23 oktobris, 2018

Jaunums Latvijas tirgū - Jowaé kosmētika

Pēdējos gados arvien populārāka kļūst Korejā ražotā kosmētika, jo pasaule arvien vairāk uzzina Korejiešu dāmu skaistumkopšanas noslēpumus un viņu fantastisko spēju saglabāt jauneklīgo izskatu ļoti ilgi.
Arī jaunais zīmols Jowaé izmanto Korejas kosmētikas noslēpumus, apvienojot tos ar Eiropas skaistumkopšanas tradīcijām, tādējādi radot unikālu un efektīvu kosmētiku no dabīgas izcelsmes aktīvajām vielām.
Un šodien blogā par šo jaunumu.


Jowaé kosmētika gandrīz mēnesi ir Apotheka aptieku plauktos un tās ideoloģija ir apvienot Eiropas spēcīgāko augu īpašības ar tradicionālajiem Korejas augiem, radot kosmētiku, ar kuru ikviens var iegūt perfektu ādu. Tā Lumifenols tiek kombinēts kopā ar peonijām, sakuru, lotosu, balto tēju, sarkano žeņšeņu, kamēlijas eļļu, bambusa ūdeni un Āzijas vairoglapi, attiecīgi radot kosmētiku piemērotu teju katras ādas vajadzībām. Tāpat Jowaé ir izstrādājis vairāku soļu ādas kopšanas programmu, balstoties uz Korejas skaistumkopšanas tradīcijām.
No Korejas skaistumkopšanas rituāliem, Jowaé ir paņēmis labāko un pielāgojis mūsdienu Eiropas dzīves ritmam radot četru soļu ādas kopšanas rituālu. Tā visa pamatā ir attīrīt ādu, to sagatavot, stimulēt un kopt.
Kā pirmais solis ir attīrīšana - micelārais ūdens, pieniņš vai želeja, tā ir izvēle katras ādas prasībām.

Kā nākamais solis ir ādas sagatavošana.


Jowaé piedāvā Korejas tonika lietošanas rituālu aizstāt ar efektīvu, viegli izsmidzināmu ziedūdeni. Izsmidzināmais ziedūdens satur Lumifenolu un sakuras ziedūdeni, kas mitrina un tonizē ādu, to sagatvojot nākamajiem ādas kopšanas soļiem. Izsmidzināmā ūdens sastāvā 97% aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes.
Ja man parasti ir slinkums lietot tonikus, tad šis ir lielisks risinājums - nav jāmeklē vates plāksnītes, kuras vienmēr beidzas, nav jālaistās ar toniku, kuri reti ir ērtos iepakojumos. Pšik, pšik un viss gatavs. Un tā smarža - ak mīļā stundiņa, tik dzīvu ziedu aromātu es neatceros, kad pēdējo reizi sajutu kosmētikā. Mitrina, tonizē, viss perfekti. Šis katru dienu dzird manas slavas odas. Noteikti mans favorīts!

Nākamais solis - stimulēt.


Jowaé ir radījis līdzekli, kas teicami stimulē ādu, saglabājot tās jaunību un nodrošinot perfektu ādas toni. Seruma sastāvā ir antioksidants Lumifenols un baltā tēja, kas darbojas kā jaunības un mirdzuma eliksīrs. Baltā tēja tiek uzskatīta par visefektīvāko augu Āzijas farmācijā un medicīnā. Tai piemīt aizsargājošas un defektus koriģējošas īpašības.
Serums ir lielisks mitrināšanai un ādas sagatavošanai nākamajiem kopšanas soļiem. Serums ir jālieto pavisam nedaudz - viena - divas dozatora devas ir pilnīgi pietiekami, lai noklātu sejas un kakla ādu. Serums uzsūcas lieliski - tas teicami mitrina ādu, piešķir tai mirdzumu. Antioksidanti un vitamīnu komplekss (C, E, B3) stimulē šūnas un palīdz atjaunošanās procesiem. Lielisks serums ar vieglu un atsvaidzinošu aromātu.

Ceturtais solis - ādas kopšana.


Ādas kopšanai Jowaé  piedāvā vairākas izvēles opcijas, atbilstoši ādas prasībām - mitrinošu, barojošu, matējošu vai BB krēmu. Svārstoties starp vairākiem esmu izvēlējusies universālāko - mitrinošo krēmu.
Mitrinošais krēms ir piemērots normālai, kombinētai un pat jūtīgai sejas ādai. Tāpat kā citu Jowaé produktu sastāvā, arī mitrinošais krēms satur antioksidantu Lumifenolu, papildus tam sastāvs ir bagātināts ar sakuras ziedūdeni. Pateicoties fascinējošajai ziedēšanai, lieliskajam aromātam un mitrinošajām īpašībām, sakuras ziedi iemieso sievišķību un skaistumu, sakuras ziedūdens Korejā zināms kā skaistuma ūdens, tas mitrina un atsvaidzina.
Tieši tā, ka aprakstā rakstīts - intensīvi un dziļi mitrinošs krēms, kas atsvaidzina un nomierina ādu pēc ūdens procedūrām, sejas attīrīšanas vai saules peldēm. Ja vien Tava āda ir izslāpusi - šī būs lieliskākā izvēle.

Korejā sejas kopšanas rituāli neaprobežojas ar četriem pamata soļiem, tas iekļauj gan vairākus sejas attīrīšanas soļus (eļļa + putojošais attīrītājs), gan skrubjus, gan maskas, gan eļļas, esences, tonikus, krēmus, serumus un SPF aizsargfiltrus, kopumā vismaz 10 soļus. Korejas dāmas ļoti principiāli pieturas pie saviem rituāliem - kā viņas pašas saka, tas nav rituāls, tas ir dzīvesveids. Bet mums, Eiropas dāmām, tas varētu būt pa šerpu - tādēļ arī mums ir izveidojušies trīs pamata soļi - attīrīt, tonizēt, mitrināt (serums + krēms), kur visbiežāk ir 4 produkti, tādēļ Jowaé to nodēvējis par četru soļu rituālu.

Bet runājot par Jowaé zīmolu, tas piedāvā ne viens sejas kopšanas produktus, bet šo to interesantu arī ķermeņa kopšanai - tā, personīgi man, visinteresantākais likās mitrinošais, aizsargājošais balzāms, kas piemērots visai ģimenei.


Mitrinošais, aizsargājošais balzāms ir piemērots gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanai. Arī tā formula ir izstrādāta universāla un ļoti maiga, līdz ar to tas ir piemērots visiem ādas tipiem, pat jūtīgai ādai un visiem vecumiem, pat bērniem (no 3 gadu vecuma). Šī balzāma trumpji ir antioksidants Lumifenols un bambusa ūdens, kas mitrina, nomierina un uzlabo ādas dabīgās aizsargspējas. Babmuss ir viens no visvērtīgākajiem un izplatītākajiem augiem Āzijā. Tas ir bagāts ar minerāliem un vitamīniem, tam piemīt mitrinošas un atjaunojošas īpašības.
Balzāms noteikti ir mans favorīts, ķermenim noteikti, jo tas ir interesantas konsistences - tas iepakojumā ir kā sviests, tomēr saskaroties ar ādu tas izkūst un pārvēršas maigā krēmīgā konsistencē. Par spīti sākotnējai konsistencei, tas ļoti labi uzsūcas un brīnišķīgi mitrina ādu. Bez tam balzams fantastiski smaržo pēc svaigiem bambusiem - tāda viegla, atsvaidzinoša un vasarīga smarža. Balzāmu esmu iemīļojusi roku kopšanai, jo manas sausās rokas pa laikam liek par sevi manīt, atkal sākoties apkures sezonai, jo īpaši. Tādēļ ir fantastiski palutināt savas rociņas ar maigu un tik aromātisku krēmu, kas vienlaikus priecēs degunu un nekodīs nāsīs mazajiem mājniekiem. Lieliska izvēle!

Jowaé ir pieejams tikai Apotheka aptieku tīklā un internetā.
Cenas:
Izsmidzināms ūdens - 10,45 EUR
Serums - 31,26 EUR
Mitrinošais krēms - 16,03 EUR
Balzāms - 17,53 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru