05 decembris, 2018

Iepazīšanās - SeboCalm kosmētika

SeboCalm zīmols ir tik tikko ienācis Latvijā un nu jau pieejams tirdzniecībā. Tas ir kaut kas pavisam jauns un tiešām daudzsološs. Tā ir Izraēlā radīta dermokosmētika, kas paredzēta jūtīgas un problemātiskas ādas kopšanai. Kosmētika būs lielisks draugs ne tikai cilvēkiem ar seboreisko dermatītu, rozāciju vai pūtītēm, tā ir lieliski piemērota arī pilnīgi veselai, taču jūtīgai ādai.




Pirmo reizi SeboCalm zīmolu pamanīju izstādē Baltic Beauty 2018, kad zīmols sevi jau prezentēja pirms nokļūšanas tirdzniecības vietās. Tas man liekās tiešām daudzsološs vairāku apsvērumu dēļ. Pirmkārt kosmētikai ir labs sastāvs - tās aktīvās sastāvdaļas ir pamatā dabiskas izcelsmes, tāpat produkti ir bez parabēniem un alergēniem. Otrkārt zīmols sevi Latvijā pozicionē kā profesionālo kosmētiku, līdz ar to kosmētika ir pieejama tikai salonos vai pēc pasūtījuma SeboCalm interneta veikalā. Un treškārt - kosmētikas cenas ir ļoti pievilcīgas. Nu ļoti, ļoti. Nevarēju nepamēģināt.

Zīmolam ir trīs kosmētikas līnijas - jūtīgai ādai, nobriedušai-jūtīgai āda un problemātiskai ādai. Visplašākā un universālā kosmētikas līnija ir tieši jūtīgai ādai paredzētā, kur var atrast teju visu nepieciešamo - sejai, ķermenim, matiem. Viņai un viņam.
Pārējās divas kosmētikas līnijas ir specifiskākas - attiecīgi līnijā nobriedušai ādai būs kosmētika ar liftinga un pretgrumbu efektu, savukārt līnijā problemātiskai ādai - īpaši attīroši un dziedējoši produkti.

Es esmu iepazinusies ar pāris produktiem, lai saprastu produktu kvalitāti, tekstūru un iedarbību, jo, lai gan mana āda ir raksturojama kā vesela, tā ir jūtīga, jo īpaši aukstajā sezonā. Bez tam arī apsārtums un rozācija man nav sveši jēdzieni - tādēļ īpaši saudzīga kosmētika vienmēr ir gaidīta manās mājās.

Želeja jūtīgas ādas attīrīšanai.


Želeja ir piemērota visiem ādas tipiem, tāpat arī jūtīgai, apsārtušai un iekaisušai ādai. Tās lielākie trumpji ir sastāvs un tekstūra. Želejas sastāvs papildināts ar kolagēnu, kas iegūts no sarkanajām aļģēm, dziļai ādas mitrināšanai, kā arī kumelīšu ekstraktu, kas pazīstams ar savām nomierinošajām īpašībām. Savukārt želejas tekstūra ir apbrīnojama. Tā ir maiga un patīkama, tā, es pat teiktu, emulsificējas, ne saputojas un brīnišķīgi attīra ādu, padarot to svaigu, tīru un zīdaini maigu. Es teikšu, ka šis ir mans favorīts. Noteikti gribu pilno iepakojumu.

Mitrinošs krēms.

Vēl viens produkts no kosmētikas līnijas jūtīgas ādas kopšanai - mitrinošs krēms, kas piemērots teju visu ādu kopšanai, un īpaši maigi kopš gan seborejas dermatīta, gan rozācijas, gan arī aknes skartu ādu. Pie tam krēms ir universāls visai ģimenei, jo tas lietojams pat mazuļiem zīdaiņa vecumā.
Krēms ir unikālas formulas, maigs, taukus nesaturošs, dziļi mitrinošs, kas lieliski nomierina iekaisušu un lobošos ādu. Krēms intensīvi atjauno mitruma balansu, samazina apsārtumu, nomierina ādu un mazina iekaisuma radīto diskomfortu.
Šis ir tiešām universāls krēms - tas būs ideāls gan sausai, gan taukainai ādai. Gan vīriešiem (pēc skūšanās), gan dāmām. Gan mazuļiem, gan vecmāmiņai. Tas ir viegls, maigs, mitrinošs, bez izteikta aromāta un hipoalerģisks. Un tiešām lielisks produkts. Šī būs perfekta izvēle tiem, kam patīk minimālisms - viens krēms visai ģimenei.

Tālāk pieķeršos trim produktiem no kosmētikas līnijas nobriedušai ādai. Teikšu kā ir - nav noslēpums, ka esmu pārkāpusi trešā gadu desmita slieksni. Tas nozīmē tikai vienu - par ādu ir jārūpējas jo īpaši rūpīgi.

Phyto serums.


Intensīvas kopšanas, vieglas tekstūras pretgrumbu serums ar nostiprinošām īpašībām būs ideāls līdzeklis ādas novecošanās procesu palēnināšanai, krunciņu izlīdzināšanai un ādas tekstūras uzlabošanai. Seruma sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas, hialuronskābe, aminoskābes, vitamīni un augu ekstrakti nogludina un mitrina ādu, padara to maigu un elastīgu.
Seruma tekstūra ir ļoti maiga - tā ir gēlveida, bet nav lipīga. Serums uzsūcas ļoti ātri un patīkami mitrina un nomierina ādu. Ilgstoši lietots tas ādu padara jūtami tvirtāku un atsperīgāku, sīkās krunciņas izlīdzinās. Serums ir ļoti ekonomisks - pietiek vien ar pāris pilītēm visai sejas un dekoltē ādai. Viennozīmīgi viens no favorītiem.

Barojošs pretgrubu krēms.


Pirmajā mirklī man likās - nu nē. Barojošu krēmu manai taukainai ādai gan nevajadzētu. Bet, pamēģinot domas ir mainījušās.
Šis barojošais krēms ar bagātīgu sastāvu lieliski saglabā ādas mitrumu un stingrumu. Krēma sastāvā ir unikāls augu esenču, vitamīnu un aktīvu mitrinošo vielu komplekss, kas saglabā ādas elastību. Tur atrodamas tādas aktīvās vielas kā alvejas sula, skvalāns, antioksidanti vitamīni A un E. Krēms īpaši piemērots sausai un ļoti sausai ādai, ideāls gan naktij, gan dienai.
Krēma tekstūra ir ļoti bagātīga, bieza un barojoša, tomēr interesanti, ka tas ļoti labi uzsūcas, nepadarot ādu smagnēju, taukainu un spīdīgu. Jau minēju, ka biju bažīga par šo produktu, bet galu beigās šis ir viens no pirmajiem, kas būs izlietots. Krēmu uz ādu klāju mazliet vairāk kā gribētos, jo tas, biezās konsistences dēļ, grūti klājas, tomēr apbrīnoju, cik labi tas uzsūcas. Pat mana kombinētā āda to visu paņem pretim, bez liekas taukošanās un spīdēšanas. Krēmu lietoju uz nakti un āda tiešām ir maiga, maiga. Lai cik savādi neliktos - man pat gribētos pilno iepakojumu.

BB krēms.


Vēl viens no produktiem, ar ko iepazinos, ir maskējošs anti-age BB krēms. Es pat teiktu, ka ļoti labs produkts. Krēma pamata īpašības ir ilgstoša mitrināšana, liftinga un pretgrumbu iedarbība, ādas tonusa un elastības saglabāšana.
BB krēma tekstūra ir mazliet biezāka kā ierasts, līdz ar to arī klājums ir sedzošāks - es pat to salīdzinātu ar labu tonālo krēmu. Tomēr tas saglabā BB krēma īpašības - mitrināšanu un ādas kopšanu. Par spīti biezajai konsistencei, tas klājas pieklājīgi, attiecīgi teicami maskē defektiņus un pat defektus, labi turas uz ādas, nesaiet krunciņās, neizplūst un neaizpeld. Ja grib matētu rezultātu, jānofiksē ar pūderīti. Visam bonusā SPF 20, kas mūsu klimatiskajai joslai ir kā reiz. Foršs BB krēms, kam patīk pamatīgāks klājums.

Tāda, lūk, mana iepazīšanās ar zīmolu. Esmu pozitīvi pārsteigta, priecīga un ļoti apmierināta. Mana sezonāli jūtīgā āda ar šo kosmētiku ir pilnīgā komfortā. Un vēlreiz uzsvēršu, ka dermokosmētikas cenas ir tik pieklājīgas (krēmiem tas ir ap 20 EUR).

Vairāk informācijai var sekot SeboCalm facebook lapā un produktus meklē interneta veikalā.

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru