29 maijs, 2017

Pien- Dairy SPA matu kopšanai

Šodien blogā par pašmāju kosmētiku - par Pien- Dairy SPA kondicionieri. Jau tad, kad pirmo reizi izmēģināju šampūnu, ar lielu nepacietību gaidīju vai šampūnam pievienosies arī kondicionieris (vai varbūt matu balzāms - jo to nevarēja zināt, kas būs). Un nu ilgi gaidītais šampūna kompanjons ir ieradies, izmēģināts un nu arī atrādu blogā.


Ja nu kāds vēl nav pazīstams ar Pien- Dairy SPA zīmolu, tad mazliet par to pastāstīšu. Īsā versija par Pien- Dairy SPA ideju - unikāla kosmētika ar piena sūkalu koncentrātu kosmētikas pamatā. Ja ir interese par garo versiju, tad mājas lapā ir smuki aprakstīts.

Kā jau minēju - Pien- Dairy SPA nu ir pilns matu kopšanas komplekts - šampūns un kondicionieris. Par šampūnu jau esmu stāstījusi, manas domas nemaz nav mainījušās, tas man ļoti patīk un to joprojām lietoju, tāpēc par to neatkārtošos.


Nu, lūk, bet šodien vairāk par jaunumu - kondicionieri.


Skatos, ka ražotāja mājas lapā nav plašākas informācijas par jaunumu, tāpēc pastāstīšu par to mazliet vairāk.
Tas ir vieglas konsistences kondicionieris, kas uzlabo matu struktūru, mīkstina matus un padara tos viegli ķemmējamus. Sūkalu sastāvā esošās olbaltumvielas spēcina matus un uzlabo galvas ādas komfortu. Kondicionieris bagātināts ar alvejas ekstraktu un jojobas eļļu.
Tā par jaunumu saka pats ražotājs.

Papildinot ražotāja teikto, piebildīšu, ka tas tiešām ir ļoti vieglas konsistences, kas vienlaicīgi ir labi un slikti. Labi tādēļ, ka nepadara matus smagnējus, tos nesatauko, bet padara mīkstus. Taču slikti tādēļ, ka grūti saprasti, cik daudz to ieklāt matos, jo tā vieglā struktūra matos ir grūti sajūtama. Tā vieglā konsistence ļoti sausus matus (īpaši manus sausos matu galus) īsti nemitrina un nenogludina. Jāsaka, ka normāliem vai taukainiem matiem kondicionieris būs ļoti labs variants (to izjūtu uz matu saknēm un galvas daļu), taču sausiem matiem kondicionieris varētu būt pa vieglu (vismaz maniem sausajiem galiem prasās ko barojošāku). Uzreiz jāsaka, ka pēdējā laikā man grūti atrast atbilstošu kondicionieri, jo mati ir kļuvuši sausāki (īpaši matu gali) un bez bagātīgām eļļām un matu maskām es nevaru vairs iztikt. šobrīd domāju, ka man jāatstāj kondicionieris vēlākam laikam, kad būšu tikusi galā ar saviem sausajiem matiem vai vienkārši nogriezusi sausos galus :D

Vai varbūt arī matiem jālieto multi-maskings (sanāktu multi-kondicionierings). 😅



Novēlu baudīt sauli un vēju matos :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru