30 janvāris, 2016

Ellame zīda maskas

Lai gan auduma maskas skaistumkopšanas pasaulē nav nekāds jaunums, vai man vienīgai šķiet, ka 2016.gads sācies tieši šajā zīmē? Latvijas kosmētikas tirgus burtiski pieplūst ar dažādām auduma maskām. Parādās ar vien jauni zīmoli gan tepat no Eiropas ražotājiem, gan no tālo austrumu puses. Tāpat nesen Latvijas tirgū parādījās arī Ellamé zīmols ar savām zīda maskām.


Ellamé piedāvā divas nostiprinošo (Anti-aging) un mitrinošo (Hydro complex) masku.

Ellamé Anti-aging sejas maska padara stingrāku sejas ādu, palīdz samazināt gan sīkās, tikko parādījušās grumbas, gan dziļās sejas grumbas, kā arī atjauno ādas elastību un mitruma līmeni.
Šī maska gan ir paredzēta nobriedušai ādai, lai gan savu ādu par tādu neuzskatu, man kosmetoloģe aizrādīja, ka nu būtu jau laiks skatīties šo līdzekļu virzienā, jo tad kad būs krunciņas - būšot jau par vēlu. Ikdienā ar anti-age gan neaizraujos, bet kopumā no šiem līdzekļiem nebaidos :)

Maska sniedz ievērojamu mitrināšanu un mazliet nostiepj ādu, taču ar vienu masku ilgstošs efekts nav manāms - par to varētu spriest pēc pāris mēnešu kursa.
Katrā ziņā auduma maskas sniedz ievērojami labāku mitrināšanu kā parasta uz sejas uzklāta maska - pieļauju, ka šis nopelns ir gan sastāvam, gan arī tam, ka maska salīdzinoši ilgi atrodas uz ādas un tik ātri nenožūst.

Maskai otrā pusē atrodama lietošanas pamācība, sastāvs un citas svarīgākās lietas.



Otra, kā jau minēju ir Ellamé Hydro complex sejas maska. Ražotājs saka, ka tā ir ideāla izvēle ādas mitruma līmeņa atjaunošanai, ādas atjaunošanai pēc sauļošanās vai vēja radītajiem izaicinājumiem, ādas skaistuma un jaunavīguma saglabāšanai pēc ilgstošas atrašanās apsildītās vai ar kondicionieri dzesētās telpās.
Šī maska ir ar "vieglāku" sastāvu un līdz ar to paredzēta visiem vecumiem. Teikšu tā, ka nevar sajust radikālu atšķirību starp abām maskām. Ja tā ļoti strikti salīdzina - teikšu, ka šī nedos nostieptas ādas sajūtu, bet mitrināšana noteikti būs līmenī.
Arī šai otrā pusē visa svarīgākā informācija.

Maskām ir interesants formāts - maska atrodas starp diviem slānīšiem - zila (stings audums) un balta (es teiktu tāds plastmasīgs, stings slānītis). To atloka un noņem balto slānīti. Tad uzklāj masku uz sejas un noņem zilo slānīti. Šī man bija grūtākā sadaļa. Maska klājas viegli - tik tālu viss labi, bet tas zilais slānītis ir saķēries kopā ar masku un tās saturu un ir diezgan grūti noņemams, jo vidējais maskas slānītis grib pievienoties. Bet ar pirkstiem pietur maskas slānīti, pāris veiklas rokas kustības un lieta darīta. Ļauj iedarboties 20 minūtes.
Maska ir ļoti bagātīgi piesūcināta ar sastāvdaļām, bet vienlaicīgi arī ļoti plāna - tā pieguļ seja un ir tik tikko manāma.
Izskatās šādi:
Kā vienīgo mīnusiņu varu pieminēt, ka maskas saturs tiek uzklāts ne vien uz sejas, bet liela daļa paliek arī uz abiem aizsargslānīšiem. Tādā ziņā varbūt veiksmīgāk būtu biezāka maska, bet bez aizsargslānīšiem.
Bet kopumā maskas foršas. Pēc veiksmīga sākuma ar Mitomo un Ellamé maskām - āķis lūpā un šobrīd mani gaida vēl kādas 10 dažādas auduma maskas un gan sejai, gan arī rokām un pēdām :)

Ir kādi auduma masku favorīti? Esmu uz viļņa :D

2 komentāri:

  1. Man arī mājas putekļus krāj šī maska (zilajā iepakojumā), bet no lietotajām man iepatikās korejiešu kosmētikas sejas maskas - https://www.mimiko.lv/lv/sejas_maskas_vienai_procedurai-54

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru