05 janvāris, 2016

Londa Velvet oil

Ak, mana nebeidzamā mīlestība uz matu eļļām. Un jau atkal esmu tikusi pie kādas brīnišķīgi smaržojošas matu eļļas. Šoreiz tā ir Londa Velvet oil. Jautāsiet tikai vienu - vai tiešām tā spēj dot to, ko ražotājs solījis?


Sākšu ar to, ka paņemot to pirmo reizi rokās ir skaidrs – eļļas iepakojums ir ļoti elegants: smaga stikla pudelīte ar ērtu dozatoru, kas iepakota zeltītā kastītē. Tāds pamatīgums un kvalitāte jau turot to rokās vien.
Tomēr iepakojums ir tikai ādiņa – bet kas tajā iekšā? 
Varu atzīt, ka Londa Velvet Oil eļļa ir izcila un viegla, kas ātri iesūcas matos nepadarot tos smagnējus vai taukainus. To lietoju tūlīt pēc mazgāšanas, mitros, nosusinātos matos, visā matu garumā, četras dozatora devas ir tieši tik, cik nepieciešams maniem garajiem, bet plānajiem matiem. Tā acu mirklī matus nogludina, padarot tos maigus un spīdīgus, kā arī palīdz atšķetināt matu kamoliņus un ievērojami atvieglo ķemmēšanu.
Pie tam eļļas sastāvs arī ir ko vērts – tā ir bagātināta ar barojošo aragāna eļļu, antioksidantu – E vitamīnu un pantenolu. Pamatīga trīsvienība, kas baro, aizsargā un nostiprina matus. Kā pēdējais, bet ne mazāk ievērojamais fakts – eļļas smarža. Tā ir burvīga. Ražotājs to ir nodēvējis kā smaržu, kur plūstošo, nomierinošo muskusa un sandalkoka siltumu akcentē svaigās un sulīgās kraukšķīgu ābolu, samtainu persiku un spirgtu citrusu nianses. Mans deguns tik smalkas nianses neizšķir, bet aromāts ir diezgan izteikts, silts un mazliet saldens, manam degunam ļoti patīkams. Tas īsu brīdi būs jūtams arī matos, tomēr ātri pagaisīs.
Šo eļļu noteikti iesaku kā vienu no kopšanas līdzekļiem, it īpaši gada aukstajā sezonā, un īpaši gariem matiem. Apkures sezonai sākoties mati ir īpaši pakļauti stresam un apkārtējās vides ietekmei  - tie bružājas pret raupjajiem adījumiem, tos nelabvēlīgi sausais telpu gaiss un straujās temperatūras svārstības. Šajā laikā maniem matiem un īpaši pašiem galiņiem ir nepieciešama papildus kopšana, un šī eļļa nodrošina manu matu komfortu. Lai gan mani mati nav izteikti sausi, tiem  patīk matu eļļas. Tie tās burtiski uzsūc.

Cenu īsti neatceros, bet ap 20 EUR.

Lai forši!

2 komentāri:

  1. Kārējā silikona eļļa? Vai tomēr nee? Kāds sastāvs? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ingredient: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat, Parfum, Tocopheryl Acetate Argania spinosa Kernel Oil, Hexyl Cinnamal, Panthenol, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Coumarin, Geraniol
      :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru