02 novembris, 2017

Kosmētika no Kanārijām | Vinoterapia

Es vīram jau sen saku, ka gribu uz Kanārijām - tā vienkārši atpūsties, bez trakas skriešanas un pasaules iekarošanas. Bet nē jebkur citur, bet uz Kanārijām mēs nebraukšot. Vai tiešām būs jābrauc pašai?
Tā es sēžu ar sukulentu uz palodzes, atkorķētu vīna pudeli ledusskapī un Vinoterapia kosmētiku klēpī. Un sapņoju par Kanārijām.


Vinoterapia ir sertificēta eko kosmētika, kas ražota skaistajās Kanāriju salās, Lanzarotes reģionā, kas atrodas vienā no arhipelāga mazākajām salā - La Palma. Vinoterapia kosmētikas lielākais trumpis ir Malvāzijas šķirnes vīnogu kauliņu eļļa un paša kosmētikas ražotāja sertificētajos laukos audzētā alveja. Bet ziniet, kas ir šajā stāstā ir pats foršākais un vienlaicīgi skumjākais? Tas, ka man nemaz nav jābrauc uz Kanārijām, lai tiktu pie šīs foršās kosmētikas, tā ekskluzīvi pieejama tepat Latvijā, Lanzcare veikalā.
Vispār Lanzaloe ražo ārkārtīgi plašu kosmētikas klāstu, taču pašmāju uzņēmums Lanzcare uz Latviju ir izvēlējis atvest daļu no Vinoterapia kosmētikas klāsta, kuru var apskatīt Lanzcare interneta veikalā.

Nu, lūk! Ja nav man Kanārijas, vismaz ir maziņš prieciņš no turienes. Un to gan man neviens nevar liegt, vai ne? :D

Tāpēc šodien, pēc tik gara ievada, pastāstīšu par diviem Vinoterapia Malvasia Vulcanica sērijas produktiem - dienas un nakts krēmu.


Dienas krēms ir ārkārtīgi vieglas konsistences un ļoti mitrinošs, tas būs ideāli piemērots ikdienas lietošanai teju visiem ādas tipiem. Nu varbūt ļoti sausai ādai prasītos ko vairāk barojošu, taču pārējie ādas tipi, kas pamatā meklē mitrinošas īpašības, droši var lūkoties šī krēma virzienā. Kā jau mitrinošais krēms - tas uzsūcas ļoti ātri un padara ādu samtaini maigu. Krēma galvenās sastāvdaļas ir bioloģiski audzētu Malvāzijas šķirnes vīnogu kauliņu eļļa, bioloģiski audzētas alvejas sula, biotīns, un vīnogu akvavitu (Aquavit). Un tā smarža - tāda riktīga sulīgu vīnogu sulas glāze. Ne tā ķīmiskā, tāda, kas nākusi tik tikko no dārza, saulē vēl silta un dikti salda :)

Savukārt nakts krēms ir pilnīgs pretstats dienas krēmam, tas ir biezs un pamatīgs, taču par spīti tā konsistencei, tas labi uzsūcas un galīgi nav taukains, bet noteikti treknāks kā dienas krēms. Un tas ir pilnīgi pareizi, jo nakts ir tas dienas laiks, kad organisms atjaunojas, arī āda, līdz ar to naktī ādai ir nepieciešama ne vien mitrināšana, bet arī kārtīga pabarošana, pat taukainai ādai. Lai gan savu ādu varu raksturot kā kombinētu, ar taukaināku T-zonu, ar krēmu esmu ļoti apmierināta, jo, kā jau minēju, tas ir bagātīgs, taču nav pārlieku taukains. uzklāts uz ādas tas uzsūcas gana ātri un āda kļūst maiga, nogludināta,  mitrināta un pabarota, un, vienlaicīgi, varu neuztraukties, jo krēms ādu nepadarīs pārlieku taukainu vai spīdīgu. Nakts krēma galvenās sastāvdaļas ir kokosriekstu eļļa, bioloģiski audzētu Malvāzijas šķirnes vīnogu kauliņu eļļa, bioloģiski audzētas alvejas sula, ektoīns un vīnogu akvavits. Un arī šim piemīt tas pats sulīgais vīnogu aromāts.



Tā, lūk, es esmu kaut nedaudz iepazinusi Kanārijas. Un ja kādu dienu es tur aizbraukšu - zināšu ko var pārvest mājās.

Bet kamēr Kanārijas man nespīd, tikmēr, šos divus un vēl šo to interesantu var atrast Lanzcare interneta veikalā, tādēļ dodaties turp, lai iepazītos.

Cenas krēmiem ir 21,70 EUR | 50 ml (šobrīd, pavisam negaidīti, ir atlaides un katrs maksā €17,36).

Bučas jums un sveicieni saulei Kanārijās.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru