27 novembris, 2016

Dermosil gadžetu tests

Kādu laiciņu atpakaļ Dermosil zīmolam parādījās pāris jauni un man dikti interesanti kosmētiskie rīki, jeb gadžeti un nolēmu, ka šie jaunumi, un daži jau tirgū sevi pierādījušie rīki, ir jāpamēģina.


Savā sūtījumā izvēlējos šos: nagu lakas noņēmēju, sejas attīrīšanas birstīti, sejas attīrīšanas drāniņas, un make-up sūklīšus lielo un mazos.


Vislielākā interese man bija par sejas attīrīšanas birstīti. Jo nevaru sadūšoties dārgo birstīšu iegādei, tāpēc ar lielu interesi izmēģinu dažādus budžeta klases variantus.


Birstīte darbojas uz baterijām, bet tā enerģiju daudz nepatērē, jo lietoju birstīti jau pāris mēnešus un baterijas joprojām kalpo labi. Vēl viens liels pluss - tā ir lietojama arī dušā/vannā vai citu ūdens procedūru laikā. Respektīvi tā ir ūdensdroša. Mazliet gan sākumā bija bailīgi doties dušā kopā ar elektroierīci, bet nu jau esmu pieradusi. Pa nagiem nesit - viss kārtībā :D
Aprakstā ir rakstīts, ka tā ir rotējoša birstīte, bet īstenība birstīte ir nevis rotējoša, bet tā veic tādas kā pulsējošas svārstošas kustības. Par šo man bija vislielākais prieks, jo tādā veidā āda netiek kairināta vai ļoti berzta. Birstītei ir divi ātrumi - tos var lietot vai nu pa zonām (piemēram pieri un zodu ņiprāk un vaigus maigāk) vai atkal atbilstoši ādas tipam, kur taukaina āda gribēs pamatīgāku attīrīšanu, bet jūtīga āda kaut ko maigāku. Birstītes galviņas ir maināmas un tās var atsevišķi iegādāties dermoshop.com interneta veikalā. Birstīte ir gana mīksta un maiga, es pat teikšu - tāda universāla. Šķiet, ka pagaidām gan ir tikai viena veida birstītes, bet ceru, ka ražotājs padomās par dažādāku izvēli. Piemēram jūtīgai ādai maigākas vai gluži pretēji problemātiskai ādai ko stingrāku, varbūt pat silikona vai kādu citu variantu. Domāju, ka ir kur izpausties.
Lietošana ir pavisam ērta - uzklāju attīrošo līdzekli uz sejas, ieslēdzu birstīti un apļveida kustībām attīru seju - tajā laikā birstīte pulsējošām kustībām kārtīgi iztīra poras, noņem atmirušās šūniņas un veic vieglu masāžu. Ik pa 20 sek. birstīte uz sekundi apstājas un tā ir zīme, ka jādodas uz citu attīrāmo zonu. Kopējais viena attīrīšanas cikla laiks - 1 minūte. Man gan šis cikls šķiet nedaudz pa īsu, tādēļ, ja nav slinkums, bieži vien seju tīru mazliet vairāk kā vienu minūti vai pat divas. Bet manas āda to pieļauj - tā ir mana pašas izvēle. Ražotājs tomēr ir izveidojis 1 minūtes programmu, kas arī ir rekomendējama - tāpēc katram jāizvērtē savas ādas īpatnības. Izmantoju gan 1 gan 2 ātrumu - attiecīgi vaigiem un T zonai.
Kopumā varu teikt, ka birstīte ļoti maigi attīra ādu, iztīra poras un tās savelk. Pēc tīrīšanas labāk iesūcās un iedarbojas kopjošā kosmētika (krēmi vai serumi). Kopumā birstīte šķiet ļoti laba, cenas un kvalitātes attiecība ir teicama. Pagaidām esmu ļoti apmierināta ar šo izvēli.

Sanāca gari par birstīti. Bet turpināšu ar produktu, kurš pārspēja manas cerības - nagu lakas noņēmēju.


Kopš iepazinu Dip-in tipa nagu lakas noņēmējus - uz citiem vaidiem praktiski vairs neskatos. Tādēļ ir interesanti salīdzināt tos savā starpā. Pirmais, kas man likās ļoti interesanti - nagu lakas noņēmējs nesatur acetonu. Tas arī tik asi nesmird kā standarta acetona noņēmēji. Burciņā iekšā ir porolons un nagu lakas noņēmējs. Lai noņemtu 2 kārtās klātu laku - nepieciešamas kādas 20 sekundes. Varbūt nav pats ātrākais noņēmējs uz pasaules, taču pēc tā nagi jūtas ļoti labi. Tie tiek pārklāti ar eļļainu kārtiņu, līdz ar to netiek sausināti. Ražotājs ir atzīmējis, ka Somijas Alergologu un pulmanologu savienība ir atļāvusi produktu marķēt ar hipoalerģiska produkta zīmi. Es varu teikt, ka esmu ļoti patīkami pārsteigta un šis noteikti ir uz palikšanu manā nagu laku stūrīti :)

Turpinot, pieķeršos sejas attīrošajām drāniņām. Kosmētikas pasaulē tās sauc par muslīna drāniņām. Kāpēc? Gluži venkārši tādēļ, ka tās ir izgatavotas no bambusa muslīna auduma.


Drāniņas ir ~ 25x25 cm. Nelielas, plānas un mīksta auduma ar nelielu rakstiņu, kas piešķir arī vieglu raupjumu. Drāniņas paredzētas gan ikdienas ādas attīrīšanai, gan arī kosmētikas noņemšanai. Ražotājs drāniņu iesaka lietot kopā ar jebkura veida attīrošo līdzekli, taču pati bieži vien ādu attīru tikai ar drāniņu un siltu ūdeni. Un neko man vairāk neprasās. Bez attīrošajiem līdzekļiem ar drāniņu vien varēs tikt galā ar ikdienas tušu un BB krēmu, taču lai noņemtu ūdensnoturīgo kosmētiku un acu ēnas ar mirdzumiņiem, vai tonālo krēmu, būs jāņem talkā iemīļotais kosmētikas noņēmējs. Ražotājs ir atzīmējis, ka drāniņa ne vien noņem kosmētiku un attīra ādu, bet arī, vieglā raupjā rakstiņa dēļ, veic maigu pīlingu.
Varam jau teikt, ka priekš kam tādu lupatiņu, ja tāpat jālieto attīrošie līdzekļi? Varu teikt, ka drāniņa var būt arī lieliska alternatīva, piemēram, vates plāksnītēm. Bet uz reiz saku - tā nebūs īsta alternatīva make-up eraser drāniņai.
Drāniņu kopšana ir vienkārša - tās var mazgāt veļasmašīnā, es gan izvēlos ikreiz pēc tās lietošanas to kārtīgi izmazgāt ar rokām. Mazgājas tās teicami un žūst ļoti ātri. Pēc pāris mēnešu aktīvas (tiešām ikdienas) lietošanas drāniņas joprojām ir tik pat baltas un tīras, kā tik tikko nopirktas.

Visbeidzot pēdējie zem lupas gadžetu testā - kosmētikas sūklīši.


Ražotājs piedāvā divus izmērus - mini, kas ir nedaudz vairāk kā 3 cm garumā un nepilnus 2 cm platumā un lielo kosmētikas sūklīti - tā teikt standarta olas izmērā. Sūklīti varat izmantot gan sausā, gan samitrinātā veidā. Samitrināts sūklītis nedaudz pieņemas apmēros un kļūst mīkstāks, kā arī neabsorbē tik daudz dekoratīvās kosmētikas kā sauss. Man arī šķiet, ka mitru sūklīti ir pēc lietošanas vieglāk izmazgāt. Tādēļ man sūklīti patīk lietot tieši mitrā veidā.
Ar sūklīti kosmētiku ir viegli uzklāt un izpludināt radot dabisku izskatu, bez švīkām un svītrām. Kopumā man ļoti patīk dažāda veida un formu sūklīši.
Ja salīdzina ar citiem sūklīšiem, kas ir manā rīcībā (tie ir BeautyBlender un Oriflame sūklītis), tad šis būs vairāk līdzīgs slavenajam BB, forma gan ir mazliet druknāka, bet garumā tāds pats. Arī materiāls ir mīksts, tomēr mazliet stingrāks kā BB, bet ne tik stings kā Oriflame. Sastāvā nav lateksa. Ražotājs ir norādījis, ka to var mazgāt ar jebkuru attīrošo līdzekli, taču prakse ir pierādījusi, ka vislabākais, kas attīra sūklīšus ir BB šķidrās ziepes. Neviens cits tik labi netiek galā. Funkcijas pilda labi un cena ir pieklājīga, tādēļ noteikti ir vērts izmēģināt šo, lai saprastu kāda tipa sūklīši patīk vislabāk.

Es varu teikt, ka Dermosil kosmētikas rīki un palīgrīki testu ir izturējuši godam!

Cenas:
Sejas attīrīšanas birstīte 25 EUR (maiņas galviņa 1 gab. - 4,60 EUR)
Sejas attīrīšanas drāniņas 7,90 EUR (3 gab.)
Dip-in nagu lakas noņēmējs 5,80 EUR
Mini sūklīši 6,00 EUR (3 gab.)
Lielais sūklītis 5,10 EUR

Nesteidzīgu un siltu pirmo adventi! Lai skaists svētku gaidīšanas laiks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru