29 novembris, 2017

Algotherm Marine Life krēmi

Algotherm zīmols man ir salīdzinoši jauna pieredze, taču jau no pirmās "tikšanās" man tas ir palicis kā īpašs un ļoti mīļš. Tāpēc šodien pastāstīšu par zīmola jaunumiem, kas vienlaicīgi ir jaunums pasaulē un tajā pašā mirklī ienāk Latvijas tirgū.



Nemaz tik sen - vasaras sākumā stāstīju par lieliskajiem Algotherm Marine Life serumu un Initial 1st Wrinkle krēmu un nu manus plauktus papildinājuši divi zīmola jaunumi - Marine Life krēms un acu un lūpu serums, kuri pasaulē solās iegūt milzu atsaucību.


Abi jaunumi ir Algotherm jūras dzīvības spēka produkti veselai un starojošai ādai un to galvenā panākumu atslēga ir četru jūras aļģu komplekss ALGOGENE [4], kas palīdz ādas atjaunošanās procesos.
Franču kosmētikas zīmols Algotherm savā ziņā ir unikāls, jo kosmētikas ražošanā izmanto jūras augu bioloģiski aktīvās vielas, kuras pats zīmols ir atklājis un patentējis. Pie tam visi veiktie pētījumi ir medicīniska vai zinātniska rakstura. Īsāk sakot, zīmols nežēlo resursus, lai pārliecinātos par aktīvo vielu efektivitāti. Iespējams, tādēļ arī kosmētika nav no lētākajām, toties pārbaudīta un patiešām efektīva.

Ceru, ka man nesanāks ārkārtīgi gari, jo par abiem produktiem varētu stāstīt un stāstīt. Bet centīšos īsi un pašu galveno :)

Algotherm Marine Life krēms jeb jūras dzīvības krēms.


Latviskotais nosaukums izklausās mazliet amizanti, bet tieši nosaukums "jūras dzīvības" dots krēmam, jo tajā izmantots jūras augu spēks. Marine Life krēms ir paredzēts ādas atjaunošanās procesu aktivizēšanai, pateicoties ALGOGENE [4], četru aļģu kompleksam, un ārstniecības augam  - sūrenei, kas aizsargā ādu no infrasarkanā starojuma, kas, starp citu, veicina priekšlaicīgu ādas novecošanos, līdzīgi kā UV starojums. Krēms veiksmīgi cīnās ar četrām galvenajām ādas novecošanās pazīmēm - krunciņām, pigmentācijas plankumiem, ādas elastības zudumu un sejas kontūra izplūšanu, taču krēma lielākais trumpis ir tieši ādas aizsardzības spēju palielināšana, kas, starp citu, pierādīta ar medicīniskiem pētījumiem.
Apmēram tā, par krēmu saka pats ražotājs, nu - manā interpretācijā, protams. :)
Varbūt kāda jaunāka dāma domās par raksta aizvēršanu, taču uzreiz teikšu, ka šis nav klasisks anti-age krēms, bet gan šūnu aktivizējošs krēms, kuru droši var lietot arī 25+. To lietojot ilgākā laika periodā - var novērot pašu sīkāko - mīmikas krunciņu samazināšanos un ievērojamu ādas elastības palielināšanos. Un tas patiešām teicami mitrina ādu. šis noteikti ir uz palikšanu manā kosmētikas plauktiņā.

Marine Life acu un lūpu serums.


Acu un lūpu serums ir viens ļoti interesants produkts, pozitīvā nozīmē (vienkārši dažkārt vārds "interesants" tiek lietots ar tādu negatīvu piegaršu). Pirmkārt mani uzrunā tas, ka serums lietojams kā acu zonas, tā lūpu zonas maigās ādas kopšanai. Priecāšos, ja padalīsities komentāru sadaļā, ja ir vēl kāds tāds pats divi-vienā produkts - lūpu un acu zonai. Tāpat šis serums ir ar patentēto ALGOGENE [4], tām pašām četrām aļģēm, sastāvā un bonusā vēl Fucus Vesiculosus aļģe (lat. pūšļaļģe) un sarkano vīnogu komplekss. Serumam ir teicamas mitrinošās īpašības un tas ļoti veiksmīgi cīnās ar dehidratācijas radītām krunciņām ap acīm un mutes kaktiņos, tāpat serums palīdzēs pie noguruma pazīmju mazināšanas - cīnoties ar tumšajiem lokiem un maisiņiem zem acīm. Jāsaka, ka lai cik negulējusi es būtu, noguruma pazīmes man nepiezogas, taču vīram gan, tāpēc šis serums vislielākais palīgs ir tieši viņam. Vislabāk jau būtu, ja varētu vienkārši kārtīgi izgulēties, bet ja nu šādas iespējas nav, tad jāķeras pie kosmētiskajiem palīglīdzekļiem un šis serums, lietots ilgstošā laika posmā, tiešām efektīvi palīdz pie tumšajiem lokiem un ļauj vismaz izskatīties starojošam.

Man patīk, ka visiem Marine Life produktiem (gan krēmam, gan acu un lūpu serumam, gan arī sejas serumam) galvenā aktīvā sastāvdaļa ir ALGOGENE [4], četru aļģu komplekss, un katram vēl savas nianses bonusā, līdz ar to tie viens otru papildina un pastiprina, veidojot ļoti efektīvu un šūnu stimulējošu ādas kopšanas komplektu. Šobrīd krēmu un serumus lietojam abi, gan es, gan vīrs. Un kosmētikā viņš ir baigi izvēlīgs, bet šos ir atzinis par gana labiem :) Un arī pati šim zīmolam esmu ļoti pieķērusies un noteikti plānoju iegādāties vēl šo to.

Nopirkt šos var lielākajās Latvijas aptiekās.


Brīnišķīgu dienu, mīļie!

2 komentāri:

Ievadiet komentāru