23 maijs, 2017

Iespējams piemīlīgākais roku krēms

Čau, mīļie!
Šodien gribu ar jums padalīties ar iespējams piemīlīgāko roku krēmu kāds atrodams šajā kosmētikas pasaulē -  alessandro international We love macarons.


Paskatieties, cik stilīgi iepakots - gandrīz kā kristāla bumba :D Un tas aromāts - ja es spētu to nopublicēt blogā - domājams ne viena vien dāma dotos pēc šī brīnuma :D


Īpašā izlaiduma krēmu sērijas WE LOVE MACARONS izsmalcinātie roku krēmi ir pieejami ar zemeņu, pistāciju un citronu aromātiem. Tie satur hialuronskābi, šī sviestu, olīveļļu, kas roku ādai piešķir zīdainu maigumu un tie smaržo tieši tāpat, kā pasaulē iecienītie makarūnu cepumi, un lutina ne tikai rokas, bet arī visus ķermeņa maņu orgānus.
 Tā par šiem neierastajiem roku krēmiem stāsta pats ražotājs.


Pievienojoties ražotājam varu atzīmēt, ka krēmam piemīt bieza un bagātīga konsistence, tas ir vienlaicīgi trekns, taču uzsūcas lieliski, padarot ādu gludu, maigu un smaržojošu pēc cepumiņiem. Bet par trekno konsistenci galīgi nav jāuztraucas, jo tas uzsūcas perfekti, neatstājot taukainu kārtiņu, taču tiek izveidota tāda kā neliela aizsargkārtiņa, kura sniedz roku ādai brīnišķīgu maigumu un kura pasargās ādu gan no vēja un skarbiem laikapstākļiem, gan arī vieglas ūdens strūklas, ja ir vēlme roku ādu vien noskalot zem tekoša ūdens. Un tā smarža:  intensīvi kārdinošs aromāts - zemeņu saldējums, ar vaniļas mērci vai vaniļas makarūns ar zemeņu pildījumu. Ir vieta iztēlei.
Visbeidzot atzīmēšu, ka krēma sastāvs ir bagātināts ar strīpu vērtīgu vielu - šī sviestu, hiāluronskābi, olīveļļu, bišu vasku, lavandes eļļu, E vitamīnu un daudz ko citu, taču tur nav atrodami ne parabēni, ne SLS vai SLES, ne arī silikoni.

Krēms ir brīnišķīgs, vienīgi rokassomiņā to neiemetīsi :D Bet ir alternatīva - mini iepakojums, kas pieejams veikalā.

Roku krēmus var nopirkt alessandro Latvija FB lapā vai Avotu ielā 8, Rīgā.
Cena:
5,80 € | 10ml
23,50 € | 100ml

Ražots Vācijā.

Kā jums patīk šāds iepakojums? Es jau zinu, ko ar to iesākšu pēc izlietošanas - tas tiks piepildīts ar dažādiem rotaslietu sīkumiem (gredzeni, auskari, sīkas brošiņas). Būs man tāda skaista kastīte :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru