25 janvāris, 2019

Vitamīni un minerālvielas pašiem mazākajiem

Šogad janvāris ir briesmīgs. Visi visur slimo tā, ka pat uz veikalu negribas braukt. Bet ko darīt? Ēst veselīgi, uzturēties svaigā gaisā, kustēties un labi izgulēties. Bet ja tas arī nepalīdz? Tad talkā nāk kvalitatīvi uztura bagātinātāji. Lielie paši atbild par savām izvēlēm, bet ko izvēlēties pašiem mazākajiem? Arī šajā sezonā es savai atvasei izvēlos LYSI un Floradix un esmu apmierināta ar rezultātiem.


Esmu izvēlējusies Floradix-Kindervital® uztura bagātinātāju bērniem ar kalciju un vitamīniem, Lysi Omega-3 zivju eļļas košļājamās kapsulas ar augļu garšu un Lysi mencu aknu eļļa bērniem. Protams, tas neizslēdz veselīgas maltītes un maksimāli daudz augļus un dārzeņus uzturā.


Lysi Omega-3 zivju eļļas košļājamās kapsulas ar augļu garšu.


Mana bērna mīļākais uztura bagātinātājs :)

LYSI OMEGA - 3 KIDS D3 ir Omega-3 taukskābju (dokozaheksaēnskābe (DHS) un eikozānpentaēnskābe (EPS)) un D3 vitamīna avots. Uztura bagātinātājs imunitātei, kauliem, redzei un normālai smadzeņu darbība. Labvēlīgo ietekmi uz veselību panāk, katru dienu uzņemot 250 mg DHS.
Ieteicamā dienas deva ir 2 kapsulas un tās satur 1200 mg zivju eļļu, 402 mg Omega-3 taukskābes, tostarp: 192 mg  EPS  un 126 mg DHS taukskābes un 10 µg D3 vitamīnu, kas ir 200 % no dienas nepieciešamās devas.
Tā kā manam bērnam asins analīzēs D vitamīna līmenis ir optimālajā apjomā, tad varam atļauties lietot D vitamīnu uztura bagātinātāju formā (nevis ierasto Vigantoil), tādēļ izvēlamies garšīgās Lysi bumbiņas. Paprovēju pati - ir ņammīgas. Garšo pēc končām, tāpēc mans bērns prasa vēl un vēl, bet ieteicamo dienas devu nepārsniedzam ;)


LYSI zivju eļļa bērniem ir omega-3.


LYSI zivju eļļa bērniem ir omega-3 (dokozaheksaēnskābe (DHS) un eikozānpentaēnskābe (EPS)) taukskābju, kā arī A, D3 un E vitamīnu avots. A un D3 vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību. D3 vitamīns palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību. DHS taukskābe palīdz uzturēt normālu redzi un normālu smadzeņu darbību.
Manam bērnam ieteicamā dienas deva ir 5 ml un tie satur 1350 mg Omega-3 taukskābes, tostarp: 375 mg  EPS  un 650 mg DHS taukskābes, kā arī 9,2 µg D3 vitamīnu, kas ir 184 % no dienas rekomendējamās devas, A vitamīnu 137,5 µg, kas ir 17% un E vitamīnu 4,6 mg, kas ir 38% rekomendējamās dienas devas.
Šī dzeramā zivju eļļa ir drusku labāku sastāvu, jo vērtīgās taukskābes dienas devā ir vairāk, ja bērnam nav problēmu iedzert zivju eļļu - tad šī ir lieliska izvēle.

Floradix-Kindervital® uztura bagātinātāju bērniem ar kalciju un vitamīniem.


Floradix-Kindervital ir garšīgs uztura bagātinātājs bērniem, kas nodrošina vitāli svarīgo kalciju un vitamīnu D, kas nepieciešami normālai augšanai un kaulu attīstībai. Tas ir viegli lietojams un palīdz saglabāt kalcija, A, D, E, C, B1, B2, niacīna, B6, un B12 vitamīnu līdzsvaru. Tā kā šīs uzturvielas jau ir izšķīdinātas, gremošanas sistēma tās uzsūc ātrāk nekā tabletes. Floradix-Kindervital sastāvā ir daži augļu sulu koncentrāti un izvēlētie augi, piešķir patīkamu augļu garšu.

Šis tiešām ir garšīgs - kā visi Floradix uztura bagātinātāji. Un vērtīgs, jo satur visus nepieciešamākos vitamīnus un kalciju. Un dabisks, jo sastāvā ir augļu sulas un augu ūdens ekstrakti, tas nesatur konservantus, krāsvielas vai mākslīgus aromatizētājus. Mīnuss - ļoti īss derīguma termiņš, ja aizmirstās ielikt ledusskapī - sarūgs ātri vien.



Tā kā mans bērns zivju eļļu dzert pat nepamirkšķinot acis, kur es tikai varētu noskurināties, es viņai uztura bagātinātājus dodu pamīšus - vienu dienu vienu, otru dienu nākamo, lai nebūtu viss kopā un netiktu pārsniegtas katra vitamīna rekomendējamās dienas devas.Tā mēs visus laižam pa riņķi - bet mūsu ģimenes daktere ir akceptējusi un pie tā arī pieturamies. Man patīk Floradix uztura bagātinātāji, gan pašai, gan bērnam, jo tie ir super garšīgi. Nav jādiskutē kāpēc un vai dzersim šodien vitamīnus. Tāpat ir ar Lysi bumbiņām. Zivju eļļu es pasniedzu bez lieliem paskaidrojumiem. Kamēr neprotestē - izmantoju situāciju.

Kāds ir tam visam rezultāts? Retāka slimošana un labāka imunitāte, stipri un veseli zobiņi, pareiza kaulu uzbūve, skaisti un gari mati, laba redze. Bet vēlreiz atkārtošos - tas neizslēdz veselīgas maltītes un maksimāli daudz augļus un dārzeņus uzturā.


Uztura bagātinātājus meklē aptiekās. Es visizdevīgāk esmu atradusi internetaptieka.lv  un man ērti, jo bez maksas atsūta uz tuvāko PastaStacijas pakomātu, vai, lielāku sūtījumu, bez maksas pieved līdz durvīm.

Cenas:

Floradix-Kindervital® - 11,42 EUR
Lysi Omega-3 zivju eļļas košļājamās kapsulas - 13,54 EUR
Lysi mencu aknu eļļa bērniem - 10,27 EUR

Pie tam šobrīd ir atlaides visiem produktiem.

 Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru