27 oktobris, 2018

L'Oreal jaunums - Cherry My Cherri ēnu palete

Cherry My Cherri acu ēnu palete ir L'Oreal viens no lielākajiem jaunumiem un noteikti viena no foršākajām paletēm manā ēnu krājumā. Tā ir mega palete ar 16 pasakainiem toņiem, sākot no sulīgiem ķiršiem un saldajiem persikiem, līdz svaigiem naturāliem toņiem - viss, lai radītu neierobežotu tēlu gammu.


Paletes toņiem ir maiga, bet piesātināta formula, kas nodrošina izteiksmīgus toņus un bagātīgas krāsas. Paletē ir apvienota ļoti plaša toņu gamma, kas atļauj spēlēties ar to, radot gan dienas, gan vakara grimu.


Kā jau minēju, paletes toņi ir ļoti dažādi, kopumā tie ir 16 piesātināti toņi, no kuriem 6 ir matēti. Toņu gamma ir pieejama sarkanīgajās nokrāsās, nude un zemes toņos. Es teiktu, ka palete ir diezgan universāla priekš tām dāmām, kam pamatā patīk dabisks make-up ar košākiem akcentiem. Ēnas klājas ļoti viegli un skaisti pludinās, tās nebirst un neput. Ēnu noturība ir pieklājīga - tās nesaiet rieviņās un nepazūd. Es teikšu, ka ļoti skaistas ēnas, un, lai gan nosaukums liek domāt par ķiršiem, tomēr toņi ir piezemēti un ļoti atbilstoši rudenim.

Te atrādīšu visus toņus:



Kā jau vienmēr - tumšākie toņi ir izteiksmīgāki, gaišākie toņi, vieglāki, bet kopumā krāsas ir piesātinātas, klājums labs, pludinās viegli. Ērti, ka vienā paletē ir gan matētie, gan mirdzošie toņi, tas ļauj variēt ar make-up no vienkārša dienas grima, līdz izteiksmīgam vakara tēlam.

Interesanti, ka šī palete nav veikalu Drogas sortimentā - šobrīd tā pieejama mylook.lv (iespējams varētu būt arī Douglas un Stockmann).

Cena: 25,95 EUR (šobrīd akcija - 19,45 EUR)

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru