07 janvāris, 2019

Artdeco dekoratīvā kosmētika lūpām

Artdeco ir pazīstams kā kosmētikas zīmols, kas piedāvā plašu dekoratīvās kosmētikas klāstu, ļoti kvalitatīvus produktus par gana demokrātiskām cenām.
Kādu laiku Artdeco ir pieejams arī veikalos Drogas, līdz ar ko tas kļuvis ļoti pieejams. Ideāli!

Bet šodien mazliet vairāk par jaunajiem lūpu produktiem - Perfect Colour Lipstick lūpu krāsām un Soft Lip Liner ūdensnoturīgajiem lūpu zīmuļiem.



Perfect Colour Lipstick lūpu krāsām toņu izvēle ir milzīga - 23 toņi, savukārt Soft Lip Liner ūdensnoturīgie lūpu zīmuļi pieejami 11 toņos.

Artdeco Perfect Colour Lipstick.


Artdeco Perfect Color Lipstick ir barojoša lūpu krāsa ar intensīvu pigmentu un krēmveida tekstūru. Lūpu krāsas elastīgums nodrošina vienmērīgu krāsas pārklājumu, ilglaicīgu noturību un zīdainu ādas sajūtu. Turklāt E vitamīns mitrina lūpas, padarot tās maigas un zīdainas.

Lūpu krāsām ir patiesi krēmīga tekstūra, maiga un barojoša. Toņi ir ļoti pigmentēti un intensīvi. Krāsa ir noturīga, tā neizplūst un nesmērējas, tomēr dienas gaitā pazūd. Kopumā noturību vērtēju kā teicamu. Bet lūpu krāsas lielākais trumpis ir tas, ka tās nesausina lūpas, kas ir mana vājība ziemā. Pagaidām šī ir mana izvēle Nr.1.

 Artdeco Soft Lip Liner.


Artdeco Soft Lip Liner Waterproof īpaši izstrādāts, maigas tekstūras lūpu zīmulis ar ilgstošu noturību. Tas novērš lūpu krāsas izplūšanu. Patīkamā krēmveida tekstūra nodrošina vienkāršu un precīzu pielietojumu. Sastāvā ietilpst dabīgi antioksidanti un E vitamīns.

Lūpu zīmuļi ir ļoti mīksti un krēmīgi, klājas teicami - viegli un plūdeni. Noturība ir perfekta - tie nenoēdas, nesmērējas, neizplūst un, pats galvenais, nesausina lūpas. Zīmulis teicami paspilgtina lūpu krāsas toni un novērš lūpu krās izplūšanu sīkajās rieviņās. Sarežģītākais uzdevums - piemeklēt piemērotāko toni.

šoreiz mana izvēle krita uz maigajiem - rozīgajiem toņiem. Jo pēdējo reizi, kad biju pie grima mākslinieces, viņa teica, ka man rozā toņi piestāvot vislabāk.


Man izvēle lūpu krāsām (no kreisās): 955 Frosted Rose un 961 Pink Bouquet
No zīmuļiem (no kreisās): 190 Cool Rose un 158 Magic Mauve

Artdeco kosmētiku meklē veikalos Drogas un Douglas.

Cenas:
lūpu krāsas - 11,99 EUR
lūpu zīmuļi - 6,99 EUR


 Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru