03 novembris, 2017

Lumene Nordic Chic

Šogad Lumene nomainīja savas dekoratīvās kosmētikas imidžu, radot vairākas kosmētikas kolekcijas - Nordic Chic, Nodric Luxe un Nordic Girl. Teikšu godīgi, make-up tūbiņas ir kļuvušas pavisam lakoniskas, gaišas un man ļoti pievilcīgas.


Lai gan blogā gan nav bijuši ļoti daudz rakstu par Lumene kosmētiku, tas nenozīmē, ka kosmētikas zīmols man ir svešs. Esmu šo to lietojusi un gana labi zinu Somu kvalitāti. Un teikšu godīgi, imidža maiņa zīmolam noteikti nāks par labu, jo vienkāršībā ir spēks.

Nu, lūk! Un šodien pastāstīšu par četriem no Nordic Chic kolekcijas.


Manās rokās stāv CC praimeris (jeb krāsu koriģējoša kosmētikas bāze), CC krēms 6-in-1, lūpu krāsa un oil fusion lūpu spīdums. Īsumā pastāstīšu par tiem un vai ir vērts tos iegādāties.


Sākšu ar abiem krāsu koriģējošajiem (CC) produktiem.
CC praimeris ir paredzēts ādas toņa koriģēšanai, nepilnību maskēšanai un krunciņu izlīdzināšanai. Tam ir miesas krāsas bāzes tonis un matēts finišs, kur tiešām ir tāda sajūta, ka ir riktīgs blur effekts. Jau uz tausti krēms ir biezs un mazliet pūderīgs un uzklāts uz ādas piedod tādu samtainu finišu, tiešām matējot un izlīdzinot sīkās krunciņas. Tāda sajūta, ka praimeris pilnīgi aizpilda katru sīko krunciņu, bet nav jābaidās - maskas efekta nebūs, un droši var klāt pa virsu kosmētiku - tas neveļas, nesasēžas un uzvedas pieklājīgi.

Otrs ir CC pūderkrēms, kas arī ir paredzēts ādas toņa izlīdzināšanai un nepilnību maskēšanai. Pūderkrēms ir vidēji sedzošs, tas nozīmē, ka nelielas pumpas un defektiņus paslēps teicami, taču ar lielākiem laukumiem vai izteiktām nepilnībām galā netiks. Es teikšu, ka tas ir tāds diezgan viegls, normālam ādas stāvoklim pietiekami sedzošs, un gana noturīgs ikdienas lietošanai. Patīk, ka finišs ir tāds pusmatēts. Manā gadījumā, tas ir tonī Fair, bet vēl ir pieejami toņi Medium un Deep. Iepriecina arī pūderkrēma saules aizsardzība SPF 20, kas nozīmē, ka arī vasarai tas būs gana labs palīgs.

Turpināšu ar abiem lūpu produktiem.
Mitrinoša lūpu krāsa, kas pieejama 16 skaistos toņos. Manā gadījumā tas ir tonis Nr.8 Midsummer - tāds maigs tonis, kas uz lūpām izskatās kā lūpu spīdums, mazliet pastiprinot dabisko lūpu toni. Nemācēšu īsti teikt par pārējo lūpu krāsu pigmegmentāciju, jo šis tonis ir diezgan viegls un vairāk kā lūpu spīdums, taču daži toņi izskatās gana pigmentēti (padalāties, lūdzu, komentāros, ja kāda ir lietojusi kaut ko no tumšākajiem toņiem). Manā gadījumā šī ir dienas nude lūpu krāsa, mazliet maigākām un meitenīgākām lūpām, normālu noturību un pats galvenais - patīkamu mitrināšanu.

Visbeidzot mazliet par neierastāko lūpu spīduma formātu - oil fusion. Par spīti tam, ka lūpu spīdums ir veidots uz eļļu bāzes, pēc sajūtām tas ir diezgan klasiska formāta spīdums, ar ļoti glancētu finišu. Kā jau lūpu spīdums - tas ir pilnīgi caurspīdīgs, lūpām piešķirs vien teju nojaušamu toni, toties teicami mitrinās tās. Patīkami, ka lūpu spīdums tik pat kā nav lipīgs, bet nav arī eļļains.Tiesa gan ir lipīgāks kā lūpu krāsa, taču nebūs tā, ka, pie pirmās izdevības, mati ieķeps lūpās. Šis pilnīgi noteikti ir lielisks dienas variants lūpu spīdumu un lūpu balzāmu mīļotājām.

Te arī visi swatch-ā.
No kreisās - praimeris, pūderkrēms, lūpu krāsa, lūpu spīdums.


Lumene Nordic Chic meklē veikalos Drogas.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru