20 janvāris, 2019

Jauns pašmāju zīmols - Code of beauty

Latviešu uzņēmums SIA “Cita Lieta”, kam ir ievērojama pieredze kosmētikas ražošanā (pazīstams ar tādiem zīmoliem kā Pien- DAIRY SPA un Ceano Cosmetics), pērnā gada nogalē laidis klajā jaunu kosmētikas zīmolu “Code of beauty”. Elegants, daudzsološs, inovatīvs, jau no decembra sākuma pieejams lielākajos Maxima veikalos.



“Code of beauty” ir izstrādāts pēc micelārās tehnoloģijas un tās sastāvā ir apvienotas tādas vērtīgas sastāvdaļas kā alveja, avakado eļļa, argana eļļa, pienskābe, pantenols, kumelīšu ekstrakts, cidoniju ekstrakts un kviešu proteīns. Izvēlētās izejvielas nodrošinās saudzīgu ķermeņa kopšanu, aizsargājot ādu un matus pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Kosmētikas līnijā iekļauti vienpadsmit dažādi kosmētikas līdzekļi: micelārās roku un ķermeņa ziepes, micelārās dušas želejas, micelārie šampūni un kondicionieri, micelārās intīmās ziepes un micelārais ūdens, kas paredzēti dažādiem ādas un matu tipiem.

Code of beauty mani uzrunāja ar savu vizuālo tēlu - tas izskatās lakonisks, bet elegants, piemērots viņai un viņam, sastāvā micellas un alveja. Īsumā - kaut kas interesants. Jāsaka gan, ka nedaudz biju pārsteigta par produktu cenām, kas decembrī Maxima veikalos bija zem 3 EUR (bija iepazīšanās atlaide), biju tik apmulsusi, ka paņēmu kāroto un par neatceros pamata cenu. šoreiz izvēlējos praktiskos ikdienas matu un ķermeņa kopšanas līdzekļus - roku un ķermeņa ziepes, dušas želeju, šampūnu un kondicionieri.

Micelārās roku un ķermeņa ziepes "Essence of passion".



Micelārās roku un ķermeņa ziepes radītas no izmeklētām sastāvdaļām, kam piemīt gan spēks, gan rūpīgs maigums. Sastāvā esošās minerālvielas un Pro-vitamīns B5 aktivizē apmaiņas procesus ādā, mīkstina, mitrina un atjauno ādu.
Ziepes ir ļoti maigas, patīkami puto, ar vieglu un atsvaidzinošu aromātu. Droši var likt gan vannas istabā, gan arī virtuvē - tiks galā gan ar ikdienas netīrumiem, gan arī ar taukainiem ēdieniem un ēdiena atstātajām smakām. Būs ļoti laba izvēle ikdienai, gan lietošanas ērtuma, gan arī cenas ziņā.


Micelārā dušas želeja "Essence of fresh flowers".



Micelārās dušas želejas gaisīgajās putās notvertais valdzinošais aromāts, ik dienu saudzīgi attīrīs tavu ādu, padarot to maigu un noslēpumaini samtainu. Dušas želejas sastāvs koncentrēts uz bagātīgām un rūpīgi izmeklētām dabīgām sastāvdaļām. Alvejā esošās vērtīgās minerālvielas, aminoskābes un vitamīni bagātīgi baro ādu un uzlabo tās tonusu. Savukārt, efektīvā Pro-vitamīna B5 iedarbība sniedz nepieciešamo mitrināšanu un kavē ādas novecošanās procesus.
Dušas želeja būtībā ir līdzīga roku un ķermeņa ziepēm - līdz ar to arī sajūtas lietojot ir līdzīgas. Dušas želeja labi puto, forši attīra ādu to nesavelkot. Smarža jauka, bet neuzbāzīga. Iepakojums to padara par unisex produktu - vīrs ļoti labi pieņēma gan iepakojumu, gan smaržu.


Micelārais šampūns un kondicionieris.



Micelārais šampūns un kondicionieris atjauno un aizsargā matus. Īpaši izstrādāta matu kopšanas formulu, kurā apvienojas zinātnes sasniegumi ar vērtīgākajiem dabas izejvielu atklājumiem. Formula ar alveju un argana eļļu veido unikālu kompleksu ar augstu mitrināšanas spēku. Aminoskābes iesūcas dziļi matu šķiedrās, atjaunojot optimālo mitruma līmeni. Mati atgūst līdzsvaru un veselīgu elastību. Maigi attīrošā micelārā formula padara tos maigus un burvīgi spīdīgu.
Šie divi bija mans lielākais pārsteigums, jo tiešām - šampūns labi attīra matus tos nesapiņķerējot, savukārt kondicionieris perfekti tos nogludina un padara vijīgus un mīkstus. Tā, ka tiešām prieks tos lietot.

Code of beauty kosmētiku meklē veikalos Maxima.

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru