08 aprīlis, 2016

Infracyte Luscious Lips prezentācija

Skaistajā pavasarīgajā ceturtdienā, kad saulīte un +16 mūs lutināja, man bija iespēja piedalīties Infracyte inovatīvā lūpu līdzekļa Luscious Lips prezentācijā, burvīgajās The Lady's Class studijas telpās, no kurām paveras mazliet citāds skats uz dzīvi un Vecrīgas jumtiem.
Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Lūk arī mazs puzles gabaliņš skaistā skata uz Vecrīgu un tās jumtiem.

Sākumā domāju, ka nepiedalīšos pasākumā, jo tas iekrita dienas vidū, kā arī man pusdienas laiks bija jau saplānots, bet tomēr ziņkāre ņēma virsroku un vismaz prezentācijas sākumu izbaudīju, šoreiz laižot garām saviesīgo daļu (līdz ar to arī lielu daļu skaitās bildes). Bet priecājos, ka nepalaidu garām iespēju izbaudīt brīnišķīgās telpas, vērtīgo prezentāciju un notestēt jauno produktu.

Pasākums sākās ar harizmātiskās Dr. Kristīnes Azarjanas prezentāciju par to, kādas ir mūsu lūpas, kāpēc tās ir tik īpašas un kā tās pareizi kopt. Tāpat dermatoloģe pastāstīja arī par jauno produktu un to, kāpēc tas ir tik īpašs.
Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Pasākumā piedalījās gan skaistumkopšanas redaktori un žurnālisti, gan blogeri, diezgan kuplā skaitā. Man vienmēr prieks satikt blogu dāmas un arī šī reize nebija izņēmums.
Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Pasākuma galvenais varonis bija Infracyte Luscious Lips, tas ir inovatīvs lūpu ādas pretnovecošanās līdzeklis ar lūpu spīdumu efektu. Tas nāk no ASV un to ražo kompānija Infracyte.

Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Bez kopjošajām īpašībām, tam ir arī 12 burvīgi toņi, lai lūpu kopšanu varētu pieskaņot gan dzīvesveidam, gan garastāvoklim.
Infracyte Luscious Lips publicitātes foto
Ražotājs ir atzīmējis produktam veselu strīpu priekšrocības, kas ir visai daudzsološas, bet galvenā esence:
  • Tas satur patentētu kolagēnu, kas nodrošina spēcīgu lūpu ādas pretnovecošanās terapiju, efektīvi samazinot smalkās krunciņas uz lūpām un ap tām.
  • Padara lūpas tvirtākas un tonizē tās, nodrošinot skaidrāku lūpu kontūru.
  • Satur vitamīnus, kas aizsargā lūpas no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības.
  • Atjauno mitruma līmeni lūpu ādā, padarot lūpas pilnīgākas un gludākas.
  • Vizuāli palielina lūpu apjomu līdz pat 80% uzreiz pēc uzklāšanas, neradot dedzināšanas vai kairinājuma sajūtu.
  • Ērti lietojams ar patīkamu, svaigu mentola garšu un vieglu tekstūru.
  • Nodrošina ilgstošu mitruma aizturi maksimālai lūpu ādas hidratācijai sausu un sasprēgājušu lūpu gadījumā.
  • Pastiprina efektu pēc lūpu palielināšanas injekcijām Drīkst lietot grūtniecības laikā un barojot ar krūti.
  • Hipoalerģisks.

No pieejamiem 12 toņiem es izvēlējos toni #321 "Are You Red-dy?" - sulīgi sarkano ar mirdzumiem, kurš uz lūpām izskatās ļoti dabiski, padarot lūpas košākas un pilnīgākas.

Pirmais iespaids ir iegūts un intrigai - produkts liekas mazliet nepierasts un nu ļoti interesants. Testēšu un dalīšos savās sajūtas pēc kāda laiciņa, kad būs izveidojies stabils viedoklis :)


Bučas!

2 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Vieta - brīnišķīga. Redzētas daudz skaistas fotosesijas no šīs studijas. Domāju, ja kādreiz pašai būs kāda vajadzība - zināšu skaistu vietu pašā Vecrīgas sirdī :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru