29 marts, 2016

Dove Uplifted+ masāžas serums

Sveiciens pirmajā īsās daba nedēļas darba dienā.
Pavasaris ir sācies tik brīnišķīgs, ka prāts galīgi nenesas uz strādāšanu - tāpēc šodien blogā pļāpa par Dove Uplifted+

Nevarētu teikt, ka mani nomocītu kādas īpašas ķermeņa problēmzonas, taču laiku pa laikam mīlu palietoto kādu atjaunojošu vai modelējošu krēmu - tā teikt profilakses nolūkos.
Tā arī ķēros pie viena no Dove DermaSpa jaunumiem Uplifted+ sērijas Massaging Body Roll-on jeb ķermeņa masāžas seruma.



Ražotāja sniegtā informācija par masāžas serumu ir visai skopa un tas, ko divos paplašinātos teikumos par to varu atrast ir: Masāžas serums ar novatorisku rullveida uzgali mitrina un atvēsina ādu, uzlabojot tās tvirtumu un elastību ar saudzīgas masāžas palīdzību. Dove DermaSpa Uplifted+ sērijas produktiem piemīt izsmalcināts ūdens liliju, gurķa un zaļi violeto lapu aromāts ar sandalkoka, Indonēzijas pačūlijas un saldā muskusa notīm.


Tācu tas, ko es varu teikt par šo - masāžas serums ir patiešām ļoti vieglas konsistences - gēlveida serums, kas uzklāts uz ādas sniegs gan mitrināšanu, gan vieglu atvēsināšanu. Jāsaka, ka pirmajā mirklī produkts var radīt mazliet lipīgu sajūtu, taču tas uzsūcas gana ātri un tad no lipīguma nebūs ne vēsts, vien mitra, atvēsināta un maiga āda.


Kā jau to bija atzīmējis ražotājs - produktam ir rullveida uzgalis, ar kuru serums tiek dozēts un iemasēts ādā. Uzgalis ir pagriežams "on" un "off" pozīcijās - tādējādi novēršot, ka iepakojums varētu nejauši saspiesties un serums no tā izspiestos nepiemērotā brīdī (varbūt, ka tas arī domāts, lai produkts neizlītu stāvot, bet es teikšu, ka tas vienkārši nav iesējams pat "on" pozīcijā).

Ja pašu serumu un tā īpašības es raksturotu kā gana foršas, tad man ne pārāk patīk uzklāšanas process - rullveida uzgalis sastāv no trim atsevišķām uzgalī iestrādātām lodītēm, gar kurām, cieši saspiežot iepakojumu, tiek dozēts serums, kuru ar masējošām kustībām var uzklāt uz ādas. Teikšu tā, ka serumu varētu vēlēties no iepakojuma izdabūt ārā ērtāk vai vismaz vieglāk (jo iepakojums jāsaspiež ir diezgan cieši, lai serumu no turienes dabūtu ārā). Tāpat varētu vēlēties masāžas uzgali lielāku, jo masāža ir - tas ir nenoliedzami, tomēr prasītos tādu pamatīgāku.
Produkts ir kaut kas jauns un kaut kas foršs, bet ražotājs noteikti varētu padomāt pie iepakojuma ergonomikas - tad tas būs izcils.

Ir mēģināts šis vai kāds cits no Uplifted+ sērijas produktiem? Padalies savās sajūtās, jo mani interesētu arī citi produkti no šīs sērijas.

2 komentāri:

  1. pagaidām nekas nav mēģināts no šis serijas, bet tieši uz šo līdzekli jau ilgi skatos. ja man nebūtu lieli ķermeņa krēmu krājumi, šo iegādātos:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār DermaSpa produkti DOVE ir izdevušies. No Uplifted neko citu gan neesmu mēģinājusi, bet interesants šķiet gan losjons, gan eļļa.

      Dzēst

Ievadiet komentāru