28 augusts, 2017

Alessandro International IBIZA Spirit kolekcija

Kādu laiciņu atpakaļ stāstīju par alessandro international vasaras jaunumiem, bet tajā reizē nepastāstīju par košajām nagu lakām, kas, starp citu, arī ir 2017.gada vasaras jaunumi :) Tāpēc, kamēr vasaras astīte vēl nav paskrējusi garām - pastāstīšu par skaistajiem vasaras jaunumiem :)


Alessandro international šovasar laidis klajā jauno Ibiza Spirit nagu laku kolekciju, ieturētu Boho stilā - piedāvājot četrus skaistus toņus: rozā saulriets, tumši sarkano toni ar nosaukumu vīns & dvēsele, perfekti violeto toni - hipiju naktis un koši oranžo - papa papaija. Kolekcija ir papildināta ar nagu lakas virskārtu, ko ražotājs nosaucis par "Zelta gars" - elegantu toni ar zelta daļiņām, kas nagus padara skaisti mirdzošus ar vasarīgi krāšņu piesitienu.


Skaistie un košie nagu lakas toņi ir iepakoti ērtā un elegantā 5ml tilpuma burciņā. Tai ir ērta otiņa, gana plata un plakana, ar pietiekami stingriem sariņiem. Lai perfekti noklātu nagus, vajadzēs uzklāt divas kārtas, taču laka žūst diezgan ātri un ar nagu nožāvēšanu nav lielu aizķeršanos. Lakām noturība ir laba - vidēji 4-5 dienas izskatās gana pieklājīgi.
Un, manuprāt, pārējais jau ir gaumes jautājums - un šī kolekcija atbilst manai gaumei, jo man ļoti patīk šie Boho stila toņi. Pačukstēšu, ka perfekti violetais tonis - hipiju naktis, ir salauzis manu sirdi :)

Nagu lakas nopērkamas alessandro international veikaliņā Avotu ielā 8, Rīgā.
Vienas lakas cena - 5,40 EUR

Bučas, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru