03 decembris, 2018

Catrice limitētā kolekcija Astrology

Catrice pirms svētkiem ir laidusi klajā limitēto kolekciju Astrology - krāšņa, eleganta un praktiska kolekcija, kas piedāvā visu nepieciešamo perfekta svētku meikapa tēla izveidei.



Noformēta ar maigu un elegantu zodiaka zīmju attēliem, kolekcija sastāv no divām paletēm un kabuki otas. Kolekcija būs lieliska gan svētku meikapam, gan dāvanai.


ASTROLOGY ACU ĒNU PALETE.
 

12 toņu palete ar intensīvām pūderveida acu ēnām, kur dominē brūnie, šampanieša un zelta toņi. Paletē atradīsi gan matētus, gan mirdzošus un pat spīdīgus toņus, izteiksmīga meikapa tēla izveidei. Toņi ir intensīvi, izteiksmīgi, noturīgi un universāli. Izskatīsies skaisti gan svētkos, gan ikdienā. Un paletes iepakojums ir ārkārtīgi elegants - ar diviem spogulīšiem un magnētisku aizdari. Domāju, ka šī palete būs arī lielisks papildinājums kādai dāvaniņai :)

ASTROLOGY SEJAS PALETE.
 

Palete ar diviem mirdzošiem izgaismotājiem, auksto vaigu sārtuma toni un siltu konturēšanas toni. All-in-one sejas paletē ir viss, lai radītu starojošu sejas ādu un nevainojamu ovālu.Man ļoti patīk kompleksās konturēšanas paletes - kur var atrast visu: izgaismotāju, sārtumu un toni ēnošanai. Tādējādi pietiek ar vienu iepakojumu, lai iegūtu nevainojamus sejas vaibstus. Man prieks, ka toņi nav ļoti tumši un kontrastējoši - tie ir perfekti ziemeļu dāmām un, pietam, ziemai, kad āda kļūst vēl gaišāka. Tomēr toņi ir gana pigmentēti, lai būtu viegli veidot izteiksmīgas sejas aprises.
Un, protams, arī šī palete ir tik pat elegantā iepakojumā kā acu ēnas.

 ASTROLOGY KABUKI OTA.
 


Kabuki ota ir “must-have” skaistuma rīks lietošanai ar daudzām pūderveida tekstūrām. Tā var sasniegt lielisku “air-brush”efektu un perfektu izpludināšanu, uzklājot pūderi ar apļveida kustībām. Vispār par Catrice otiņām esmu sajūsmā, jo cenas un kvalitātes attiecība ir nesamērīga (pozitīvā ziņā). Man ir otas, kas kalpo gadiem un ne sariņš nav izkritis vai deformējies - maiga, maiga kā kaķa aste. Arī šī ir teicamas kvalitātes ota ar ļoti mīkstiem, bieziem sintētiskajiem sariņiem. To īpaši ir iecienījusi mana mazulīte :)

Šoreiz varu teikt, ka Catrice ir izlaidusi ļoti skaistu limitēto kolekciju - tā ietērpta melnā ar zeltu un gadu simbolizējošiem zodiaka tēliem. Tiešām foršas kvalitatīvas paletes un lieliska otiņa komplektā.

Meklē veikalos Drogas.
Cenas:
Acu ēnu palete - 13,49 EUR
Sejas palete - 13,49 EUR
Kabuki ota - 5,79 EUR

Lai skaisti!



 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru