14 decembris, 2018

Iepazīšanās - pHformula

Šis būs vēl viens iepazīšanās raksts - šoreiz ar pavisam svaigu Spāņu profesionālās kosmētikas zīmolu pHformula.


Zīmols pHformula ir radīts Spānijā un tam ir vairāk kā 30 gadu pieredze pasaules tirgū. pHformula kompāniju ir radījuši un arī šobrīd vada dermatoloģijā specializējušos farmaceitu ģimene. pHformula kosmētika ir spēcīga un ļoti efektīva, tā veiksmīgi risina tādas ādas problēmas kā akne, rozācija, ādas novecošanās un pigmentācija. Kosmētikas sastāvdaļas ir pārbaudītas, intensīvas - farmācijas līmeņa kvalitātē. Vienlaicīgi kosmētika ir maksimāli hipoalerģiska - bez krāsvielām, lanolīna un minerāleļām, bez parabēniem un nekomedogēna.
Tieši tādēļ kosmētika šķiet jo īpaši interesanta, bet jāizvēlas ļoti rūpīgi, jo profesionālā kosmētika ir patiesi iedarbīga.
Esmu mazliet iepazinusies ar kosmētiku, to pamēģinājusi uz savas ādas, izbaudījusi tekstūras un īpašības un esmu gatava dalīties ar savām domām.

VITA C krēms.


Šobrīd ļoti aktuāli ir kļuvuši C vitamīnu saturoši līdzekļi kosmetoloģijā - teju katram trešajam zīmolam ir krēms, serums vai kāds cits kopjošais līdzeklis, kas bagātināts ar C vitamīnu. Bet, kādēļ gan neizmantot šo spēcīgo aktīvo vielu, ja jau ir tāds pieprasījums.
Vita C krēms visiem ādas tipiem un visiem vecumiem. Tas ir universāls krēms, kas dziļi mitrina ādu, to atjauno, padarot ādu mirdzošāku un gaišāku. C vitamīns palīdz izvairīties no vizuālas ādas novecošanās uzlabojot elastību un tvirtumu, kā arī mazina ādas pigmentācijas pazīmes gaišinot ādu.
Krēms ir tiešām brīnišķīgs - tam ir viegla krēmgēla tekstūra - pavisam maigs, teju nemanāms, bet patīkami svaigs aromāts. Krēms uzsūcas lieliski, pamatīgi mitrinot un nomierinot ādu. Lietojot ilgstoši tas patīkami izlīdzina gan ādas tekstūru, gan arī toni, piešķirot patīkamu svaigu mirdzumu. Tiešām lielisks krēms.

AGE recovery sejas krēms.


Šis krēms ir īpaši izstrādāts lietošanai kopā ar pHformula atjaunojošajām procedūrām. Unikāla aktīvo vielu kombinācija palīdz ātrāk atjaunot un uzturēt labu ādas stāvokli, palēnina ādas novecošanās procesus.
Šis ir viens efektīvs anti-age krēms, kas lieliski uzlabo ādas elastību un tvirtumu. Attiecīgi krēmu nevajadzētu lietot jaunām dāmām, kam vēl nav sūdzību par pirmajām ādas novecošanās pazīmēm. Attiecīgi, jau jūtot pirmās smalkās rieviņas, ir zaļā gaisma novecošanās pazīmju mazināšanai. Es parasti šajā brīdī pie sevis nodomāju 30+.
Krēmu var lietot divējādi - vidēji spēcīgai iedarbībai tikai vakaros, jo nakts laikā āda vislabāk atjaunojas. Intensīvai iedarbībai - divas reizes dienā, no rīta un vakaros.
Man patīk gan krēma gēlveida tekstūra, gan arī ādu nostiprinošā iedarbība.

EXFO tīrīšanas līdzeklis.


Attīrīšana - ādas kopšanas pamatu pamats. Un noteikti viens no maniem favorītiem. No teikti gribu pilno tilpumu.
EXFO tīrīšanas līdzeklis ir maigs, ādu eksfoliējošs tīrīšanas līdzeklis, kas palīdz lieliski notīrīt kosmētiku un ādas netīrumus, likvidēt pārragojušās nedzīvās ādas šūnas. Laktobionskābe uzlabo ādas elastību un samazina grumbu dziļumu, sarkanās tējas ekstrakts darbojas kā stiprs antioksidants, savukārt vitamīns B5, urīnviela un papaīna ekstrakts mitrina un mīkstina ādu.
Man ļoti patīk attīrošā līdzekļa tekstūra, kas ir maiga gēla veidā. Tomēr tas maigi un efektīvi attīra ādu, noņemot netīrumus un kosmētiku, mīkstina un izlīdzina tās struktūru.
Attīrošā līdzekļa sastāvā nav abrazīvās daļiņas, kas nozīmē, ka ādas virsējie slāņi netiek papildus kairināti. Superīgs attīrošais līdzeklis. Mans pēdējā laika favorīts.

Paraudziņos VITA C un HYDRA koncentrēti koriģējošie serumi un CC krēms.


Abi serumi viennozīmīgi ir iekļuvuši manā vēlmju sarakstā.

Jāsaka, ka pHformula kosmētika ir ļoti laba, tā gan nav no pašām lētākajām, bet, kā zināms, profesionālā kosmētika ir dārgāka kā parastā kopjošā kosmētika, jo tajā ir intensīvākas aktīvās vielas un iedarbība ir krietni spēcīgāka.
Bet, atgriežoties pie zīmola, iepazīšanās ir viennozīmīgi patīkama un vēlmju sarakstiņš aug augumā :)

pHformula kosmētika pieejama salonos un pēc pasūtījuma (attiecīgi var interesēties viņu FB lapā).


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru