09 novembris, 2016

The Body Shop tējas koka skrubis

The Body Shop tējas koka līnija ir paredzēta problemātiskai ādai un tajā var atrast teju visu šādas ādas kopšanai - sākot no kosmētikas noņemšanas un ādas attīrīšana, beidzot ar krēmiem un serumiem. Esmu stāstījusi par tējas koka līnijas poru samazinošo serumu un nu esmu savos plauktiņos pieplusojusi arī The Body Shop tējas koka trīsi vienā attīrošo līdzekli. Par to tad arī šodienas stāsts.


Iedarbīgs, putojošs attīrošs līdzeklis ar baltajiem māliem, abrazīviem vulkāniskas izcelsmes minerāliem un tējas koka eļļu. Pielietošana trīsi vienā: sejas mazgājošais līdzeklis - skrubis un maska. Atliek tikai izvēlēties piemērotāko veidu.


Tas var būt ikdienas mazgājošais līdzeklis, to lietojot pēc kosmētikas no ņemšanas, ļaujot putām maigi attīrīt ādu, bez lielas ādas berzēšanas un skrubēšanas.
Tik pat labi tas var būt izcils skrubis - to pielietojot mazliet intensīvāk un apļveida kustībām attīrot ādu 2-3 reizes nedēļā.
Vai tā var būt arī maska - 1-2 reizes nedēļā uzklājot uz sausas ādas, ļaujot iedarboties 5 minūtes un noskalojot ar siltu ūdeni.

Atkarībā no izvēlētās lietošanas veida tā iedarbība ir mērena līdz ļoti dziļi attīroša - tas ļoti labi noņem netīrumus, attīra poras, mazina tumšos punktiņus un samazina ādas lieko spīdumu.


Tiktāl it kā ir skaidra iedarbība un pielietošana, bet kā ir ar paša līdzekļa īpašībām?
Domāju, ka daudzas zinās Garnier Pure active 3-in-1 trīskāršas iedarbības attīrošo līdzekli - pēc būtības līdzīgs. The Body Shop Tea Tree 3-in-1 ir pastas konsistences attīrītājs ar baltajiem māliem, dabiskajām abrazīvajām daļiņām un tējas koka eļļu sastāvā. Saskaroties ar ūdeni tas saputojas, tādā veidā attīrot ādu no netīrumiem. Abrazīvās daļiņas maigi, bet pamatīgi noņemt atmirušās šūniņas un atbrīvo poras, savukārt tējas koka eļļa iedarbojas antiseptiski dezinficējot un dziedējot brūcītes. Pēc ādas attīrīšanas (neskatoties no izvēlētā veida) āda jūtas svaiga un ļoti tīra, bet ar to būtu jābūt uzmanīgam. Kādam var būt alerģiska reakcija no tējas ko ka eļļas, jūtīgākai ādai attīrītājs var būt pa stipru un izraisīt kairinājumu vai apsārtumu, tāpēc iesaku to izvēlēties taukainas un problemātiskas ādas kopšanai, bet sausas un jūtīgai ādai izvēlēties ko maigāku. Tāpat vajadzētu izvairīties to klāt ap acu zonu, jo arī jūtīgajai acu ādai tas var būt pa stipru. Pēc ādas attīrīšanas var būt jūtama spēcīga atvēsinoša sajūta, ko rada sastāvā esošā tējas koka eļļa.

Tā kā mana kombinētā āda ļoti labi uztver The Body Shop Tea Tree 3-in-1, tas ir kļuvis par manu šī brīža iemīļotāko sejas skrubīti un novietots goda vietā dušas plauktiņā pie aktuālajiem dušas produktiem.

Nopirkt var The Body Shop veikaliņos, tā cena - 20,30 EUR.

Vai ir kaut kas mēģināts no tējas ko ka līnijas?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru