29 novembris, 2016

MaxFactor praimeris un tonālie krēmi

MaxFactor Miracle Worker tonālo krēmu kolekciju šī gada rudenī papildināja Smooth Miracle tonālo krēmu bāze jeb praimeri. Un tā kā es joprojām esmu labas bāzes meklējumos nolēmu, ka ir vērts pamēģināt, un ja jau kolekcija - jāpamēģina kopā ar kādu ko tonālajiem krēmiem. Tā mana izvēle krita par labu, protams, pašam praimerim un diviem tonālajiem krēmiem - Miracle Match un Miracle Touch.


Sākšu ar pašu tonālā krēma bāzi. Max Factor Smooth Miracle ir uz silikona bāzes veidots praimeris, kas izlīdzina ādas tekstūru, tā palīdzot vienmērīgi uzklāt tonālo krēmu, lai āda iegūtu maksimāli dabisku izskatu.



Kā praimeri Smooth Miracle novērtēju ļoti labi, jo tas ne vien izlīdzina nepilnības (jo silikons ļoti veiksmīgi nogludina ādas struktūru) un padara ādu maigu, bet arī to mitrina un kopj, jo sastāvā ir gan glicerīns, gan panetnols, gan arī E vitamīns. Tāpēc nav jāuztraucas, ka praimeris ādu savilks vai sausinās. Zem tonālā krēma parimeris uzvedas pieklājīgi un diezgan veiksmīgi notur tonālo krēmu savā vietā arī dienas garumā. Paliek, protams, atklāts jautājums vai silikons nenosprosto poras un nepasliktina ādas kopējo stāvokli, jo īpaši problemātiskas ādas gadījumā. Manā gadījumā (kombinēta āda ar viegli taukainu T zonu un normāliem vaigiem), parimeris nav nekādā veidā nelabvēlīgi ietekmējis ādas stāvokli, taču ja āda ir jūtīga vai alerģiska - tad būtu pa priekšu jātiek pie paraudziņa.

Turpināšu ar savu favorītu - Miracle Touch, ādu izlīdzinošo tonālo krēmu. Tik piebildīšu, ka katram no Miracle Worker tonālo krēmu kolekcijā esošajiem tonālajiem krēmiem ir savs uzdevums: izlīdzinošs, toni uzlabojošs, mirdzumu piešķirošs vai anti-age efekts.


Kā jau minēju - šis ir mans favorīts. Tas ir sviesta konsistences tonālais krēms, kas saskarē ar ādu, ja tā varētu teikt, izkūst un kļūst ļoti viegli klājams. Šī tonālā krēma pamata funkcija ir vizuāli nogludināt ādas tekstūru un, protams, kā jebkuram tonālajam krēmam - nomaskēt nepilnības un koriģēt ādas toni. Tonālā krēma sastāvā ir tādi kā sīki mirdzumiņi, kas arī ādu padara vizuāli gludāku. Atkārtošos, ka man ļoti patīk kā klājas tonālais krēms, tāpat arī tā noturība ir teicama, ja arī tas pazūd no ādas, tas notiek ļoti vienmērīgi, nesabojājot kopskatu. Vienīgi tonis ziemas periodam ir tā kā druscītiņ pa tumšu, bet vasarai būs izcili. Uz tonālā krēma bez problēmām klājas arī pūderveida kosmētika (vaigu sārtums, bronzeris utt.).



Tonālais krēms ir iepakots nelielā stikla trauciņā ar plastikāta vāciņu, zem kura slēpjas sūklītis tonālā krēma uzklāšanai. Jāsaka, ka sūklītis strādā pietiekami labi, bet ja nepatīk šis - droši var izmantot ierastos kosmētikas sūklīšus.
Vienīgais, kas pietrūkst - spogulītis zem vāciņa. Tā kā ražotājs var padomāt par iepakojuma uzlabošanu.

 
Otrs ir Miracle Match - toni izlīdzinošs tonālais krēms.


Šis tonālais krēms ar t.s. blur (izpludināšanas) efektu un tas lieliski pieskaņojas ādas tonim. Interesanti, ka esmu izvēlējusies abus tonālos krēmus 045 Warm almond tonī, taču šis ir mazliet gaišāks kā Miracle Touch un ļoti veiksmīgi pieskaņojas ādai. Šis arī šķiet tā kā mazliet vieglākas un plānākas tekstūras, līdz ar to varbūt mazāk maskē lielas nepilnības, taču noteikti, atbilstoši izvēlēts tonis, ļoti labi pielāgosies ādai. Vislabāk iesaku klāt ar mitru sūklīti, tādā veidā sagatavojot vieglu un dabisku grima pamatu. Tonālais krēms uzklāts uz ādas turas gana labi un arī taukainākajās zonās neizplūst un nesalien krunciņās.Manuprāt šis ir viens no piemērotākajiem tonālajiem krēmiem ikdienas grimam - vieglam, neuzkrītošam un dabiskam.

Swatch:


Piebildīšu vien, ka praimeris nepadara ādu baltu (kā varbūt varētu likties 😃), tas uz ādas izlīdzināts ir pilnīgi caurspīdīgs.

Kopumā jāsaka, ka gan praimeris, gan arī tonālie krēmi ir savas cenas vērti, jo klājas labi un uz ādas uzvedas teicami.

Nopirkt var Drogas un Douglas veikalos.
Cenas:
Miracle Touch 14.89 EUR
Miracle Match 15.49 EUR
Smooth Miracle primer 15.99 EUR

Douglas šobrīd 25% atlaides.

Šobrīd ārkārtīgi priecājos par ziemu un izcili skaisto dienu. Kā man patīk saulīte.
Un ceru, ka arī rīt būs tik pat fantastiska diena 🎔

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru