18 decembris, 2018

Made in LV: Vegan FOX

Priekš manis jaunums - pašmāju kosmētikas zīmols ar perfekto logo - VEGAN FOX. Jā, mani uzrunāja tā piemīlīgā lapsiņa un askētiski elegantais iepakojums.
Kosmētika ir vienkārša - tā ir vegāna, bez parabēniem un SLS, maksimāli dabīga un vienlaicīgi patīkama. Un ražota tepat - Latvijā.


VEGAN FOX pamatā uzrunā vegānus un tos, kam svarīgi, lai kosmētikā nav dzīvnieku izcelsmes izejvielas, tāpat arī tos, kam patīk skaistie iepakojumi un dzīvnieku tēmas. Kosmētika pamanīta MOLA RIMI klēts plauktos. Nevarēju turēties pretim :)
Zīmola klāstā ir kosmētika sejai un ķermenim. Principā viss, kas nepieciešams ikdienai.

Sejas kopšanas kosmētika - attīrošās putas un mitrinošs sejas krēms.


Attīrošās putas taukainai ādai. Vieglas un gaisīgas kliņģerīšu putas maigi noņem netīrumus un attīra poras. Sejas ādai atjaunojas dabiskais mitruma līdzsvars, mirdzums un matēts izskats. To nodrošina pantenols, augļu cukurs un ādai radniecīgas mitrumu aizturošas sastāvdaļas. pH 6,5. Nav pievienoti parabēni, PEG, alergēni, SLS, SLES.
Maigas sejas attīrīšanas putas, kas labi attīra ādu, to nesavelk un nekairina. Lieliskas lietošanai ikdienā.

Sejas krēms mitrinošs. Krēms taukainai ādai ar kliņģerīšu un alvejas ekstraktiem regulē ādas mitruma līmeni, nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu un viegli iesūcas. Vitamīnu komplekss darbojas kā spēcīgs antioksidants un ļauj ādai saglabāt veselīgu un mirdzošu izskatu. Krēms palīdz cīnīties ar pirmajām novecošanās pazīmēm. Nesatur parabēnus.
Viegls un mitrinošs krēms, kas patīkami veldzē ādu. Tas labi uzsūcas un nav lipīgs, kā arī nepadara ādu smagnēju. Pluss par ērto un higiēnisko airless iepakojumu.

Ķermeņa kopšanas kosmētika.
VEGAN FOX vairāk fokusējas tieši uz produktiem ķermenim, tur piedāvājot teju visu - skrubjus, krēmus, dušas želejas un pat masāžas eļļu. Dažādi aromāti dažādi formāti. Pieklājīgs piedāvājums.

Ķermeņa krēmi.

Barojošs krēms ar vērtīgo avokado eļļu un alvejas ekstraktu atjauno, baro un mitrina ādu, palīdzot samazināt ādas sausumu un piešķirot tai bagātīgu liepziedu vai saldu sarkano vīnogu aromātu. Alveja uzlabo ādas tonusu un elastību, tā kļūst samtaini gluda, maiga un aizsargāta pret saules staru ietekmi. Nesatur parabēnus, PEG.
Ķermeņa krēmi ir ļoti bagātīgi, krēmīgi, bet uzsūcas gana labi, padara ādu mīksti un maigu, novērš sausumu un savilkumu. Var izvēlēties no 4 burvīgiem un ļoti dabiskiem aromātiem.

Ķermeņa skrubji.


Anticelulīta ķermeņa skrubis. Sāls skrubis ar avokado eļļu baro un intensīvi mitrina ķermeņa ādu. Dabiskās abrazīvās daļiņas un ingvers maigi attīra ādu, veicina taukaudu samazināšanos, uzlabo mikrocirkulāciju un ādas izskatu.
Uz sāls un eļļas bāzes veidots ķermeņa skrubis, kas kārtīgi izmasē ādu un ļoti labi to attīra. Skrubim ir svaigs un sulīgs citronzāles aromāts. Tieši tāds, kāds man patīk vislabāk.

Kafijas ķermeņa skrubis. Sāls skrubis ar vīnogu kauliņu eļļu un šī sviestu baro un intensīvi mitrina ķermeņa ādu. Kafijas pupiņu abrazīvās daļiņas maigi attīra ādu, veicina liekā šķidruma izvadīšanu un šūnu atjaunošanos, uzlabo ādas izskatu.
Kārtīgs uz eļļas bāzes veidots skrubis ar saldu un izteiksmīgu kafijas aromātu. Tas patīkami masē ādu un teicami to attīra. Kafija uzlabo ādas tvirtumu un elastību, padarot to maigu un gludu. Dievinu šādus skrubjus.

Masāžas eļļa.


Lavandas masāžas eļļa. Dabīgā un barojošā ķermeņa masāžas eļļa ar lavandas aromātu piešķir ādai zīdainu maigumu, labi iesūcas ādā, neatstājot taukainas pēdas uz apģērba. Satur E, C un D vitamīnus, nesatur krāsvielas un konservantus.
Masāžas eļļa patīkami mitrina un pabaro ādu, to nogludinot, novēršot sausumu un savilkumu. Papildus tā ļauj viegli izmasēt problēmzonas (augšstilbus, vēderu, dibenu), uzlabojot mikrocirkulāciju un padarot ādu zīdaini maigu. Lieliskais lavandas aromāts nomierina prātu un ķermeni, atslogo to no ikdienas steigas. Lavandas masāžas eļļu iesaku izvēlēties pirms miega. Varēs arī labāk iemigt.

Dušas želeja.

Greipfrūtu dušas želeja. Dušas želeja ar greipfrūtu aromātu lieliski attīra un atsvaidzina ķermeņa ādu, kā arī uzlabo pašsajūtu. Alvejas ekstrakts palīdz uzturēt ādas mitrumu līdzsvarā un nomierina ādu.
Laba dušas želeja, kas pieklājīgi puto bagātīgām putām, patīkami ietin ķermeni saldi rūgtenajā greipfrūtu aromātā un labi attīra ādu bez savilkuma sajūtas. Normāla dušas želeja, kas būs laba izvēle ikdienai.

Vegan FOX var nopirkt RIMI klēts sadaļā un, kā izrādās, arī diezgan daudz veikalos, arī internetā. Vairāk šeit: vegan-fox.com

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru