06 augusts, 2018

Annemarie Börlind piecinieks vasarai

Tiklīdz kāds no maniem lieliskajiem Annemarie Börlind produktiem tuvojas beigām - metu acis uz kaut ko jaunu, jo šis kosmētikas zīmols ir iekļuvis manā favorītu TOP5 un ir iemīļots ne tikai man, bet nu jau arī maniem draugiem un ģimenes locekļiem. Zīmola kosmētika ir izcila un vēl nekas nav licis vilties, tāpēc, sākoties vasarai un beidzoties pāris iemīļotiem produktiem, izvēlējos piecus jaunus un lieliskus palīgus ādas kopšanai.


Šie jau kādu laiciņu bija pabijuši manā vēlmju sarakstā un beidzot tika pasūtīti, tā nu man palīgos ikdienas ir Beauty Shots Hydro Booster intensīvs koncentrāts dehidrētai sejas ādai, enzīmu pīlinga pūderis, Aquanature mitrinošs krēms ādai ap acīm ar hialuronskābi, Energy Nature atvēsinošs gēls sejas ādas kopšanai un Beauty Secrets roku balzams.

Sākšu no viena gala un pastāstīšu par savu pašu pašu mīļāko produktu no šī lieliskā piecinieka - enzīmu pīlinga pūderi.


Pīlinga pūderī esošie dabīgie enzīmi attīra ādu no atmirušajām šūnām un aktivizē ādas šūnu atjaunošanos, organiskā alveja bagātina ādu ar aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Pīlinga pūderis ir paredzēts ļoti maigai un saudzīgai ādas attīrīšanai, jo tā tekstūra ir bez abrazīvām daļiņām. Regulāri lietojot šo pīlingu, āda izskatās daudz svaigāka un starojošāka.
Pīlinga lietošana ir mazliet neierasta - tas vien to padara ļoti pievilcīgu. Pīlings ir otrais solis ikrīta un ikvakara ādas kopšanas rituālā, attiecīgi - to lieto pēc kosmētikas noņemšanas un ādas attīrīšanas. Pīlinga pūderi ieber saujā un pievieno nedaudz ūdens, to saudzīgi un maigi iemasē samitrinātā sejas ādā, masējot apmēram minūti. Pēc tam noskalo ar siltu ūdeni.
Man ļoti patīk kā pīlings attīra ādu - tas to momentā padara gludu un maigu un šis rezultāts ir jūtams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Lietojot pīlingu regulāri, āda ir jūtami gludāka un starojošāka, izlīdzinās gan tekstūra, gan arī sejas tonis.
Vēl man patīk arī paša pīlinga tekstūra un lietošana. iepakojumā tas ir pūderveida produkts, taču to sajaucot ar ūdeni tas pārvēršas vieglā, maigi putojošā tīrītājā un uz ādas tas vispār nav abrazīvs - gluži pretēji: maigs un ļoti viegls.
Un tieši tāpēc man šis pīlings ir tik ļoti iepaticies, ka bez tā nevaru iedomāties savu ikrīta un ikvakara ādas kopšanas rituālu.

Vēl viens lielisks un interesants produkts pieciniekā ir Energy Nature atvēsinošais gēls sejas ādas kopšanai.


Energy Nature atvēsinošais gēls sejas ādas kopšanai. Stiprina. Enerģizē. Atvēsina. Stimulē mitruma veidošanos ādā un optimāli to sagatavo dienas vai nakts krēma uzklāšanai pēc tā. Mentola derivāts un organiskais kofeīns piešķir papildus svaigumu.
Šis bija viens no produktiem, kas mani nedaudz pārsteidza, jo pirmajā brīdī es nesapratu kā to lietot. Tā iepakojums ir tik milzīgs, ka nodomāju, ka tas ir kāds tīrošais gēls, kas atsvaidzina un atvēsina ādu. Bet lasot informāciju par produktu, sapratu, ka neskalošana nav nepieciešama un tas nozīmē, ka šis nav tīrošais produkts. Biju mazliet pārpratusi produktu, bet pat labi ka tā, jo nu man ir 150 ml ietilpīgs mitrinošs, atsvaidzinošs un atvēsinošs gēls, kas šai karstajai vasarai ir kā trāpījums mērķī. Gēlu lietoju gan no rītiem, gan vakaros, tādējādi sagatavojot ādu tālākajiem soļiem. Ja pa dienu sanāk ūdens prieki un prasās pēc kā viegla un mitrinoša, mana roka tūlīt stiepjas pēc šī gēla, jo tas momentā sniedz maigi atvēsinošu un pamatīgi mitrinošu sajūtu.Pie tam, tas arī aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās un ieteicams jau no 20 gadu vecuma. Vasara vēl tikai pusē un jūtu, ka šis gēls vēl noderēs :)

šis ir viens no produktiem, kas manā vēlmju sarakstiņā iekļuva jau pašā sākumā, kad iepazinos ar Annemarie Börlind kosmētiku. Man likās pievilcīgs gan tā dizains, gan solītā iedarbība, bet ilgu laiku domāju, kurš no tiem būtu pats piemērotākais man un beidzot izlēmu, ka jāsāk ar Beauty Shots Hydro Booster intensīvo koncentrātu dehidrētai sejas ādai.


Ātras iedarbības intensīvs koncentrāts dehidrētai sejas ādai. Mitrinošs. Piepildošs. Atsvaidzinošs. Sarkanā aļģe stimulē dabisko hialuronskābes ražošanu sejas ādā, lai novērstu krunciņas, ko rada mitruma trūkums dehidrētā ādā. Sniega sēnes ekstrakts papildus bagātina ādu ar augu hialuronskābi – svaigai un atjaunotai ādai.Augsti koncentrētas sastāvdaļas sniedz acīmredzamu un ātru efektu jau pēc pirmajām lietošanas reizēm.
Lai gan iepakojums šķiet gana mazs - 15 ml, tas ir pietiekami ekonomisks, lai pietiktu pāris mēnešiem intensīvas lietošanas, jo koncentrātu nepieciešams vien pāris pilītes un tas jau sniedz gaidīto efektu. Šis koncentrāts pamatīgi un dziļi mitrina un atsvaidzina ādu, to piepilda un nogludina ādas tekstūru. Tagad es domāju, ka noteikti ir vērts pamēģināt vēl kādu no piedāvātajiem koncentrātiem.
 
Sejas kopšanai pēdējā izvēle krita par labu Aquanature mitrinošajam krēmam ādai ap acīm ar hialuronskābi, jo iepriekšējais Annemarie Börlind acu krēms nu ir iztukšots un vajadzēja vietā ko tik pat izcilu.
 

Šis maigās konsistences krēms ir piemērots dehidrētas ādas ap acīm kopšanai, lai novērstu smalko līniju, un grumbiņu veidošanos. Pateicoties sastāvā esošajai vērtīgajai hialuronskābei un jūras augu ekstraktiem, āda kļūst daudz gludāka un stingrāka. Papirusa auga fito šūnas stimulē ādas reģenerāciju, bet organiskais kofeīns stimulē mikrocirkulāciju un mazina pietūkumu.
Šis ir ļoti maigs un krēmīgs acu krēms, kas gan mitrina ādu, gan arī to izlīdzina. Krēms kājas lieliski un uzsūcas ļoti ātri padarot ādu zīdaini maigu.
būšu gan godīga un teikšu, ka neko labāku acīm gan neesmu lietojusi par Annemarie Börlind Energy Nature acu serumu, bet katrā ziņā arī šis krēms spēj pacīnīties par TOPa virsotnēm.

 Visbeidzot lielais palīgs manām sausajām rokām - Beauty Secrets roku balzams.


Intensīvas rūpes un aktīva aizsardzība bojātai roku ādai un nagiem. Dabīgas mitrinošas sastāvdaļas un stiprinoši augu ekstrakti mīkstina raupjas, sasprēgājušas rokas un uzlabo ādas aizsardzību pret ārējās vides ietekmi. Krēms ātri uzsūcas un neveido taukainu plēvīti.
Pirmkārt varu teikt, ka man ārkārtīgi patīk roku krēma iepakojums - tas ir pildīts 50ml alumīnija tūbiņā, kas ir gan ērti līdzņemšanai, gan arī patīkami lietošanai un bezgala skaisti izskatās paņemot rokās.
Tāpat varu paslavēt krēma maigo tekstūru un ātro uzsūkšanos. Krēms, pat diezgan daudz uzklāts, teicami iesūcas roku ādā, padarot tās maigas un neatstājot taukainu vai lipīgu sajūtu. Šis ir lielisks palīgs gan biroja ikdienā, gan ceļā, gan mājās. Un nevaru nepieminēt, ka tam ir arī ļoti pievilcīga cena. Info par cenām atradīsi raksta pašās beigās.

Noteikti pieminēšanas vērts ir fakts, ka visa Annemarie Börlind kosmētika ir pilnīgi dabīga, tā nav testēta uz dzīvniekiem un nesatur dzīvnieku valsts produktus, tāpat kosmētika ir saņēmusi Eco Control sertifikātu, kas garantē kosmētikas kvalitāti.

Annemarie Börlind kosmētika ir nopērkama Lavandas Eko veikalā Elizabetes ielā 25, vai internetā www.lavandas.lv.

Produktu cenas:
Pīlings - 19,90 EUR | 30 g
Atvēsinošs gēls - 14,90 EUR | 150 ml
Koncentrāts - 38 EUR | 15 ml
Acu krēms - 28,45 EUR | 15 ml
Roku balzams - 6,95 EUR | 50 ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru