10 novembris, 2017

MAC mono ēnas

Veikalos Stockmann ir skaistuma dienas, kur pērkot jebkurus divus MAC produktus- dāvanā Huggables lūpu krāsa. Savukārt MAC Spice tieši šodien piedāvā -10% atlaidi pilnīgi visam un atsevišķām precēm pat -30%.
Zīmīga diena, tāpēc šodien par vienu jaunumu no MAC manā make-up somiņā.


Jaunpienācējs manā kosmētikas maciņā ir mono acu ēnas tonī WOODWINKED VELUXE PEARL. No nosaukuma jau kaut ko var nojaust - tāds koka tonis, pērļu  mirdzums. Es teikšu tā, kas būs tāds riktīgi apsūbējuša vara tonis. Kurš iepakojuma izskatās vairāk brūnāks un uz ādas - vairāk kā varš (ar to piemīlīgo oranžīgo piesitienu).


Ēnas ir ļoti, ļoti foršas. Pirmkārt tās ir ļoti pigmentētas, toni var iegūt ar pāris otas vilcieniem, tās ir tādas krēmīgas - neput paņemot un tas ir riktīgi labi, jo nav jābaidās noķēpāt vaigus. Un tām ir superīga noturība. Tās mierīgi var nēsāt visu dienu. Nebūs nekādu pārpratumu :)

Te arī vara tonis uz ādas. Protams, atkarībā no apgaismojuma būs mazliet cits tonītis.


Uz acīm - ar MAC WOODWINKED VELUXE PEARL ietonēta plakstiņa locījuma vieta un papludināts uz āru. Gaišais tonis izmantots pigments no Bellapierre un uz skropstām Rimmel London Volume Shake tuša. as arī viss, šodien tikai acis. No make-up make-up day :D



MAC kosmētiku var iegādāties u/v Stockmann un Douglas Spice MAC stendā. Kā arī Douglas interneta veikalā.

Cena: 18,50 EUR

Manu pieredzi ar MAC kosmētiku lasi šeit.


Bučas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru