20 septembris, 2017

Essence rudens jaunumi '17

Pa starpu dabiskās kosmētikas rakstiem atrādu arī pa kādam rudens jaunumam. Tā teikt, kamēr vēl aktuāli.
Lai kaut mazliet pievilktu aiz ausīm manai septembra apņemšanās domai - Essence kosmētika (kā jau visa Eiropā ražotā kosmētika) netiek testēta uz dzīvniekiem.
Esmu šo rakstu attaisnojusi un nu laižu gaisā :D


Kā jau katru rudeni - kosmētikas pasaulē ienāk šis tas interesants, kā vienmēr Essence fokusējās uz jaunāko paaudzi, līdz ar to kosmētika ir koša, krāsaina, izteiksmīga. Mazliet valdonīga un nepaklausīga.
Tā šoruden Essence ievieš metālisku spīdumu, apjomīgas skropstas, gliterus un spoguļa spīdumu, mijot to ar košām krāsām.
Šodien atrādīšu mazu daļiņu no rudens/ziemas Essednce update. Jaunumu ir daudz un dažādi, bet visus nevar dabūt un arī nevajag.

Sākšu no viena gala - lūpu produktiem. Metal shoch un vibrant shock šķidrās lūpu krāsas.


Metal shoch ir metāliska spīduma lūpu krāsa, kas papildināta ar mirdzumiem - maksimālam efektam.
Savukārt vibrant shock ir piesātināta krāsa un interesanti toņi. Šie ir kārtīgi ballīšu zvēri, jo ikdienā ar zilām, pelēkām vai violetām lūpām staigā vien retais, bet varbūt šis rudens būs pārmaiņu laiks un ielās būs arvien vairāk drosmīgu un košu make-up. Abu lūpu krāsu veidiem tekstūra ir super krēmīga un krāsa piesātināta, sedzamība vidēji laba, noturība normāla. Uz lūpām uzklāti tie ir krēmīgi un spīdīgi, taču pazūdot no lūpām atstāj vieglu, samērā gaišu, satīna matētu toni. Šāds tonis jau labi izskatās arī dzīvīgākā ikdienas make-up.

Vēl pie lūpu jaunumiem ir klasiskāki produkti - soft conouring lūpu zīmuļi un ultra last instant colour lūpu krāsas rudenīgos toņos.


Manā gadījumā toņi ir sekojoši: lūpu zīmulim tas ir Nr.11 sucker for grey un lūpu krāsai Nr. 05 so un grey tful - abi ļoti saskanīgi toņi.
Lūpu zīmulis ir mīksts, ar krēmīgu tekstūru un maigi matētu efektu. Ļoti viegli klājās, taču noturība ir vidēji laba. Toties toņi skaisti - es pat teiktu tādi diezgan dabiski.
Lūpu krāsu var saskaņot ar zīmuli, izvēloties atbilstošu toni. Lūpu krāsa ir ļoti krēmīga, klājas viegli un tonis ir gana piesātināts. Sedzamība ir laba, noturība - pieklājīga.

Turpināšu ar abām jaunajām tušām - instant volume boost skropstu tuša smudge-proof & intense black (power volume) un instant volume boost skropstu tuša smudge-proof & waterproof (party proof).


Divas jaunās tušas: instant volume boost skropstu tuša smudge-proof & intense black (power volume) un instant volume boost skropstu tuša smudge-proof & waterproof (party proof) - teikšu tā, abas līdzīgas, tik daudz, ka otrā ir ūdensizturīga. Abām otiņas vienādas - īsiem, vienāda garuma sariņiem. Tekstūra, un līdz ar to arī iegūtais rezultāts vienāds. Tekstūra ir diezgan slapja, līdz ar to pastāv iespēja saķepināt skropstas, lai gan pati neesmu to izdarījusi ne reizi. Rezultāts ir labs - skropstām piešķir nedaudz apjomu un nedaudz garumu, taču nav nekāds mākslīgo skropstu apjoms.
Nav sliktas, bet nav arī mani lielākie favorīti. Man vislabāk tomēr patīk klasiskās formas otiņas.

Visbeidzot, manos krājumos pēdējais jaunums - prismatic hololighter stick.


Tas ir izgaismošanas zīmulis, ar kuru, uz vaigu kauliem, var panākt hologrāfisku efektu, jo tā sastāvā ir iekļauti gaismu atstarojoši pigmenti. Izgaismotājs ir krēmveida, taču tas pludinās labi, ja nepārspīlē ar tā apjomu, var panākt diezgan piemīlīgu efektu. Neteikšu ka hologrāfiskais efekts uz sejas ir ļoti manāms, taču pamata funkciju - izgaismot - pilda pieklājīgi :)

Tik tālu arī esam tikuši - swatch uz ādas.

No kreisās:
Vibrant shock lip paint tonī #04 twisted sister
Metalshock lip paint tonī #02 hemlock
Prismatic hololighter stick tonī #10 be unique be a unicorn
Ultra lasts instant colour lūpu krāsa tonī #05 so un grey tful
Soft Contouring lūpu zīmulis tonī #11 sucker for grey

Šie nopērkami veikalos Drogas, iespējams šis tas pieejams arī Rimi veikalos (starp citu Rimi skaistuma dienās Essecne kosmētikai ir 20% atlaides).

Cenas:
Prismatic hololighter stick 3,99 €
Tušas 3,39 € (abām cena vienāda)
Metal shock lūpu krāsa vai vibrant shock lūpu krāsa 3,79 €
Ultra last instant colour lūpu krāsa 2,59 €
Soft contouring lūpu zīmulis 1,09 €


Saulainu dienu, mīļie!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru