu Oriflame "pulciņā" jau kopš 2007.gada. Tad tik tiešām tie bija skolas laiki. Esmu izmēģinājusi nu ļoti daudz produktu. Viennozīmīgi varu teikt, ka dekoratīvā kosmētika, it īpaši leģendārais Giordani Gold, ir kvalitatīva. Diemžēl ar kopjošo ķermeņa un sejas kosmētiku man ir vairāk sanācis vilties. Tā kā esmu dabīgās kosmētikas piekritēja, man ir maz ko izvēlēties no Oriflame, jo diemžēl vairums produktu satur SLS, parabēnus u.tml. True Perfection. Biju pamēģinājusi masku, acu krēmu un serumu. Maska nepatika, acu krēms nederēja, bet serums bija tīri labs. Man patīk mālu maskas un mans favorīts ir otiņa masku uzklāšanai. Kādreiz kleksēju masku ar pirkstiem, bet nu ar otiņu. :)

    Patīk Tavi raksti, tādi pozitīvi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām - dekoratīvā kosmētika mani pozitīvi pārsteidza. Forši :)

      Un paldies par pozitīvo vērtējumu rakstiem :)

      Dzēst
  2. Sejas maska nepatika, stāv nelietota. Pūdera pērlītes ir ļoti foršas un tiešām apbrīnoju Giordani Gold kvalitāti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām - man toč tāpat kā Tev. Sejas maska - nu nerdzu pilnīgi NEKĀDU jēgu. Bet pērlītes atkal foršas :D

      Dzēst
  3. Jums ko vinus lika pasiem prikt? :D Es savā naivuma domāju, ka pārstāvji būs sadāvinājjusi, kas gan man liktos tikai normāli... ;)
    Tās pērlītes vienmēr ir vizuali baudāms produkts ;))

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru