04 maijs, 2017

Lovea miesai un dvēselei

Sveiciens, mīļie!
Pirmkārt, sveicu ar maija iestāšanos. Gribētos teikt, ka vasara ir klāt :)

Bet nu, par aktuālo šodien- par dabiskās kosmētikas zīmolu Lovea.

Pieļauju, ka daudziem Lovea zīmols ir gana pazīstams, jo tas pieejams gan eko veikalos, gan Stockmann plauktos, gan arī lielākajos Rimi veikalos. Taču man tas ir salīdzinoši jauns - jā, ir daudz redzēts, bet maz mēģināts, un man dikti interesants. Konstatēju, ka no Lovea esmu mēģinājusi tik paštonējošo līdzekli, kas, starp citu, jāliek atkal pie darba.
Tāpēc jāķeras klāt un jāizmēģina vēl šis tas :)



Nosaukums mani reizēm mulsina - love ... lovea .. kā tad tur īsti?  Gribēju atrast kāpēc zīmolam dots tieši šāds nosaukums, taču pārlapojot ražotāja mājaslapu neizdevās atrast kādu sīkāku informāciju. Domāju - varbūt kāds tulkojums no franču valodas, jo Francija ir zīmola dzimtene. Bet arī neveiksmīgs mēģinājums. Vien tik daudz, ka rumāņu valodā, lovea nozīmē "trāpīts". Varbūt ar domu - trāpīts desmitniekā? Nosaukums man paliek noslēpumā tīts, taču zīmolu palēnām atklāju.


Tik tālu, lūk, par pašu zīmolu, bet tālāk - padalīšos ar diviem produktiem, ko iepazinu un joprojām aktīvi lietoju: nostiprinošu želeju ķermenim ar papaiju un roku krēmu ar šī sviestu.

Un sākšu ar interesantāko - nostiprinošo želeju.


Ražotājs izsakās pavisam īsi:
"Ar papaijas ekstraktu bagātinātā Lovea Nature nostiprinošā želeja mitrina epidermas virsējos slāņus un tonizē ķermeņa ādu. Papaija un kofeīns sniedz ādai tūlītēju tvirtuma efektu."
Bet vismaz viss ir skaidrs, ko sagaidīt un ko ne.

Te viss ir skaidrs, mitrinoša un nostiprinoša. Un vairāk arī neko negaidu.

Bet sākšu ar to, ka želeja smaržo vienkārši brīnišķīgi - visticamāk, ka tas, ko sasmaržoju ir papaijas auglis vai kaut kas tik pat sulīgs un vasarīgs. Želeja arī tiešām ir želeja - gandrīz caurspīdīga, laškrāsas, ļoti viegla, super mitrinoša. Tā uzklāta uz ādas uzsūcas zibenīgi, nepaliek lipīga un padara ķermeni vasarīgi smaržīgu. Pēc uzklāšanas tā mazliet nostiepj ādu (bet ne savelk vai sausina) - un tur arī ir sajūtams tas tūlītējais liftinga efekts. Ilgāk lietojot krēms tiešām tonizē ādu un palīdz tai ātrāk savilkties, piemēram, pēc lielāka svara zuduma. Man patīk gan želejas smarža, gan teicamā mitrināšana, gan arī ādas tonizēšana. Tāpat priecājos arī par to, ka tā,lai arī nav eko, satur 95% dabisku sastāvdaļu.

Otrs no Lovea - roku krēms ar Šī sviestu, jo labu un barojošu rokas krēmu nekad nav par daudz.


Pēc nosaukuma jau vien var spriest, ka šis būs barojošais roku krēms, jo viss sastāvs balstās pamatā uz trim sastāvdaļām - ūdeni, glicerīnu un Šī sviestu. Pārējais ir lai iegūtu krēma smaržu un patīkamo konsistenci.
Par roku krēmu neko gari un plaši nestāstīšu, tik atzīmēšu, ka tas ir lieliski piemērots sausu roku ādas kopšanai, jo ļoti veiksmīgi nomierina, baro un dziedē ādu. Un, tā kā mana roku āda joprojām ir ļoti sausa un nemitīgā roku mazgāšana visu vēl tikai pasliktina, tad roku krēmi man šobrīd iet uz urrā :D Arī roku krēmam 95% ir dabisku sastāvdaļu, tā kā varu to lietot n-tās reizes dienā bez sirdsapziņas pārmetumiem :D Vienīgais, kas mani nesajūsmina - ir krēma smarža - es nezinu kas tas ir - bet ir pārāk salda ar pārāk rūgtu piesitienu un pārāk spēcīga. Bet ja uz to piever acis - tad krēms manu roku ādu uztur labā formā. Un, protams, kas nav mazsvarīgi, krēms rokas nepadara taukainas, tā kā droši var lietot jebkurā dienas laikā, nebaidoties noķēpāt dokumentus vai slidināt sataukotos pirkstiņus pa klaviatūru :D

Biotēkā šiem cenas:
Nostiprinošā želeja - 10,95 € | 200 ml
Roku krēms - 7,83 € | 50 ml

Brīnišķīgu vasaras pirmo mēnesi, un cerams, ka ne vienīgo :D
Bučas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru