11 maijs, 2017

Stenders jaunais duo roku kopšanai

Sveiciens, mīļie! Vasara tuvojas, maziem solīšiem, bet neizbēgami tuvojas :)
Bet šoedienas tēma - Stenders :)

Stenders, papildinot savu iecienītāko aromātu līnijas - rožu, dzērveņu un greipfrūtu-cidoniju, produktu klāstam pievienojis roku kopšanas duetu - šķidrās roku ziepes un losjonu. Un šobrīd dzērveņu duo man kalpo kā ideālais komplekts maigai roku kopšanai. Tāpēc šodien mazliet vairāk par šo jaunumu.



Jaunais roku kopšanas duets ietver maigi putojošas ziepes un vieglu losjonu, un, kā ražotājs saka, abi kopā tie atjaunos roku ādas komfortu un piešķirs tām smalku aromātu. Abi iepakoti elegantā vienkāršībā un lieliski piestāv manai sarkani baltajai vannas istabai. Un tas nav mazsvarīgi :D


Turpinot - mazliet vairāk par katru no tiem. Sākšu ar šķidrajām ziepēm.


Ziepes, teikšu tā, ir klasiskā izpildījumā - puto labi, mazgā labi, diezgan labi tiek vaļā no visādiem nevēlamiem aromātiem (piemēram atsevišķu ēdienu aromāta), stipri nesausina ādu, saputojas smalkām putām. Ziepes smaržo ļoti viegli un patīkami, mazliet saldeni, bet neteikšu, ka smarža man asociētos ar dzērveni. Ziepes ir foršas un pats foršākais - dozators ir diezgan ekonomisks. Mēneša laikā, lietojot gana bieži, iztērēta vien 1/4 daļa no iepakojuma :) Pietiks krietni ilgam laiciņam :)

Un, kā jau minēju, otra komplekta daļa - roku losjons.


Sākotnēji likās, ka ko es iesākšu ar tik milzīgu roku losjona burciņu. Jau dažkārt 50ml roku krēma iepakojumus nevaru pievarēt. Bet lietojot to komplektā - respektīvi pēc katras roku mazgāšanas reizes, losjons tukšojas tik pat ātri kā roku ziepes. Un pie tam manas rokas beidzot ir pieklājīgā stāvoklī. Losjons ir super viegls, ļoti labi iesūcas un mitrina rokas. Tas nav trekns un barojošs, līdz ar to rokas nepaliek taukainas. Uz ādas praktiski vispār nepaliek nekādas losjona paliekas, vien gluda, maiga un patīkama roku āda. Arī losjona smarža nav uzbāzīga, tā ir viegla, uzmundrinoša, mazliet jūtama pēc uzklāšanas, taču necērtas degunā :) Patiks jūtīgajiem deguniem :)


Godīgi sakot sākotnēji biju mazliet skeptiska uz šiem abiem - vai ziepju iepakojums, kas maksā pāri pa 6 EUR būs labāks par tām, kas nopērkamas par nieka 2-3 EUR, un vai lietojot bieži roku losjonu, sauso roku situācija nebūs vēl sliktāka? Bet mēneša garumā esmu pārliecinājusies, ka abi šie draudziņi ir lieliski ikdienas palīgi. Tie ir gan kopjoši, gan patīkami smaržojoši, gan arī gana ekonomiski lietošanā.

Citus rakstus par Stenders kosmētiku skaties šeit.

Priekā, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru