18 janvāris, 2019

Algotherm - jūras augu spēks kosmētikā

Varu droši teikt, ka Algotherm ir viens lielisks kosmētikas zīmols. Tā produktu klāsts ir tik interesants, cenas pievilcīgas un kosmētika iedarbīga, ka man grūti pārvarēt kārdinājumu. Man tiešām gribas VISU :D Labi, ka ir vēl veselais saprāt, kas saka, stop, stop, pamazām, lūdzu!


Klausot veselajam saprātam un beidzoties pāris iemīļotajiem produktiem, savus plauktiņus papildināju ar četriem bezgala foršiem produktiem: Algotherm AlgoEssential Comfort attīrošo emulsiju, AlgoMask Purifyng Exfoliating masku, AlgoHydra Nutri Re-Source serumu un AlgoEssential Enzīmpīlinga gelu.

Algotherm AlgoHydra Resursu serums (Nutri RE-Source Serum).


Mitrina un baro sausu ādu. Aktivizē ādā mitrināšanas procesus un atjauno aizsargājošo pret iztvaikošanas kārtiņu, kas ādā uztur ūdeni. Nodrošina ādu ar tai nepieciešamajām barības vielām. Āda kļūst pamanāmi mitrināta, remdēta un stiprināta. Seruma konsistence ir viegla, bet ārkārtīgi barojoša.
Serums mani pārsteidza - tas ir paredzēt sausai ādai, bet lieliski uzvedas arī uz manas kombinētās ādas. Tas ir super viegls, mitrinošs un barojošs. Tas momentā nomierina ādu un to padara bezgala maigu un zīdaini gludu. Esmu tiešām iemīlējusi šo serumu un nepiekrītu, ka tas ir paredzēts tikai sausai ādai. Nē, nē, nē. Nevajag to tā ierobežot!
Serums ir divfāžu, līdz ar to pirms lietošanas tas ir jāsakrata. Tas ir ārkārtīgi ekonomisks un lietošanā ļoti patīkams. Pāris pilītes pietiek gan sejai, gan kaklam un dekoltē. Visbeidzot serumam ir ļoti elegants iepakojums - stikla pudelīte ar stikla pipetīti. Skaisti un izsmalcināti.

Algotherm AlgoEssential Enzīmpīlinga gels (Comfort Enzymatic Exfoliating Gel). 



Enzīmpīlinga gels ir ideāls ādas attīrīšanas līdzeklis no jūras augiem jutīgai sejas ādai – tas maigi, bet efektīvi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām un vienlaikus mazina ādas jutīgumu. Gela sastāvā nav abrazīvo daļiņu, kas to varētu kairināt. Papaijas enzīms un pienskābe maigi noloba atmirušās šūnas un izlīdzina ādu, savukārt īpaši atlasītie aļģu ekstrakti mitrina, atjauno minerālvielu sastāvu ādā un uzlabo asinsvadu tonusu. Sejas āda ir atbrīvota no visa liekā un atguvusi dzīvīgu mirdzumu
Enzīmpīlinga gels ir ļoti īpatnējs lietošanā. Tas iepakojumā ir vairāk gēla tekstūras, taču uzklāts uz ādas tas pārvēršas eļļā, bet noskalojot - emulsijā. Tas nemitīgi maina tekstūras kārtīgi lutinot ādu.
Ja jau sāku par lietošanu, tad varu atzīmēt, ka tā ir gana aizraujoša. Gēlu plānā kārtiņā klāj uz rūpīgi notīrītas sejas un kakla ādas, izvairoties no ādas ap acīm. Atstāj iedarboties 5 min. un tad ar pirkstu galiem veic apļveida kustības – eksfoliē – līdz gels pārtop eļļā. Noskalo ar siltu ūdeni.
Gēls ir ļoti maigs - tas eļļā pārvēršas ātri, līdz ar to ādas attīrīšana ir ļoti maiga. Eļļainā tekstūra masāžas kustības padara vieglas un slidīgas, nestaipot un netraumējot ādu. Savukārt pīlinga sastāvs (papaijas enzīms un pienskābe) saudzīgi attīra ādu, padarot to maigu un zīdaini gludu. Rezultāts ir sajūtams jau pēc pirmās lietošanas reizes - āda ir maiga, maiga, zīdaina, gluda, tīra un starojoša. Esmu sajūsmā - tas noteikti patiks neordināro produktu piekritējiem.

Algotherm AlgoMask Attīrošā eksofoliācijas maska (Purifying Exfoliating Mask).


