25 oktobris, 2016

Dr. Hauschka jaunumi manos plauktiņos

Dr. Hauschka nu jau krietnu laiciņu ir kļuvis par vienu no maniem iemīļotajiem zīmoliem. Izmēģināta gan sejas kopšanas kosmētika, gan dekoratīvā kosmētika. Un pat izveidojies mīluļu saraksts. Tādēļ atkala laiks pamēģināt ko jaunu un plauktiņos atgriezt mīluļus.


Šoreiz no Dr. Hauschka man tāds vispusīgs komplektiņš: Sejas kopšanai iemīļotais toniks un attīrošais pieniņš, ķermeņa kopšanai citronu-citronzāles ķermeņa pieniņš, dekoratīvās kosmētikas maciņam - miniatūrā tuša un stikla vīlīte nagiem.


Sākšu ar skaistajām stikla pudelītēm - tās ir trīs:

Pirmkārt, viens no tiem ir mans jau labi zināmais mīlulis - sejas toniks. Atsauksme jau ir bijusi - daudz neatkārtošos vien to, ka ja vēl nav mēģināts - tiešām iesaku.

Vēl viens skaistulis stikla pudelītē ir nomierinošs attīrošs pieniņš - ādas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai. Pieniņš ir piemērots jebkuram ādas tipam, tai skaitā jūtīgai ādai. Tas ādu attīra labi un vieglu make-up neņem bez lielas piepūles, tajā skaitā arī acu kosmētiku. Lai attīrītu pamatīgāku grimu, tas jāklāj krietni bagātīgāk un vēl labāk, ja to lieto kopā ar siltu kompresi, mitru dvieli vai sejas spondžu. Ar pieniņiem vai sejas attīrošajiem krēmiem man jūtas dalītas - jo pēc tam seju tāpat prasās kārtīgi attīrīt ar kādu putojošo līdzekli vai muslīna drāniņu. Tā teikt - pamatīgāk.

Un trešais ir uzmundrinošais citronu-citronzāles ķermeņa pieniņš ar fantastiski sulīgo un apetetlīgo aromātu. Šis ir papildinājis Dr. Hauschka mīluļu sarakstu ar savu klātbūtni. Pieniņš ir ārkārtīgi aromātisks un tiešām smaržo pēc citronzāles tējas ar kārtīgu citrona devu. Ļoti kārdinoši. Tas iesūcās super ātri, mitrina un atsvaidzina ādu. Šis ir mans ķermeņa kopšanas līdzeklis Nr.1 - tiesa gan uz īsu brītiņu, jo mazie 30ml pietiks vien pāris nedēļām.

Skaistajām stikla pudelītēm pievienojas vēl divi ievērības cienīgie - skropstu tuša un nagu vīlīte.


Mana tuša ir paredzēta skropstu apjoma piešķiršanai, klasiski melnā tonī. Pirmo reizi lietoju skropstu tušu no eko kosmētikas klāsta un sākotnēji biju mazliet skeptiska, jo likās, ka nez vai būs labāka par manu nu jau iemīļoto Douglas Kiss & Culr, bet izrādās, ka tā ir ievērības cienīga konkurente. Tušai ir klasiska birstīte un tās forma man ļoti patīk, tā klājas labi, skropstas nesaķepina un tiešām piešķir tām apjomu. Tuša nav ūdensnoturīga, kas mani pilnībā apmierina, bet tikusi mitrumā (piemēram lietū) tā var smērēties. Šis mans super mazais iepakojums ir ārkārtīgi ērts un līdz ar to - tā ir ieņēmusi godpilno tušas vietu manā ikdienas kosmētikas somiņā, kas ceļo ar mani ikdienas gaitās un tālākos izbraucienos.

Visbeidzot nagu kopšanai manā maciņā ir atgriezusies stikla vīlīte, šoreiz no Dr. Hauschka.


Tā kā ar Kinetics Seal nagu stiprinātāja palīdzību esmu atguvusi skaistus un garus nagus, beidzot varu likt lietā arī vīlīti. Iepriekš man primāri bija apgriezt nagus cik vien īsus iespējams - un nagu apvīlēšanai tur, diemžēl, vairs vieta nepietika. Bet tagad, laiku pa laikam, kopjot nadziņus un veicot manikīru, varu ar baudu piešķirt tiem viegli spicus nagu galiņus - tā teikt klasisko mandeļu formu. Un šim nolūkam man ērti palīdz Dr. Hauschka stikla vīlīte. Nebeidzu priecāties par saviem nagiem.

Ja vēl nezini - Dr. Hauschka iegādāties var Stockmann, Debenhams, Biotēkā un nu jau diezgan daudzos eko veikaliņos. Un ja vēl nav mēģināts - noteikti, noteitki iesaku.

Tā, lūk, man atkal jauni mīluļi un atgriezušies jau apzinātie mīluļi.

2 komentāri:

  1. Tā skropstu tuša tiešām ir lieliska ! Mans ikdienas favorīts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja'- tuša kļuvusi arī par vienu no maniem mīluļiem :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru