20 augusts, 2018

Douglas Naturals kosmētikas kolekcija

Nesen Douglas ir laidis klajā savu atjaunoto kosmētikas kolekciju Douglas Naturals, kurā kosmētika izstrādāta tāda, lai būtu maksimāli iedarbīga un pilnīgi dabiska. Mani, kā dabiskās kosmētikas cienītāju, kolekcija ir uzrunājusi un esmu iepazinusies ar pāris jaunumiem.



Douglas Naturals kosmētikas kolekcijā ir vairākas kosmētikas līnijas, tur atradīsi attīrošo līniju, aktivizējošo līniju, kopjošo līniju, mitrinošo un detox kosmētikas līniju, kas pilnībā nosedz visu tipu ādas prasības. Pie tam visi kolekcijas produkti ir sertificēti atbilstoši NATRUE standartiem kā organiska un dabīga kosmētika, un tai piešķirta Vegan zīme.

Esmu iepazinusies ar četrām kopjošajām līnijām - attīrošo, kur izmēģināju attīrošo eļļu un eksfoliējošo pulveri, aktivizējošo, kur iepazinos ar enerģizējošu fluīdu sejai, mitrinošo līniju un mitrinošo sejas spreju, kā arī detox kosmētikas līniju un eksfoliējošu sejas masku, un pastāstīšu vairāk par šiem produktiem.

Sākšu ar attīrošo līniju un tās diviem produktiem.
Attīrošā līnija ir bagātināta ar rožu ekstraktu, tās produkti maigi notīra ādu un mīkstina to.

Attīrošā eļļa.


Douglas Naturals Cleansing Oil maiga, attīroša eļļa ar rožu ziedlapiņam un rožu ūdeni, kas efektīvi noņem grimu.
Attīrošo eļļu ir pavisam viegli lietot - to uzklāj uz viegli samitrinātas sejas ādas, un ar apļveida kustībām izveido emulsiju. Pēc tam to atliek tik noskalot un āda paliek tīra un svaiga. Tā kā eļļa ar ūdeni veido emulsiju - tā nepadara ādu taukainu un neatstāj nekādas pēdas uz ādas.
Man ļoti patīk šīs emulsificējošās eļļas, ar tām ir ērti noņemt kosmētiku un attīrīt ādu vienā piegājienā. Un šis ir izcils produkts kosmētikas noņemšanai.

Eksfoliējošs pulveris sejai.


Douglas Naturals Fine Exfoliating Powder maigs, eksfoliējošs pulveris ar rožu ziedlapiņu ekstraktu, kuru sajaucot ar attīrošām putām vai eļļu, iegūsiet skrubi, kas delikāti attīrīs sejas ādu no atmirušajām šūnam. Sastavā esošie rozes ziedu pulveris, cukurniedres ekstrakts un aprikožu kauliņu pulveris, maigi un pamatīgi attīra ādu. Kumelītes ziedu ekstrakts - nomierina ādu, bet māls veic savelkošu iedarbību.
Pats par sevi pulveris ir diezgan abrazīvs un pirmajā brīdī var nešķist piemērots lietošanai uz sejas. Tomēr jāseko ir ražotāja norādēm un pulveris jāsajauc vai nu ar jau augstāk minēto attīrošo eļļu vai kādu gēlveida attīrošo līdzekli un efekts ir pavisam cits - skrubītis kļūst maigs un saudzīgs, savukārt āda attīrīta, svaiga un moža.
Patīk, ka skrubis ir tādā neierastā formātā, kas pašam ir jāsagatavo - tādējādi ir iespējams ļauties eksperimentiem un atklāt sev tīkamāko konsistenci - uz eļļas bāzes, uz gēla bāzes, uz putojošā līdzekļa bāzes vai vispār uz kāda krēmveida attīrošā līdzekļa bāzes. Var eksperimentēt lai uzlabotu savus iemīļotos produktus.

Kā nākamo kosmētikas līniju - apskatīšu detox, jeb dziļi attīrošo līniju un tās, manuprāt, lieliskāko produktu - eksfoliējošu sejas masku.
Detox līnijas sastāvs ir bagātināts ar māliem, kas zināmi ar savām audus savelkošajām, dziļi tīrošajām un matējošajām īpašībām.


Douglas Naturals Purifying Exfoliating Mask eksfoliējošā tekstūra dziļi attīra un nopulē ādu, lai tā būtu patīkami tīra un ar atjaunotu līdzsvaru. Dabiskie kokogles minerāli un pelēkais māls palīdz notīrīt netīrumus un piesārņojumu, kamēr kokogles pulvera lodītes maigi noskrubē ādu. Sastāvā ietilpst: pelēkais māls, kokogle (atindējoša, enerģiju atjaunojoša, attīroša un poras mazinoša iedarbība), kokos riekstu eļļa (bagātīgi barojoša un mitrinoša) un šī sviests (mitrina un nomierina).
Pēdējā laikā līdzīgas iedarbības un sastāva Detox maskas ir kļuvušas ļoti populāras, jo tās efektīvi attīra ādu un teicami to matē. Tā nu manā skapītī šī ir piektā Detox maska ar kokogli sastāvā, katra mazleit savādāka, katrai tekstūra un sastāvs atšķirīgs, bet tomēr tik līdzīgas - dziļi attīrošas un īpaši piemērotas taukainas un problemātiskas ādas kopšanai.
Un neslēpju, ka šī maska man patīk vislabāk, jo tai efekts ir jūtams teju uzreiz - āda kļūst maigāka, poras savilktas, T-zona matēta un seja pavisam svaiga.
Esmu melno masku fans. Pie viena var pabiedēt kaimiņus, bērnus un vīru ar kādu reizi.

Turpināšu ar mitrinošo līniju un mitrinošo sejas spreju.
Mitrinošās līnijas produkti ir bagātināti ar kokospienu, kas intensīvi mitrina ādu, pateicoties tajā esošajam lielajam ūdens daudzumam.


Douglas Naturals Fine Moisturising Mist, mitrinošs kokosriekstu ūdens, kas mīkstina un atsvaidzina sejas ādu. Sastāvā esošā auzu graudu eļļa, kas satur omega taukskābes un antioksidantus, mitrina, baro un nomierina sejas ādu. Balto bērzu sula - samazina poras un uzlabo ādas toni.
Šis ir tāds absolūti vasarīgs produkts, kas ideāli piemērots ādas atsvaidzināšanai gan no rītiem, gan vakaros pirms dienas/nakts krēma, gan arī dienas laikā pat virs dekoratīvās kosmētikas. Tas lieliski uzvedās uz ādas, ātri uzsūcās un ādu padara mitrinātu. Nepārspīlējot ar uzklāšanu, tas neatstāj nekādas pēdas - nav lipīgs vai taukains. Tik man prasītos mazliet smalkāks izsmidzinātājs, savādāk viegli ir pārforsēt.

Visbeidzot esmu nonākusi līdz aktiviziējošajai līnijai un enerģizējošam fluīdam sejai.
Aktivizējošā jeb enerģizējošā kosmētikas līnija ir bagātināta ar morninga ekstraktu, tādējādi šī kosmētika aktivizē ādu un atjauno tās dabiskās aizsargspējas.


Douglas Naturals Energising Liquid Care starp jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm no Āzijas ir mitrinošs šķidrums, pazīstams arī kā kosmētikas ūdens. Tas ir svaigs kā toniks, mitrinošs kā serums un barojošs kā krēms, lai uzmundrinātu ādu ar atjaunojošu enerģiju. Uzmundrinošajam šķidrumam ir vienkāršs, iedarbīgs veids, kā pamodināt stresa nomāktu, nogurušu un nespodru ādu. Šķidrā tekstūra ātri iesūcas, atsvaidzina, mitrina un no jauna sniedz ādai nebeidzamu uzmundrinājumu un veselīgu starojumu. Sastāvā ietilpst: moringas sēklu ekstrakts, aloe vera (mitrinošas, antioksidējošas, atvēsinošas un nomierinošas īpašības) un tara sveķi (mīkstinošas īpašības).
Man tiešām patīk visi Naturals produkti, bet TOPa augšgalā noteikti būtu šis fluīds, jo tam ir perfekta tekstūra - viegla, ļoti mitrinoša un atsvaidzinoša. Tas uzsūcas momentā un ādu padara maigu, mitrinātu un starojošu. Fluīds ir ļoti viegls - gandrīz kā ūdens, līdz ar to tas neatstāj taukainu vai lipīgu slānīti.

Visu Douglas Naturals kosmētiku var iegādāties Douglas veikalos vai internetā.

Cenas:
Attīrošā eļļa - 12,99 EUR | 150ml
Skrubis - 9,99 EUR | 35g
Detox maska - 14,99 EUR | 75ml
Mitrinošais sprejs - 9,99 EUR | 150ml
Enerģizējošais fluīds - 19,99 EUR | 30ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru