30 oktobris, 2018

Eko zobu kopšana

Bieži vannas istabās esmu manījusi bambusa zobu birstes un vienmēr ir licies tik piemīlīgi, taču kaut kā pieturējos pie klasiskās plastmasas zobu birstes, jo tā taču ir pierasts. Bet nu, beidzot, arī es mainos un savā vannas istabas skapītī esmu ieviesusi bambusa zobu birsti no WooBamboo, ko nokomplektēju kopā ar Jāsön mutes skalojamo līdzekli. Lieliski jaunumi, kas papildinās manu vismīļāko Urtekram zobu pastu :)


Neesmu fanātisks eko kosmētikas piekritējs, tomēr kaut kāda maģija tur slēpjas, jo arvien biežāk skatos tieši dabiskas kosmētikas virzienā un arvien biežāk izvēlos arī eko produktus pārtikā. Laikam jau daļa sabiedrības telpas lēnām virzās eko virzienā un arī man šis virziens kaut kur šķiet simpātisks.Tādēļ šodien par eko lietiņām.

WooBamboo zobu birste.


Katru gadu miljardiem zobu suku nonāk pasaules atkritumu izgāztuvēs. Bet, šī zobu birste nebūs viena no tām. WooBamboo zobu birstei ir bambusa rokturis, kas ražots no ilgtspējīgi audzētiem bambusiem un bioloģiski noārdās vidē. Katra zobu birstes lietošanas reize atgādinās, ka esat izdarījis videi draudzīgu izvēli un ka šādas izvēles spējat izdarīt biežāk.
Tāda arī ir šīs zobu birstes vīzija un misija - mazināt piesārņojuma slogu.
Bet runājot par funkcionalitāti - viss ir kā parastai zobu birstei. Esmu izvēlējusies zobu birsti ar mīkstiem sariņiem un tā ir maiga, taču labi notīra aplikumu. Nav jau nekāda sensācija, bet ir laba izvēle un pieklājīga cena.

Un lai būtu pilns komplekts - ir pievienojies arī Jāsön Powersmile mutes skalojamais līdzeklis.


Sliktu elpu izraisa baktērijas, kas apēd un pārstrādā mutē palikušās ēdiena paliekas. Lieto Jāsön Powersmile® mutes skalojamo līdzekli ar piparmētru ēterisko eļļu un mentolu, lai atjaunotu skābju-sārmu līdzsvaru mutes dobumā, kā arī panāktu svaigu elpu un patīkamu garšu mutē.  Tā sastāvā ir dabīgie greipfrūta sēklu un perillas sēklu ekstrakti, kas kavē zobu aplikuma atkārtotu veidošanos un alveja, kas remdē smaganu kairinājumus.
Mutes skalojamais līdzeklis ir pilnīgi dabīgu sastāvu, bez parabēniem, alkohola, saharīna, sulfātiem un glutēna, kā arī bez vazelīna un ftalātiem. Toties ar dabiskām eļļām un ekstraktiem, kas saudzīgi, bet efektīvi kopj mutes dobumu. Mutes skalojamais līdzeklis nekavējoties atgriež svaigu elpu un ilgstoši kavē aplikuma veidošanos. Šis ir lielisks papildinājums ikdienas zobu kopšanai.
Tā kā līdzeklis ir koncentrāts, to var lietot tīru, ja patīk ņipri mutes skalojamie līdzekļi, tomēr, ja labāk patīk maiga garša, tad to ieteicams šķaidīt 1:1 ar ūdeni. Tā kā es pieturos pie maigām garšām, šo labprāt šķaidu. Bet ir labs, jo man ļoti patīk lietot mutes skalojamos līdzekļus, un tiešām vienmēr cenšos izvēlēties maksimāli maigākus un dabīgākus, jo tāpat jau ķīmijas ikdienā pietiek.


Meklē šos Biotēkās vai internetā bio.lv
Cenas:
Zobu birste - 3,90 EUR
Mutes skalojamais līdzeklis - 8,45 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru