06 novembris, 2017

URTEKRAM roku kopšanai

Laikam ejot, Urtekram ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem ķermeņa kopšanas zīmoliem. Mana pirmā satikšanās ar zīmolu bija pavisam nejauša un nu es to ar lielu prieku pārvedu mājās. Tāpēc šodien pastāstīšu par rudens aktualitātēm manā roku kopšanas rituālā.


Tā kā rokas es mazgāju ļoti, nu ļoti bieži, roku kopšanas rituāls ir kļuvis pavisam vienkāršs, taču pilnīgi eko. Tāpēc roku ikdienas kopšanai esmu izvēlējusies ziepes un krēmu tieši no Urtekram zīmola, jo šis ir viens brīnišķīgs eko kosmētikas zīmols.
Laikam jau neesmu jūs iepazīstinājusi ar paša zīmola filozofiju, tāpēc pavisam mazliet atkāpšos no roku kopšanas, un iepazīstināšu jūs ar Urtekram. Tādu, kādu to redzu es un tādu, kāds tas stādās priekšā pasaulei.
Urtekram ir lielākais skandināvu biokosmētikas zīmols, kura pamata princips ir: "Nekādu kompromisu dabiskuma priekšā!" Un patiešām, arī jaunās kosmētikas formulas joprojām iztiek bez jelkādiem mākslīgiem uzlabotājiem, piedevām, mākslīgiem konservantiem un krāsvielām, tomēr šampūni, kondicionieri, dušas želejas un ķermeņa losjoni ir kļuvuši mūsdienīgāki gan tekstūras (biezāki un viendabīgāki), gan efektivitātes (viens līdzeklis pietiek ilgākam laikam) ziņā. Un arī zīmola dizains ir brīnišķīgs, to jau minēju savā pirmajā tikšanās reizē ar Urtekram, un manas domas nav mainījušās - joprojām valdzina burvīgais iepakojuma dizains. Un pats skaistākais ir tas, ka visi Urtekram līdzekļi ir COSMOS ORGANIC sertificēti. COSMOS ORGANIC ir jaunā, vienotā sertificēšanas sistēma, kurā apvienoti BDIH (Vācija), CosmeBio (Francija), Ecocert (Francija), ICEA (Itālija) un Soil Association (UK) ekosertifikāti.

Nu, lūk! Jau aizrāvos par pašu zīmolu, tāpēc atgriežos pie rokām un centīšos īsi pastāstīt par šiem diviem.


Un no diviem, sākšu loģiskā secībā - ar Urtekram atjaunojošajām alvejas ziepēm.



Ziepju putas veidojas no kukurūzas un kokosriekstu cukura, un tās ļoti rūpīgi un saudzīgi attīra ādu, savukārt alveja bagātīgi mitrina un piparmētra atsvaidzina, bet dabīgais vitamīns E atjauno roku ādu. Ziepes ir pavisam maigas, tās nesausina roku ādu pat pie biežas roku mazgāšanas, tās pavisam maigi attīra un nogludina ādu, tā, ka pat sākoties apkures sezonai īsti neprasās roku krēms. Ziepēm ir pavisam maiga, pat teiktu - neitrāla piparmētru smarža, kas degumu palutinās vien mazgājot, jo tās noskalotas, rokas atstās tīras un svaigas, bez lieka aromāta, bez lieka kairinājuma.

Lai gan ziepes ādu attīra tik saudzīgi, ka krēms pat neprasās, lai mīkstinātu roku ādu, pirms gulēt iešanas tās vienmēr palutinu ar smaržīgo Urtekram rožu roku krēmu.


Krēms izcili lutina un aizsargā roku ādu. Tā sastāvā ir atrodamas īpaši vērtīgās sastāvdaļas, kā šī sviests, alveja, hohobas, mandeļu un naktssveces eļļas, kas roku ādu padara mīkstu un maigu, bet rožu ģerāniju eļļa un Damaskas rožu ekstrakts krēmam piešķir fantastisku un neaprakstāmi patīkamu rožu aromātu. Šis krēms ir ne vien oda manu roku ādai, bet arī manam degunam, jo tik dabisku rožu aromātu spēj noķert reti kurš kosmētikas ražotājs un Urtekram savā rožu sērijā ir ielicis visu rozes burvību. Es to burtiski dievinu.

Urtekram zīmola produkcija ir pieejama Biotēkā. Un kosmētikas cenas ir ļoti draudzīgas, un īpaši pievilcīgas tās ir lielajiem tilpumiem.

Ziepes: 7,90 EUR | 380 ml
Krēms: 5,50 EUR | 75 ml

Es patiesi esmu iemīlējusi šo zīmolu, tāpēc domāju, ka jūs to manīsiet blogā ne vienu reizi vien. Es pat teikšu, ka es apsolu, ka Urtekram blogā būs vēl un vēl :)

Vai esat mēģinājuši kaut ko no Urtekram? Padalies!

Lai skaista nedēļa!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru