07 septembris, 2017

Catrice rudens jaunumi

Lai kā gribētos, lai vasara vēl mazliet uzkavējas, tomēr daba ir nepielūdzama un rudens nāk lieliem soļiem. Tomēr ir sava burvība gadalaiku maiņā - piemēram rudens kolekcijas kosmētikas nozarē :D Nu lūk, tāpēc šodien par Catrice rudens jaunumiem.


Catrice rudens jaunumi ir dažādi - sejai, acīm, lūpām, nagiem. Jaunumi ir gan ieturēti rudenīgos toņos, gan arī turpinās matēto produktu uzvaras gājiens. Jaunumu ur daudz un daudzi ir tiešām skaisti un interesanti, bet šodien pastāstīšu par dažiem no tiem - tiem, kas ir manā rīcībā.


Uzacu palete Matt&Glow Powder &Wax, tonī 010 Now flASH Lights.


Jaunajā uzacu paletē ir iekļauts viens matēts brūnais tonis - skaistā, tīrā, matētā zemes brūnā tonī un viens pieskaņots brūnais tonis ar vara mirdzumu. Redzēsim vai šogad modē nāks mirdzošas uzacis, bet matētais brūnais tonis man ļoti patī. Uzacu paletē ir arī vasks, ar kuru ērti var piekoriģēt uzacu formu.Patīk, ka paletē ir kļauta ir arī miniatūra otiņa un uzacu ķemmīte, pilnai laimei vēl tik pietrūkst spogulītis.

Lūpu trio - Liquid Lip Powder - Metal Matt tonī 030 Jenny From The Bronze, Volumizing lūpu balzams 010 Beauty-Full Lips un Ultimate Matt lūpu krāsa tonī 040 Dramatic Lilatic!


Liquid Lip Powder - Metal Matt ir interesants produkts - tas uzklājas uz lūpām kā šķidra lūpu krāsa, bet nožūstot paliek kā metālisks, matēts pūderis. Noturība ir ļoti laba, bet kā jau visi matētie lūpu produkti - nedaudz sausina lūpas.

Volumizing lūpu balzams 010 Beauty-Full Lips ir klasisks lūpu spīdums bez toņa. Mazliet mitrina lūpas un piešķir mirdzumu. Es teikšu tāds diezgan klasisks lūpu balzams. Redzēs, kā uzvedīsies krietni vēsākā laikā, bet šobrīd ir ok.

Bet mans favorīts no lūpu trio - ir Ultimate Matt lūpu krāsa skaistajā tonī 040 Dramatic Lilatic! Man jau ļoti, ļoti patīk violetie un ogu toņi. Skaista bez gala. Gan lūpu krāsas noformējums, gan tonis, gan arī viegli matētais finišs.

Re-Touch Anti-Dark Circle konsīleris tonī 020 Yellow un Re-Touch Brightening Concealer tonī 010 Lavender.


Divi no trim konsīleriem - dzeltenā un violetajā tonī. Kā jau nosaukums pasaka priekšā - dzeltenais ir paredzēts, lai maskētu tumšos lokus zem acīm, savukārt violetais - lai piešķirtu sejai mirdzumu. Abi klājas labi, labi pludinās, taču jānostiprina ar kādu pūderi, lai nesmērējas. Toņi ir maigi un labi pieskaņojas ādai. Ja ir nepieciešamība pēc korekcijas - tad šos tiešām iesaku :) Īpaši pēc negulētām naktīm :D

Visbeidzot - Glam & Doll Super Black ūdensnoturīgs laineris tonī 010 Super Black Waterproof un Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof tuša 010 Black Waterproof.


No abiem atzinīgi novērtēju laineri, jo tam ir ļoti parocīga forma un var uzvilkt patiešām smalku līniju. Tāda skaista otas forma. Noturība pret smērēšanos ir ļoti laba, bet tajā pašā laikā ir ļoti viegli notīrāms. Šāda tipa ūdensnoturīgie laineri man patīk :)

Glam & Doll kolekciju papildina arī ūdensnotūrīga skropstu tuša (kā reiz - lietainajām rudens dienām :D ). Bet tā kā man ne pārāk patīk ūdensnoturīgās tušas un arī tušas aplikatora forma - šī ceļos tālāk.

Te arī produkti uz ādas.


No kreisās - uzacu palete (ja labi ieskatās - pirmais ir ar mirdzumiņiem).
Pa vidu - abi krāsainie lūpu produkti. Gan lillīgais ogu tonis izskatās sarkanīgs, bet dzīvē ir lillīgāks. Teikšu tā - skaistāks. Gaisma mani pievīla un nevarēju noķert īsto toni.
Tad seko abi konsīleri. Un pašās beigās arī laineris (var redzēt, cik smalka līnija, ja ir, tā teikt, vieglāka roka, noteikti var uzvilkt vēl smalkāku).

Rudens jaunumos ir vēl fantastiski skaistas nagu lakas - bet tās es atrādīšu citreiz. Bet ja gribās jaunu skaistu nagu laku - tad iesaku paskatīties Catrice Brown Collection nagu lakas.

Ja kaut kas ieinteresēja - jaunumus meklē veikalos Drogas :)

Bučas, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru