12 oktobris, 2018

Institut Esthederm ķermeņa krēmi

Institut Esthederm ir viens no maniem favorītiem iepazīto zīmolu vidū - esmu mēģinājusi dažādus sejas kopšanas produktus un tie visi ir bijuši tik forši, ka gribēju izmēģināt arī kaut ko ķermenim. Izvēle nav milzīga, taču pietiekama, un produkti ir fantastiski. Bet par visu pēc kārtas.




Ilgi pētīju, kuri produkti varētu būt gan interesantākie, gan manām vēlmēm atbilstošākie un nonācu pie diviem - Extra-firming Hydrating Lotion, jeb īpaši nostiprinošā, mitrinošā losjona un Cellular Water Fondant Cream, jeb celulārā ūdens krēma.



Abi produkti ir pamatā paredzēti ādas mitrināšanai un tad seko katram savas niansītes. Kurš man mīļāks, kurš universālāks? Par to tālāk.


Te jau uzreiz arī atklāšos - sākšu ar universālāko produktu - Cellular Water Fondant Cream, jeb celulārā ūdens krēmu.


Celulārā ūdens krēms mitrina, atjauno un atdzīvina ādu. Tam piemīt ļoti maiga, patīkama, atsvaidzinoša tekstūra, kas nekavējoties iesūcas ādā. Krēms intensīvi un ilgstoši mitrina - augu izcelsmes glikomolekula stimulē ādā dabīgi esošo hialuronskābi, akvaporīni palīdz nogādāt un saglabāt ūdeni dažādos ādas slāņos, tādējādi mitrināšana tiek nodrošināta visos ādas līmeņos. Āda kļūst maiga un izturīga.
Piepilda un atdzīvina – patentētā Celulārā ūdens tehnoloģija, kas ir ādā dabīgi esošā ūdens kopija un galvenais priekšnosacījums ādas jaunības saglabāšanai, uzlabo šūnu vitalitāti. Āda tiek apgādāta ar ūdeni un enerģiju, atjaunota un piepildīta, radot tūlītēju labsajūtu.

Kā jau minēju - šis krēms ir universāls produkts ķermeņa kopšanai, tas piemērots visiem ādas tipiem, pat jūtīgai un ļoti sausai ādai. Krēms intensīvi un ilgstoši nodrošina ādas mitrināšanu, radot patīkamu komforta sajūtu. Krēmam ir viegla tekstūra un maiga smarža, tas uzsūcas ļoti labi un patīkami nogludina ādu. To var droši lietot pat divreiz dienā. Šī būs lieliska izvēlē ikdienai.

Lūk, ja celulārā ūdens krēms ir tāds universālāks produkts, tad otrs - Extra-firming Hydrating Lotion, jeb īpaši nostiprinošais, mitrinošais losjons ir kaut kas fantastisks.



Īpaši nostiprinošais, mitrinošais losjons būs lielisks palīgs tvirtai un gludai ādai. Krēms mērķē īpaši uz ādas atslābumu, ko izraisa novecošanās, svara izmaiņas vai grūtniecība. Bagātīga, maiga tekstūra sniedz ilgstošu komfortu un mitrināšanu. Novērš ādas atslābumu un saglabā tās jauneklību – Sculpt tehnoloģija, kurā izmantoti spēcīgi augu izcelsmes peptīdi, stimulē kolagēna un elastīna šķiedru sintēzi un kavē to sairšanu, lai uzlabotu ādas elastību. Intensīvi un ilgstoši mitrina – bagāts ar glicerīnu, šis losjons nodrošina ideālu un ilglaicīgu mitrināšanas līmeni.
Šī noteikti būs piemērotākā izvēle pēc bērniņa piedzimšanas, jo tiešām krēms lieliski palīdz savilkties ādai, padara to stingrāku un tvirtāku. Papildus tam krēms arī teicami mitrina ādu un padara to zīdaini maigu, pie tam tas ir sajūtams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Atzīšos - mana āda nebija jutusies tik komfortabli jau ilgu laiku, un tai ir tik patīkami pieskarties. Arī vīrs to novērtēja. Uzreiz prasīja, ko es lietoju. Tādēļ es droši varu apgalvot, ka krēms dod tūlītēju efektu un ilgstošu rezultātu. Šī ir mana lieliskākā izvēle ķermeņa kopšanas lauciņā.

Krēmus var nopirkt aptiekās, u/v Stockmann un Institut Esthederm salonā Berga bazārā.
Cenas (no veikala internetaptieka.lv):
Extra-firming Hydrating Lotion - 37,79 EUR | 200ml
Cellular Water Fondant Cream - 33,30 EUR | 200ml



Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru