09 augusts, 2017

Bioderma Photoderm

Manā kontā stāv vairākas tēmas par kurām gribu parunāt. Bet šādā skaistā - saulainā, varbūt mazliet vējainā, dienā gribās parunāt par sauli. Tāpēc blogā parādīšu pārīti no Bioderma Photoderm sērijas. Jo kad tad vēl, ja ne vasarā runāsim par saules aizsardzību :)


Sākumā neievēroju, bet jo vairāk skatos, jo vairāk man patīk krāsu salikums - saules dzeltenais ar jūras zilo. Skaisti un vasarīgi - tāds ir mans Biodermas duets :)

Saules dzeltenais Photoderm MAX SPF 50+ Aquafluid.


Bioderma Photoderm akvafluīds ir ļoti augstas aizsardzības krēms, kas nodrošina SPF 50+, vienlaicīgi nodrošinot UVA un UVB aizsardzību. Akvafluīda tekstūra ir super viegla - tas ir šķidrs, gandrīz kā ūdens, tas uzsūcas momentāni un āda pieskaroties ir sausa - pat matēta. Un, kā to pasaka krēma nosaukums, tas ir ūdens noturīgs. Krēma super augstā saules aizsardzība to padara ideālu ne vien saules peldēm karstajās vasaras dienās ūdens tuvumā - bet arī to padara par izcilu palīgu kalnos, kur saules iedarbība ir īpaši spēcīga.
Es teikšu, ka tas ir gandrīz ideāls saules aizsargkrēms, jo ir ultra viegls, tam ir perfekta aizsardzība (vismaz Latvijas saulītē) un tas uz ādas uzvedas teicami. Kas pietrūkst? Varētu būt arī mitrināšana - tad es citus saules aizargkrēmus vispār nelietotu. Bet šim apakšā prasās kārtīgu mitrināšanu. Taču lielais pluss - nav jāsatraucas par ādas spīdumu pat šajās karstajās dienās.
Vispār jau foršs krēms - man patīk, ka saules aizsargkrēmi kļūst tādi viegli, labi uzsūcās un teicami aizsargā. Tad arī taukainas ādas īpašnieces var tos lietot nesatraucoties par dienas make-up un sejas spīdēšanu.

Un otrs draugs - jūras zilais Bioderma Photoderm Après-soleil - atsvaidzinošs pieniņš pēc sauļošanās.


Šis atkārtoti ir iekārtojies manos kosmētikas plauktiņos un ne velti -tas ir viens varen labs, mitrinošs un nomierinošs pieniņš pēc sauļošanās. Garām ejot, to esmu pieminējusi kādā no rakstiem, stāstot par to, kas ir manā ceļojuma kosmētikas somiņā. Viens mazais iepakojums piebeigts, nu jauns vietā.
Pieniņš ir ļoti maigs, mitrinošs, viegls. Tas labi uzsūcas un teicami nomierina saules sakairināt ādu. Un nelielais iepakojums ir ērti paņemams līdzi.
Un, kad vasara cauri, to var iztukšot izmantojot kā ikdienas ķermeņa losjonu. Tāds labs un multi-funkcionāls pieniņš.

Abi nopērkami lielākajās aptiekās.

Šobrīd pieejami dažādi izdevīgi piedāvājumi:
Benu aptiekā saules kosmētikai ir līdz 50% atlaides.
Mēness aptiekā nedēļas nogalēs visai kosmētikai ir 25% atlaides.
Euroaptiekās visiem sauļošanas līdzekļiem līdz 35% atlaides.

Teikšu tā - baudām sauli, bet sauļojamies prātīgi :)
Bučas :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru