29 februāris, 2016

Parunāsim par mutes higiēnu 2: Signal

Ja iepriekš ļoti stingri pieturējos pie konkrētiem produktiem mutes higiēnas lauciņā, no kuriem ne pa labi, ne pa kreisi. Tad pa šo laiku daudz kas mainījies. Pēc dāmu ieteikumiem un eksperimentiem ar dažādiem produktiem esmu ieviesusi vairākus jaunievedumus savā zobu kopšanas arsenālā.
Pēdējie jaunumi ir no Signal - atkārtota White Now Triple Power Gold zobu pastas iegāde un jauno Signal zobu birstīšu komplekts.

Tā kā par zobu pastu es jau esmu stāstījusi un manas domas nav daudz mainījušās, tad šoreiz vairāk par jaunajām birstītēm.

Ražotājs ļoti poētiski atzīmējis jauno produktu ienākšanu tirgū - Signal ir papildinājis savu produktu portfeli ar Shiny White un Super Clean zobu birstēm ar mīkstiem sariņiem, kas palīdz nodrošināt maigu, bet rūpīgu zobu higiēnu. Shiny White un Super Clean zobu birstes ir ar spirālveida V formas sariem, kas dziļi iztīra zobu starpas, savukārt mīkstā gumija tīra mēli, nodrošinot svaigu elpu.

Jāsaka, ka es šoreiz nepiekritīšu ražotājam, lai gan man Shiny White (zilā) ir soft un Super Clean (sarkanā) - medium, tomēr abām sariņi pēc sajūtām gandrīz vienādi stingri un maniem jūtīgajiem zobiem un atsegtajiem zobu kakliņiem - tie šķiet pa cietu. Lai gan mans higiēnists man aizrāda, ka es līdz šim lietoju pārāk mīkstas zobu birstītes - es tur neko nevaru izdarīt man vienkārši patīk tādas maigas švammītes. Cenšos pāriet uz kaut ko stingrāku, bet ar ārkārtīgu piespiešanos :D

Atgriežoties pie birstītēm - tās ir t.s. abpusējās birstītes, jo birstītes galviņas vienā pusē ir V formā novietoti sariņi, bet otrā silikona birstīte mēles tīrīšanai. Tām ir interesantas formas kātiņš, kuram ir diezgan liels izliekums un tas sākumā šķiet dikti jocīgs, bet kad pierod - ir ļoti ērti tikt klāt pēdējiem zobiņiem.

Runājot par būtiskākajām atšķirībām:
Super Clean (sarkanai) birstītei sariņiem abās pusēs ir novietotas silikona bārkstiņas, kas palīdz labāk notīrīt zobus, bet šai nav spirālvieda sariņi, kā to raksta ražotājs.
Shiny White (zilā krāsā) - šai birstītei attiecīgi ir spirālveida sariņi.

Galviņas birstītēm izskatās šādi:

Runājot par plusiem un mīnusiem:
Man patīk, ka birstītēs ir abpusējās, man patīk arī to jocīgais kātiņš un tās tīra ļoti labi.
Vienīgais mīnuss, pie kā joprojām nevaru pierast - man tie ir samērā stingrie sariņi. Bet tie, kas ikdienā lieto kaut ko stingrāku par Ultra Soft vai Post Surgery birstītēm varētu būt pilnīgi normālas cietības.

Nopirkt var visos lielākajos veikalos.
Cena - 2,30 EUR (bez atlaidēm)


2 komentāri:

  1. man nederēs, man patīk mīkstas birstītes :( agrāk pat pirku bērnu zobu sukas, jo tas bija lētākas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar patīk mīkstas birstītes, bet kad sāku stāstīt higiēnistei, ka lietoju super mīksto (tajā mirklī - post surgery) - viņa uz mani tā paskatījās. un sekoja "Bet Tu taču ar tādu birstīti nevari noņemt visu aplikumu??" Tad es nokaunējos :D

      Dzēst

Ievadiet komentāru