Divējāda iedarbība uz blāvu, kombinētu vai taukainu ādu – maigs skrubis un maska. Absorbē tauku sekrētus, attīra un sašaurina poras. Āda izskatās atjaunota. Blāvums izzūd jau pēc pirmās lietošanas reizes un āda atgūst mirdzošu svaigumu.
šī maska kombinētai āda ir tiešām jauka, tā absorbē lieko sebumu un sašaurina poras, līdz ar ko āda mazāk taukojas, ir dzīvīgāka un starojoša. Savukārt eksfoliējošās daļiņas palīdz atbrīvot ādu no blāvajām un atmirušajām šūniņām, stimulē mirkrocirkulāciju un uzlabo tvirtumu, padarot ādu maigu un zīdainu. Lietošana ir gana ērta - to uzklāj uz attīrītas sejas ādas un atstāj iedarboties 10 minūtes. Tad ar apļveida kustībām veic eksfoliāciju, īpaši koncentrējoties uz T-zonu. Lieko notīra ar samitrinātu vates plāksnīti vai drāniņu un noskalo. Ieteicama 2-3 reizes nedēļā. Rezultāts patiks ikvienam - starojoša, tīra un samtaina āda.

Algotherm AlgoEssential Attīrošā emulsija (Comfort Cleasing Emulsion).


Emulsija ar 3 in 1 – iedarbību dziļi attīra ādu un efektīvi noņem acu un sejas dekoratīvo kosmētiku, pat ūdens noturīgo. Āda kļūst nevainojami notīrīta, mīksta un apmierināta, dekoratīvā kosmētika ir pilnībā notīrīta. Sastāvā ir Codium Tomentosum aļģe kas nodrošina šūnām mitrināšanu arī izžūšanas riska apstākļos (karstumā, saulē u.c.), Chondrus Crispus aļģe, kas mitrina un atjauno ādu, saldo mandeļu eļļa, kas baro un mīkstina sakairinātu ādu, mitrina, nomierina un Camelia Sinensis baltās tējas koka lapu ekstrakts, kas uzlabo ādas krāsu, novērš apsārtumu.
Ieraugot šo produktu man nebija divu domu - bija skaidrs, ka ir jāņem lielais iepakojums. Pirmkārt man patīk emulsificējošie produkti un otrkārt, cenas atšķirība mazajam (150ml) un šim jaunajam (400ml) iepakojumam ir smieklīga.
Un jā - neesmu kļūdījusies. Emulsija ir fantastiska. Visi micelārie ūdeņi stāv neaiztikti. Ar šo emulsiju kosmētiku noņemt ir tik viegli, tā lieliski šķīdina gan tonālo krēmu, gan acu kosmētiku un bez problēmām tiek galā ar tušu. Nekairina acis, nesausina ādu, nomierina, mitrina un atjauno. Perfekta kombinācija. Var lietot klasiski - notīrot ādu ar emulsiju un noskalojot (tā tiešām noskaloja viegli, jo tā kā emulsificējas ūdenī), tā lieliski derēs arī dušā - būs ļoti ērti noņemt kosmētiku. Vai to var lietot kā pieniņu, notīrot kosmētiku ar vates plāksnīti. Ļoti ērti!


Vispār esmu sajūsmā par Algotherm kosmētiku - tā ir gan maiga, gan kopjoša, gan tiešām iedarbīga. Sastāvs ir dabīgs, bet efektīvs. Kosmētikas aktīvās vielas pamatā ir jūras augi (aļģes), kas bagāti ar vitamīniem, barības vielām, minerāliem, antioksidantiem, proteīniem, aminoskābēm un nozīmīgākajām taukskābēm (omega 3, 6 un 9). Tāpat jāatzīmē, ka jūras ūdens un jūraszāļu sastāvam ir unikāla biolīdzība ar cilvēka asins plazmu, kas nodrošina aļģu sastāvdaļu pārnesi dziļi ādas šūnās atbilstošās devās un pilnīgā saderībā ar ādu. Ļoti vērtīga un pārbaudīta kosmētika.


Algotherm kosmētika ir pieejama lielākajās aptiekās, u/v Stockmann un internetā (visizdevīgāk esmu atradusi šeit)

Cenas:

AlgoHydra Nutri Re-Source serums - 36,20 EUR | 30ml
AlgoEssential Enzīmpīlinga gels - 15,10 EUR | 50ml
AlgoMask Purifyng Exfoliating maska - 15,90 EUR | 50ml
AlgoEssential Comfort attīrošo emulsija - 22,00 EUR | 400ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru