18 aprīlis, 2016

Stenders pavasaris un ābeļziedi

Pavasaris ir klāt. Kastaņu pumpuri jau pārsprāguši, sulīgie zāles stiebri izspraukušies caur pērnajām lapām un pirmās pienenes savus dzeltenos ziedus slej pret debesīm :)
Un arī kosmētikā gribās kaut ko svaigu, kaut ko, kas smaržo pēc pavasara un Stenders dārznieks mums šopavasar ir sarūpējis ko īpašu, kaut ko ļoti maigu un sievišķīgu - ābeļziedus.

Pats ražotājs par pavasara iedvesmoto ābeļziedu līniju izteicies šādi:
"Notver pirmo pavasara rītu svaiguma sajūtu ar mūsu radīto kosmētiku, kas piesātināta ar smalko ābeļziedu aromātu un parūpēsies par tava ķermeņa skaistumu no pirkstu galiem līdz lūpu kaktiņiem."

Jaunajā ābeļziedu līnijā ir pieejami seši produkti - roku krēms, ķermeņa skrubis, ķermeņa pieniņš, par kuriem pastāstīšu arī mazliet vairāk, kā arī lūpu balzams, ķermeņa ūdens un dušas želeja.


Kā jau minēju, viens no produktiem līnijā ir dziļi mitrinošs ķermeņa pieniņš ar ābeļziedu aromātu.


Tas ir viegls, maigi mitrinošs pieniņš, ar brīnišķīgu, gaisīgu un mazliet saldenu ziedu aromātu, kas mijas ar augļu, nedaudz muskusa un koksnes notīm. Tā vieglā konsistence ļauj tam uzsūkties zibenīgi, sniedzot ādai mitrināšanu un zīdainu maigumu, bez taukainas vai lipīgas sajūtas. Uz iepakojuma norādīts, ka pieniņš ir bagātināts ar tonizējošo ābolu ūdeni, atsvaidzinošo alveju un pienskābi, nodrošinot īpašu mitrināšanu un padarot ādu maigu un gludu.
Man ļoti patīk pieniņa vieglā tekstūra un zibenīgā uzsūkšanās, bez tam tas ir īsts baudījums ne tikai ķermenim, bet arī deguna receptoriem.

Līnijā ietilpst arī atjaunojošs ķermeņa skrubis.

Tas ir gēlveida konsistences ķermeņa skrubis ar smalkām un maigām pīlinga daļiņām, kas ne vien dziļi attīrīs ādu, bet arī piepildīs vannas istabu ar smalku ziedu aromātu. Arī šī produkta sastāvu papildina ābolu ūdens un pienskābe, pastiprinot pīlinga efektu un padarot ādu maigu un gludu.
Pīlings patiešām ir maigs, bet tajā pašā laikā, tas pietiekami labi attīra ādu un to var sajust (ja tā to var teikt). Man patīk, ja ķermeņa skrubis ir tāds mazliet asāks, nevis ārkārtīgi maigs un apaļš, ka pat īsti nevar saprast vai tas darbojas. Es teiktu, ka Stenders ir izdevies nobalansēt starp ļoti maigām un sīkām daļiņām un tādām, kuras labi paveic savas funkcijas. Skrubis tiešām ir fantastisks.

Pīlingu nodrošina dabiskas skrubja daļiņas no celulozes un Lufas. Tās izskatās šādi:


Vēl viens produkts manā rīcībā - ir mazais un piemīlīgais ābeļziedu roku krēms.


Krēms ir salīdzinoši vieglas konsistences, tas labi iesūcās ādā, lai gan ne zibenīgi, un kādu brītiņu būs sajūtams, līdz uzsūksies pilnībā un ļaus izbaudīt maigu un samtainu roku ādu. Jāsaka, ka uz ādas tas izveido mitrumu aizturošu aizsargkārtiņu, tā gādājot par ādas skaistumu un labsajūtu - tiesa gan šo aizsargkārtiņu varēs kādu mirklīti arī sajust, viegli slidenas ādas formātā. Aizsargkārtiņai ir savi plusi un mīnusi - kā plusu varu minēt to, ka āda jūtas mitrināta ilgāku brīdi, savukārt kā mīnusu - jau minēto viegli slideno roku efektu.
Tomēr, tā kā es dienas laikā roku krēmu izmantoju tikai uz plauktu virspusēm (ne visām rokām),  slideno roku efektu es neizjūtu un šis mazais un ērtais iepakojums ir iekarojis manu sirdi un darba vietas atvilktni.


Cenas:
Pieniņš: 8,90 EUR
Skrubis: 9,90 EUR
Roku krēms: 4,90 EUR

Nevaru beigt sajūsmināties par ābeļziedu līnijas patīkamo smaržu.

Varbūt ir jau nobaudīts ābeļziedu aromāts. Padalies vai patika?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru