22 novembris, 2016

Dove Derma SPA jaunums - Cashmere Comfort

Nupat Dove Derma Spa kolekciju papildinājusi jauna ķermeņa kopšanas sērija - Cashmere Comfort, kas radīta maigām rūpēm par sausu ādu. Pats ražotājs uzsver, ka šī produktu sērija ir īpaši piemērota tieši ziemas skarbajiem apstākļiem. Un kā reiz - ir ziema.


Šajā produktu sērijā ietilpst trīs produkti - roku krēms, ķermeņa losjons un ķermeņa sviests, un katrs no tiem bagātināts ar Šī un kakao sviestu - tātad barojošāki - kā jau ziemai pieklājas.

Piebildīšu, ka šajā ziemā mana āda ir kļuvusi ārkārtīgi sausa, roku āda no sausuma paliek asa un pilnīgi balta tāpēc es izmēģinu teju visus roku krēmus pēc kārtas un šķiet neviens vairs nepalīdz. Ar ķermeņa ādu ir mazliet labāk - tā ir sausa, taču pēc ķermeņa krēmiem, eļļām un losjoniem komforts ir atgūstams. Tādēļ ar lielu entuziasmu metos iekšā jauno produktu testēšanā - lai saprastu, kas man der un kas ne.

ķermenim no Derma Spa Cashmere Comfort ir divi produkti ķermeņa losjons un ķermeņa sviests.


Losjons ir kā jau losjons - krēmīgs, bet ne biezs, ātri uzsūcas un ir ļoti mitrinošs, bet atstāj tādu kā vieglu (netaukainu) kārtiņu - ražotājs to sauc par aizsargājošajām īpašībām - es par silikonu sastāvā. Losjons ādai piešķir arī tādu maigi zīdainu un pūderīgu un zināmā mērā līdzinās Goodness3 ķermeņa kopšana līnijai. Šim gan smarža šķiet saldāka (izteikti jūtama vaniļa) un pats losjons vairāk barojošāks. Kā jau visiem Dove produktiem - smarža arī šai sērijai ir ļoti intensīva, tā kā jānovērtē sava gaume attiecībā uz smaržojošajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem, bet kopumā krēms šajā produktu klasē, kas atrodams Drogas veikalu plauktos, ir vērtējams kā pietiekami labs ikdienas ādas kopšanai.

Otrs ķermeņa ādas kopšanai - ķermeņa sviests.


No Dove ķermeņa sviestu izmēģinu pirmo reizi, tādēļ varu salīdzināt tik ar citu ražotāju veikumiem. Kopumā ķermeņa sviesta konsistence ir ļoti bieza - kā jau sviestam pieklājas un man sajūtu ziņā šis iet pie sirds vairāk kā ķermeņa losjons, jo ķermeņa sviests šķiet stipri barojošāks un arī mazāk jūt uz ādas aizsargkārtiņu (lai gan arī šim sastāvā ir atrodams tas pats silikons). Varbūt manai super sausajai ādai šis vienkārši ir piemērotāks formāts, tāpēc tā arī jūtās komfortablāk. Smarža gan ir tā pati - saldi intensīvā vaniļa un garšvielu sajaukums (kā atzīmējis pats ražotājs). Teiksim tā - ja man būtu jāizvēlas viens no diviem, kuru paturēt - es ņemtu šo otro pat daudz nedomājot.

Visbeidzot Cashmere Comfort sērijā ir arī roku krēms.


Arī roku krēms man atgādina Goodness3 sērijas roku krēmu - tiesa gan arī roku krēms (kā visa šī sērija) - ir mazliet treknāka un attiecīgi sausai ādai piemērotāka. Bet atgriežoties pie roku krēma varu teikt, ka tas, gluži tāpat kā ķermeņa losjons, rada pūderīgu sajūtu un uz ādas atstāj tādu kā kārtiņu. Jāsaka, ka roku krēmam man šī īpašība šķiet nedaudz traucējoša, jo prasās lai tas uzsūktos pilnībā, tādēļ roku krēmu klāju tikai uz plaukstu virspusēm, bet ne pašām plaukstām, lai nepaliktu slidīgo rociņu efekts. Gan šīs kārtiņas pozitīvais faktors ir tas, ka roku āda mitrināta un komfortabli jūtās krietni ilgāk un arī krēms tik ātri nenomazgājas, kas sausai ādai ziemas laikā ir zināms pluss. Ar manu roku ādas vispārējo stāvokli krēms netiek galā - vien palīdz nogludināt ādu līdz pirmajai kārtīgajai roku mazgāšanai.

Kopumā par Dove Derma SPA Cashmere Comfort varu teikt:
Pirmkārt vēlreiz un vēlreiz komplimenti par iepakojumu. Tiešām ir skaisti.
Bet ja bez iepakojuma - tad, ja Tev patīk intensīva smarža (tai skaitā vaniļa) un vairāk barojoši ķermeņa kopšanas produkti, tad ir vērts pamēģināt šo līniju. Ja jautāsi ar ko sākt ? Es ieteiktu ķermeņa sviestu - mans šīs līnijas favorīts.

Cenas:
Ķermeņa losjons 200ml – 7,99 €
Ķermeņa sviests 300ml – 8,99 €
Roku krēms 75ml – 4,49 €

Kā Tev ir ar super smaržīgajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Izvēlies tieši tādus, vai deguns tomēr vēlas ko piezemētāku?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru