16 marts, 2016

Korejiešu kosmētikas zīmols Cettua

Pavisam nesen, ja nemaldos 2015.gada nogalē, Latvijā parādījās jauns Korejā bāzēts kosmētikas zīmols - Cettua, kura klāstā atrodama gan ierasta, gan interesanta formāta kopjošā kosmētika - attīrošās un mitrinošās maskas, gan ampulu, gan auduma masku veidā, attīrošie plāksteri, salvetītes utt.
Lasi tālāk, lai iepazītos ar dažiem zīmola produktiem.

Zīmolam produkti ir sadalīti līnijās - attīrošā, SOS, ādas mirdzumam, īpašā un anti-age līnijas. Lai tās savā starpā būtu atšķiramas - katras līnijas iepakojums veidots savā krāsā. No zīmola izmēģināju četrus dažādus produktus: vienu no auduma maskām no īpašās kopšanas līnijas un trīs produktus no attīrošās līnijas - plāksterīšus melno punktu attīrīšanai no deguma, sildošu/attīrošu sejas masku un matējošās salvetītes.

Sākšu ar auduma masku ar ļoti amizantu nosaukumu "Pēc ballītes", no īpašās kopšanas līnijas.
Pēdējā laikā man šāda formāta maskas ir topā. Līdz ar to ir interesanti salīdzināt tās savā starpā. Šī konkrētā maska ir paredzēta nogurušai un nomocītai ādai. Tā sastāvā esošās vielas ne vien atsvaidzina un atjauno ādu, bet arī veicina ādas vielmaiņu un asins cirkulāciju. Tā vismaz apgalvo ražotājs.
Maskas aktīvās vielas ir uzklātas uz salīdzinoši biezas auduma pamatnes, tā piesūcināta ir bagātīgi - un kā vienmēr daļa produkta paliek paciņā, ko pēc maskas izlietošanas var iemasēt sejas un kakla ādā. Maska ir ļoti mitrinoša un atsvaidzinoša - par vielmaiņu un asins cirkulāciju grūti komentēt, jo nekāda acīm redzama vai sajūtama efekta nav. Pēc maskas pilnīgi neprasās likt nekādus citus produktus - var izbaudīt tīras, svaigas un mitrinātas ādas sajūtu.
Kas man maskā nepatika - tā ir diezgan bieza auduma un tās formu grūti piekoriģēt sejas vaibstiem, jo tai sānu malās nav veidoti iegriezumi, lai labāk pielāgotu formu. Sanāca, ka maniem vaibstiem maska ir pa lielu un vietām tā kārtīgi nepiegūla un lobījās nost, kā rezultātā ātri izžuva (jau 10 minūtēs varēju to ņemt nost, lai gan ražotājs to paredzējis nēsāt līdz pat 30 minūtēm). 

Uz sejas izskatās šādi:


Vēl viens Cettua attīrošās līnijas produktiem - nose strips jeb deguna plāksteri ar aktivēto ogli melno punktu attīrīšanai.
Šis ir viens no maniem mīļākajiem produktiem. Man ļoti patīk lietot attīrošos plāksterus - īstenībā zīmolam pat nav lielas nozīmes, jo visi līdz šim mēģinātie strādā vienlīdz labi. Tā kā atliek vien izvēlēties sev tuvāko ražotāju.
Ja nu gadījumā kāds šādu produktu nav mēģinājis - lietošana ir bezgala vienkārša: samitrina deguna ādu, uzlīmē plāksterīti, pagaida 10-15 minūtes un to norauj ar veiklu rokas kustību, priecājas par attīrītajām porām un plāksteri, kurš izskatās pēc eža :D

Attīrošajā līnijā ietilpst arī sildoša attīrošā maska.
Kā jau minēju - visi produkti iepakojumā ir sagatavoti vienas reizes lietošanai - arī šī maska ir tādā kā ampulas formā, katra vienai lietošanas reizei. Iepakojumā 6 ampulas.
Masku lieto uz kārtīgi samitrinātas ādas, to, ar samitrinātām rokām, apļveida kustībām masē 1 minūti. Saskaroties ar ūdeni maskā esošās vielas aktivizējas un tā kļūst sildoša, tādā veidā atverot poras un tās attīrot no netīrumiem, taukiem un samazinot melnos punktus. Realitātē ir tā, ka tas sildošais efekts ir pirmās dažas sekundes, pēc uzklāšanas - seko maigs siltums, turpinot masku masēt 1 minūti vairāk siltums neizdalās. Toties pēc maskas āda ir maiga un samtaina. Šis ir tāds interesants un netipisks produkts un noteikti izmēģināšanas vērts.

Vēl viens produkts no attīrošās līnijas - matējošie papīrīši. Teikšu tā - klasiska vērtība.
Gluži kā par deguna plāksterīšiem - jāsaka, ka darbojas nevainojami, bet nav lielas atšķirības starp ražotājiem. Jāņem ciet sev ērtākais iepakojums vai mīļākais ražotājs.
Šie matējošie papīrīši savu darbu padara labi, izmērs ir gana liels, lai ar vienu papīrīti matētu pieri un degumu.
Tie iepakoti aploksnes formāta iepakojumā, kas ir veidots no stingra, laminēta papīra. Pēc pieredzes ar šādu iepakojumu varu tiek, ka kalpo labi - neburzās un neplīst, kā arī ir gana kompakts, lai iemestu kādā mazāka izmēra somiņā.


Cik zinu, tad Cettua var nopirkt pāris lielākajos Elvi veikalos, midi.lv (un arī veikalā uz vietas), ka arī veikalos ARDEline (Barona kvartālā), Beauty Market (Blaumaņa ielā 8) un "7element" (t/c Azur). Varbūt, ka vēl kur, īsti nemācēšu pateikt.

Cenas (midi.lv):
Sejas maska "Pēc ballītes" (iepakojumā 4 gab.) - 5,79 EUR;
Nose strips jeb deguna plāksteri ar aktivēto ogli (iepakojumā 6 gab.) - 3,99 EUR;
Sildoša maska sejas attīrīšanai (iepakojumā 6 gab.) - 5,99 EUR;
Matējošie papīrīši (iepakojumā 50 gab.) - 2,29 EUR.

Vai esi jau pamanījis šo Korejiešu zīmolu?
Man prieks, ka pie mums arvien vairāk var nopirkt Āzijas kosmētiku. Var iepazīt šo to ko jaunu.

12 comments:

  1. Vajadzes iečekot viņu produkciju! Labi ka ir diezgan plaši pieejama produkcija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk, ka var papētīt produktus arī internetā (midi.lv) un tad labāk izlemt ko ņemt.

      Dzēst
  2. Es parasti lupatiņu maskas piegriežu, ja kaut kur nepieguļ. Man ir lielāks sejas laukums laikam nekā mērķpircējam, līdz ar to parasti nākas pārgriezt masku pie deguna. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es beigās tieši tā arī darīju - pārgriezu tur, kur man bija pa platu pielocīju, lai labāk pieguļ :D
      Bet ir maskas, kurās par to jau ir padomāts - ir iegriezumi vairākās vietās - tad attiecīgi vari paplest vai sašaurināt pēc sejas vaibstiem.

      Dzēst
  3. Pati pirki šos produktus? :)
    Foršs raksts, būs jāpamēģina maska-salvete!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šos man piedāvāja izmēģināt - tā kā šoreiz nav pirkts.
      Masku - salveti vari izmēģināt - bet kā jau rakstīju jāņem vērā īpatnības ar tās piegulšanu sejas vaibstiem. Kā saka Una, varbūt jau laicīgi jāiegriež nepieciešamajās vietās.

      Dzēst
  4. forši, ka tagad ir iespēja pamēģināt kosmētiku no visiem pasaules galiem:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jo īpašs prieks par Āzijas kosmētiku. Zinot, cik tām dāmām ir svarīgs skaistums ...

      Dzēst
  5. Ļoti interesanti, man atkal nepatīk nevieni degunu plāksteri, kas nopērkami Drogās, iespējams, būs jāpamēģina šie. Esmu dzirdējusi labas atsauksmes arī par Faberlic plāksteriem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man varbūt kaut kāds īpašais deguns, bet gandrīz vienmēr varu "izvilkt" no porām netīrumus un melnos punktiņus.
      Efekts, protams, labākajā gadījumā, ir tieši nedēļu garš - pēc tam viss jāsāk no jauna :D

      Dzēst
  6. Kopumā par deguna plāksteriem līdz šim neesmu dzirdējusi vispār labas atsauksmes (nerunājot konkrēti pat par firmām)... Nekad arī neesmu mēginājusi - tagad noteikti ieintriģēji, jāmeklē rokā un jāizmēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti vajag izmēģināt. Godīgi sakot es vispār īsti neesmu dzirdējusi nekādas atsauksmes par deguna plāksterīšiem. Ne labas, ne sliktas :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru