31 maijs, 2017

Catrice ICO Nails

Sveiciens lietainajā, bet skaistajā dienā. Ja kādam nepatīk lietus - es teikšu, ka zeme bija izslāpusi un noputējusi un silts vasaras lietutiņš bija tieši, tas, kas šobrīd vajadzīgs.

Bet šodien - par ne pat lietavām, šodien par nagu lakām.

Daudzu iemīļotais kosmētikas zīmols Catrice savam nagu laku klāstam pievienojis jaunās un inovatīvās ICO Nails nagu lakas 36 skaistos toņos. Visas būtu par daudz, tāpēc šoreiz par diviem skaistiem toņiem.


Kāpēc inovatīvās, jautāsiet? Jo to formula nodrošina perfektu gela mirdzuma efektu (pateicoties pievienotajai GLOSS SEAL’RTM tehnoloģijai), maksimālu noturību un ļoti skaistus toņus. Tāpat nagu lakas ir bagātinātas ar acai eļļu.  Bet ērtā otiņa garantē īpaši vienkāršu un precīzu uzklāšanu. Tā, lūk, ražotājs cildina savas jaunās nagu lakas.


Bet šoreiz, jāsaka, ne bez pamata nagu lakas tiek cildinātas - tās tiešām ir brīnišķīgas. IEpakotas skaistās pudelītēs, tām ir ērta otiņa - liela, plakana, mīksta, nagu laka klājas labi un precīzi.
Abas krāsas - piena baltā (Nr. 21 Want To Be My Brightsmaid) un klasiski sarkanā (Nr. 05 It's All About That Red) ir ļoti skaistas, taču varētu gribēties sedzošāku klājumu. Sarkanajai lakai gan ir norādīts, ka jāizmanto bāzes laka. Savukārt piena balto var izmantot franču manikīrā.
Nagu laku noturība ir gana laba - ražotājs saka, ka tās ir 7 dienas. Teikšu tā, ka 7 dienas tās nebūs gan, bet 5 dienas pieklājīgi noturēsies.

Papildus nagu lakām ražotājs piedāvā arī ICO Nails gēla virskārtu, kas paildzina nagu lakas noturību un uzlabo krāsas spīdumu.


Nagu lakas virskārta ir bieza, želejveida laka, kas rada nagu lakas aizsargslāni un piedod tai mirdzumu, kā arī pasargā to no nodilšanas. Virskārta arī piešķir parastajām lakām tādu kā apjomu un gēla lakas izskatu. Ražotājs norādījis, ka laka tiek aizsargāta līdz pat 10 dienām. Varbūt, ja ļoti saudzīgi apietas, tad var "izvilkt" tik ilgi, taču realitātē - tās būs tās pašas 5 dienas (saudzīgākā režīmā - 6/7 dienas).

Te arī abi toņi:



Nagu lakas ir patiesi skaistas un noturīgas, un te jau atkal jāsaka, ka Catrice prot ražot labu un maciņam draudzīgu kosmētiku.

Nagu lakas cena ir 2,89 €.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru